Dokonalá loupež: Akce s Gerardem Butlerem bude příští rok pokračovat

Dokonalá loupež: Akce s Gerardem Butlerem bude příští rok pokračovat | Fandíme filmu
STXfilms
Podíváme se do Evropy. Má to být přepychovější, více sexy a větší zábava.

Dokonalá loupež (Den of Thieves) nebyla v roce 2018 nějaký vyložený megahit, ale fanouškům zemité akční zábavy se film hodně líbil a naštěstí pro ně byl úspěšný natolik, aby se začalo chystat pokračování. Teď postupně představitelé hlavních rolí Gerard Butler a O'Shea Jackson Jr. potvrdili, ze natáčení začne příští rok v Evropě.

Jackson se momentálně dostává do formy a podle Butlera by se mělo točit začátkem roku. Filmaři se mají postupně podívat do Marseille, do Alp a do Londýna. Jackson ještě doplnil, že první Dokonalá loupež byla dítkem režiséra Christiana Gudegasta. Před prvním snímkem tak docela nevěděl, zda všechno dopadne, tak, jak by si představoval. Pak ale fanoušci byli nadšení, a tak už napodruhé budou mít trochu jiný úkol, když se budou lidem snažit dát to, co chtějí.

V prvním snímku Butler hraje Velkého Nicka O'Brien, drsného policajta s věčnou kocovinou, který se se svým týmem drsných parťáků snaží dopadnou tým drsných bankovních lupičů. Nick si myslí, že má v týmu svého muže, Donnieho (Jackson), ale v závěru se ukáže, že Donnie nebyl malou rybou, ale skutečným mozkem za celou operací.

Donnie prchá do Evropy, aby naplánoval v Marseille nový plán – velkou loupež diamantů. Podle Butlera se plán nijak nezměnil a uvidíme Nicka, jak se Donnieho v novém prostředí opět snaží dopadnout. Gerard ale naznačil, že jeho protagonista má při nahánění zlodějíčka trochu jiné úmysly, než bychom čekali. Celé dobrodružství má být přepychovější, více sexy a zábavnější než to předešlé.

Foto: STX Films

Zdroj: Slashfilm

Den of Thieves

19.01.2018 |
Akční, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest