Omerta 6/12: Teroristé vezmou útokem sídlo finského prezidenta, aby destabilizovali Evropu

Omerta 6/12: Teroristé vezmou útokem sídlo finského prezidenta, aby destabilizovali Evropu | Fandíme filmu
SF Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér vynikajících snímků Odhalený přístav a Neznámý voják divákům brzy naservíruje nabušený akční thriller.

Ambiciózní vysokorozpočtový akční thriller finské provenience Omerta 6/12 byl před nedávnem zdárně dokončen a měl by dorazit do kin někdy na konci letošního roku. Snímek natočil zkušený a zručný režisér Aku Louhimies (parádní válečné drama Neznámý voják) a vycházel při tom z knižní předlohy z pera llkky Remese (6/12). Scénář poté vypilovali Jari Olavi Rantala, Antti J. Jokinen a Mika Karttunen. Příběh by se měl odehrávat během oslav finského Dne nezávislosti, kdy dojde k útoku na prezidentský palác a nejvyšší politické špičky jsou vzaty jako rukojmí. Incident má na svědomí schopná a skvěle vybavená teroristická skupina, která by tímto činem chtěla narušit evropskou bezpečnost a institucionální strukturu.

V hlavních rolích se představí finská hvězda Jasper Pääkkönen (Bratrstvo pěti a BlacKkKlansman) a švédské duo Nanna Blondell (Červená tečka) and Sverrir Gudnason (Borg/McEnroe).

Zdroj: Variety

Foto: SF Studios

Galerie: 5

Omerta 6/12: Teroristé vezmou útokem sídlo finského prezidenta, aby destabilizovali Evropu | Fandíme filmu Omerta 6/12: Teroristé vezmou útokem sídlo finského prezidenta, aby destabilizovali Evropu | Fandíme filmu Omerta 6/12: Teroristé vezmou útokem sídlo finského prezidenta, aby destabilizovali Evropu | Fandíme filmu Omerta 6/12: Teroristé vezmou útokem sídlo finského prezidenta, aby destabilizovali Evropu | Fandíme filmu Omerta 6/12: Teroristé vezmou útokem sídlo finského prezidenta, aby destabilizovali Evropu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest