Loki: Kdy a kde se bude točit 2. řada

Loki: Kdy a kde se bude točit 2. řada | Fandíme filmu
Marvel
Jeden člen z obsazení už potvrdil, že se vrátí. A pusťte si trikové video.

Seriál sledující Lokiho v podání Toma Hiddlestona byl u Marvelu, ještě před Spider-Mananem: Bez domova, prvním krůčkem k představení multiversa, které je klíčové pro čtvrtou fázi Marvel Cinematic Universe. V první řadě se totiž Loki dostane do velitelství TVA (Time Variance Authority) - skupiny, která má za úkol udržovat pořádek času. Poté za pomoci agenta Mobia (Owen Wilson) objeví Loki své alternativní verze a identity, včetně svého ženského protějšku Sylvie (Sophie Di Martino). Nakonec se společně postaví tváří v tvář stvořiteli TVA - člověku jemuž se přezdívá „Ten, kdo zůstává“, v podání Jonathana Majorse.

Toto setkání vyvrcholí rozbitím Posvátné linie času, což vytvoří v celém multiversu zmatek. První série tak skončila otevřeně a navíc se po závěrečných titulkách objevila Lokiho složka, na které stálo: „Loki se vrátí ve druhé sérii“. A vypadá to, že produkce už se pomalu chystá, jak naznačují čerstvé zprávy.

Podle magazínu Backstage, který hollywoodské profesionály upozorňuje na nadcházející pracovní příležitosti, se začne natáčet letos v létě, v londýnských ateliérech Pinewood. Podle nedávných informací magazínu The Cosmic Circus by se aktuálně měly rozbíhat příprav, aby se v červnu mohlo začít točit. Produkce má (potenciálně s přestávkami?) trvat až do konce roku. To by naznačovalo, že druhou řadu Lokiho uvidíme nejdříve ve druhé polovině roku 2023.

Prozatím vše kolem nové série Lokiho zůstane pravděpodobně maximálně utajené a fanoušci si a podrobnosti prostě budou muset počkat. Lze předpokládat, že se vrátí většina přeživších postav v čele s Lokim, jmenovitě však svůj návrat potvrdila zatím pouze Gugu Mbatha-Raw, jež v rozhovoru pro Good Morning America čerstvě potvrdila, že se ve 2. řadě vrátí jako Ravonna Renslayer. Druhá série bude znovu k vidění na platformě Disney+, která do Česka dorazí už letos v létě.

Níže si můžete pustit video o tom, jak se v první sérii dělaly triky.

Foto: Marvel

Zdroje: Backstage, The Cosmic Circus, Good Morning America

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest