Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení

Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu
Capcom
Zobrazit dalších 5 obrázků
Spolu s posledními fotkami z natáčení nová adaptace videoher Resident Evil opět potvrzuje, že bude předlohy následovat věrně.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Dále můžeme vidět policejní SUV a místa z druhého Resident Evilu. Na jedné fotografii si lze znovu povšimnout obchodu se zbraněmi Gun Shop Kendo. Další snímek odhaluje kavárnu, kde se na začátku původní hry poprvé potkají Chrisova sestra Claire Redfield a policejní nováček Leon Kennedy. Zatímco se dvojka Resident Evil odehrává necelé dva měsíce po událostech jedničky, zdá se, že ve filmu budeme sledovat dvě příběhové linie, které se pravděpodobně budou odehrávat ve stejnou dobu. První linka se zaměří na Chrise a Jill ve Spencerově sídle a ta druhá se bude věnovat Leonovi a Claire, kteří budou v Raccoon City.

Další fotka ukazuje sirotčinec, jenž leží v Raccoon City na sever od policejní stanice. Sirotčinec sloužil jako krytí pro experimenty, které byly vykonávány na dětech. Ty sloužily jako subjekty, na nichž se zkoušely typy virů. Kdo hrál Resident Evil 2 remake, tak ví, že na místě držel v zajetí policejní šéf Brian Irons holčičku Sherry Birkin.

V galerii pak můžete kouknout ještě na Chrisovu Berettu M92F-S Samurai Edge, kterou v Instastories zveřejnil jeho představitel Robbie Amell. A na konci na vás čeká plakát, který udělal známý výtvarník BossLogic.

Zdroje: Bloody Disgusting

Zdroj fotek: Robbie Amell Instagram, Boss Logic Instagram

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu Resident Evil: Kdy uvidíme nový film a poslední fotky z natáčení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest