Spider-Man: Bez domova – Má se vrátit ještě víc záporáků

Spider-Man: Bez domova – Má se vrátit ještě víc záporáků | Fandíme filmu
Marvel Studios
Podle nejnovějších zpráv se v nové marvelovce nevrátí jen Electro a Octopus, ale i hned několik dalších známých padouchů.

Článek může obsahovat spoilery pro snímek Spider-Man: Bez domova!

Marvel se snaží podrobnosti o filmu Spider-Man: Bez domova udržet v maximální tajnosti. To ale stejně nedokáže zabránit pronikání informací na veřejnost. Velké hollywoodské zpravodaje potvrdily, že se vrací několik záporáků ze starších spider-manovských filmů. Konkrétně byly s jistotou potvrzené návraty Jamieho Foxxe v roli Electra a Alfreda Moliny v roli Doktora Octopuse. Molina dokonce sám kápnul božskou v rozhovoru a Foxx něco málo naznačil na sociálních sítích. Následně se objevily nejrůznější zvěsti o tom, kdo všechno se nakonec ve filmu objeví nebo neobjeví. Přitom je veřejným tajemstvím že se vrátí především dva starší představitelé Spider-Mana – Tobey Maguire a Andrew Garfield.

Že se oba vrátí definitivně potvrdil Jeff Sneider, dlouholetý filmový reportér, který v minulosti pracoval pro Variety či The Wrap a aktuálně píše pro Collider. Od té doby můžeme brát návrat obou pánů jako hotovou věc, jakkoliv se kupříkladu Andrew Garfield snaží v médiích svoji účast popírat. Právě Jeff Sneider teď přišel s novou velkou zprávu. Není si tak docela jistý podrobnostmi, takže nenapsal článek na web, ale pouze rozebral ve svém podcastu všechno, co kde zaslechl. Vzhledem k jeho předchozímu odhalení Garfielda s Maguirem se nicméně vyplatí jeho informacím věnovat pozornost.

Podle toho, co se Sneider doslechl, se ve filmu dá dohromady celá Sinister Six, tedy šestice spidermanovských padouchů. Všichni by zřejmě měli být z dřívějších filmů, neměl by se objevit nikdo úplně nový. O návratu Octopuse a Electra už víme dlouho a nějakou dobu se šušká také o návratu Willema Dafoa do role Green Goblina. Podle Sneidera by měl být dokonce hlavním záporákem filmu. Tím to ale nekončí. Údajně by se měli ukázat ještě Sandman, Rhino a Lizard! Přičemž není zcela zřejmé, zda si role zopakují Rhys Ifans, Thomas Haden Church a Paul Giamatti, kteří postavy hráli v The Amazing Spider-Manovi, Spider-Manovi 3 a The Amazing Spider-Manovi 2.

Pokud by se tahle zpráva potvrdila, šlo by samozřejmě o velkou věc a nový Spider-Manův film by ještě víc nabral na rozměrech. Dejte vědět v komentářích, zda nejnovějším zákulisním zvěstem věříte a zda se vám zamlouvá představa, že se vrátí hned šest různých záporáků ze starších pavoučích filmů.

Třetí Spider-Man má dorazit do kin 16.12. 2021. V hlavních rolích Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, Jacob Batalon, Tony Revolori, Tobey Maguire a Andrew Garfield. Režíruje Jon Watts.

Foto: Marvel Studios

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest