Mario válí v kinech a datum premiéry ohlásil také Minecraft

Mario válí v kinech a datum premiéry ohlásil také Minecraft | Fandíme filmu
Microsoft Studios
Kostičkové budování bude další populární hrou, která dostane filmové zpracování. Warner Bros. oznámil i několik dalších premiér.

Diváci se v kinech mohou utlouct po novém Super Mariovi, takže je docela dobře možné, že v kinech začíná doba videoherní. Dalším velkým hitem pro všechny věkové kategorie je Minecraft, který už má na filmovou adaptaci zálusk několik let. Před pár dny konečně oznámil nové datum premiéry. Snímek je aktuálně naplánovaný na 3. dubna 2025. Prozatím příliš nevíme, jak hodlají filmaři kostičkovou hru zpracovat do příběhové podoby, avšak bylo oznámeno, že hlavní roli ztvární Jason Momoa. Všechny dosud dostupné podrobnosti o chystaném snímku najdete ve starším článku.

Studio Warner Bros. souběžně oznámilo také několik dalších termínů. Muzikál Purpurová barva míří do českých kin 18. ledna 2024. Kriminálka Wise Guys s Robertem De Nirem u nás bude promítaná od 1. února 2024. V ten den Warner původně plánoval uvést animák Toto, jenž má pojednávat o stejnojmenném psíkovi z Čaroděje ze země Oz. Teď je film z harmonogramu stažený a na nový termín čeká. Warner si dále zamluvil 19. prosince 2025 pro zatím blíže neurčený film a naopak se zřekl termínu 22. září 2023, na který kdysi dávno hodlal uvést nějaký komiksový snímek. Aktuální komiksové plány noví šéfové DC Studios odhalili na přelomu ledna a února.

Foto: Minecraft - herní předloha

Zdroj: Warner Bros.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest