Justice League: Nolan ano, Bale ne

Justice League: Nolan ano, Bale ne | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Válka drbů pokračuje. Nejrůznější zdroje se vyjadřují k Nolanově účasti na Justice League. Tak jak to bude? A utrží film v kinech 2 miliardy dolarů?

Jednoznačně největší novinkou tohoto týdne je Nolanovo údajné angažmá na budoucích komiksových filmech ze stáje DC. Objevily se další zdroje, které zprávu více či méně potvrzují, nicméně zdaleka největší pravdu má redaktor Comic Book Movie, když dodává, že nic oficiálního se nedozvíme přinejmenším do premiéry Muže z oceli. CBM dále tvrdí, že Christopher Nolan skutečně bude produkovat následující komiksové filmy studia Warner, nicméně o Baleově návratu prý nemůže být řeč, postava bude rozhodně přeobsazena. O Cavillovi nepadlo v článku ani slovo, nicméně Zack Snyder by měl Justice League i podle CBM přinejmenším produkovat.

Co je naopak podle serveru přehnané, je domnělá účast scenáristy Davida S. Goyera. Ten prý scénář určitě nepíše znovu od nuly, spíš k němu doplní nějaké připomínky, maximálně ho trochu upraví. CBM dále tvrdí, že není pravda ani starší zpráva, podle které Warner odstavil scénář Willa Bealla, jenž údajně nestojí za nic. Nepravdivost starší zprávy by mohla ukazovat i skutečnost, že studio nedávno bez většího zájmu médií Bealla najalo k napsání dvou „slepých“ scénářů – To znamená, že Beall může napsat prakticky cokoliv a studio mu musí zaplatit. Vzhledem k tomu, že Beallem napsaný Gangster Squad v lednu propadl, tak se dá usuzovat, že je buď scénář k Justice League ve skutečnosti zatraceně dobrý. Nebo má Will ve Warneru nějakou báječnou protekci, kterou bych chtěl taky. Mimochodem, podobně jako tomu bylo v případě tři dny staré, bombastické zprávy serveru Latino Review, tak i redaktor Comic Book Movie dokládá svou důvěryhodnost výčtem potvrzených novinek, které se mu podařilo přinést. Což by mohlo naznačovat tomu, že se ve Warneru opravdu děje něco velkého, jen zatím věci nejsou dořešené nebo se minimálně v plném znění nestačily donést k nižším šaržím, které jsou obvykle za informační úniky zodpovědné.

Poslední komiksovou autoritou, která se ke kauze vyjádřila, je již dlouhá léta fungující server Batman On Film, jehož redaktor naznačuje, že o současném cvrkotu dopředu něco tušil, když 24. února čtenářům vzkázal, ať "zůstanou na příjmu", že se už velmi brzy dozvědí velké novinky o spojitosti Batmana a Justice League. Později se pokusil získat i oficiální vyjádření studia Warner, nicméně se mu dostalo jen suchého „No Comment“.

Odvážného tvrzení se ve spojitosti s kauzou dopustil také magazín Forbes, který si troufá tvrdit, že když druhořadí hrdinové Marvelu (kteří se ve svých samostatných filmech miliardě nikdo ani nepřiblížili) dokázali pod záštitou Avengers utržit 1,5 miliardy, dokážou miliardář Batman a Superman, nejznámější superhrdina světa, v případě potenciálního spojení sil pokořit miliardy dvě. Inu…budeme zvědaví, milí Forbesi.

Na závěr pro vás máme poslední novinky z Kryptonu. Příští trailer na Man of Steel bychom údajně mohli vidět 12. dubna (spolu s premiérou filmu 42) a zatímco ty předchozí se soustředily na Clarkův přerod v hrdinu, v tom novém by si měl Kal-El hned na začátku vyzvednout za polárním kruhem svůj kostým, a pak už by měla následovat nonstop akce, až do konce upoutávky. Tak doufejme! Dole v galerii najdete nejnovější promo obrázky.

Zdroje: JoBlo, Forbes, CBM II, CBM, BOF, MOS Facebook

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Justice League: Nolan ano, Bale ne | Fandíme filmu Justice League: Nolan ano, Bale ne | Fandíme filmu Justice League: Nolan ano, Bale ne | Fandíme filmu Justice League: Nolan ano, Bale ne | Fandíme filmu Justice League: Nolan ano, Bale ne | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest