Justice League s Mužem z oceli, bez Nolana

Justice League s Mužem z oceli, bez Nolana | Fandíme filmu
Další zvěsti ze zákulisí a především vyjádření šéfa Warneru.

Před časem jsme vás informovali, že se Warner podle dostupných informací snažil přesvědčit Christophera Nolana, aby studiu produkoval prokletou Justice League, se kterou si Warner (zdá se) naprosto neví rady. Zhruba před týdnem přišel ten samý publicista, který původní zvěsti o Nolanovi přinesl, se zprávou, že jednání nedopadla dobře a obě strany se (prozatím?) nedohodly. Momentálně navíc Nolan připravuje Interstellar, takže i kdyby JLA opravdu produkoval, mohl by jí věnovat jen okrajovou pozornost. Slova publicisty, známého jako El Mayimbe potvrzuje ředitel Warner Bros. Pictures Group Jeff Robinov, který pro EW uvedl, že na drbech o tom, že by měl JLA produkovat Nolan a hrát v ní Christian Bale není nic pravdivého. Nolanův tiskový mluvčí v době, kdy jsme se o vyjednávání dozvěděli poprvé, odmítl situaci jakkoliv komentovat a teď pro změnu tvrdí, že Christopher Nolan s Justice League rozhodně nikdy neměl nic společného.

Na druhou stranu snad ale Robinov definitivně potvrdil, že Man of Steel JE součástí nějakého širšího universa. Scenárista David S. Goyer připomíná, že Christopher Nolan nikdy neměl rád nějaké budování kontinuity a vždycky se snažil říct vše co má na srdci v aktuálním filmu. Stejným způsobem se přistupovalo i k Muži z oceli. Na druhou stranu Robinov uvádí, že na rozdíl od Batmana je v Supermanově světě myslitelné, aby se v něm objevily další nadpřirozené postavy. Man of Steel prý položí základy pro příští DC filmy, doslova Robinov říká, že Man of Steel „ustanovuje styl, jakého se budou držet příští filmy. V tomto ohledu se rozhodně jedná o prvotní krok“.

Z toho, co dále Robinov říká se zdá, že Nolanova netopýří trilogie zůstane i nadále samotná. Dále se v článku EW můžeme také dočíst, že pokud v Man of Steel uvidíme odkazy na jakékoliv další hrdiny, bude to maximálně na úrovni závěrečné scény Batman Begins, kde komisař Gordon přináší Jokerovu kartičku. A konečně – v nejbližších týdnech bychom se od Warneru měli dočkat nějakého oficiálního prohlášení, které o superhrdinských plánech studia prozradí víc!

Zdroje: Batman News, EW, El Mayimbe Twitter

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest