Doktor Spánek: Je dotočeno!

Doktor Spánek: Je dotočeno! | Fandíme filmu
Padla poslední klapka a zhotovený materiál se posouvá k postprodukci.

Než nás Doktor Spánek v lednu roku 2020 probudí a přivede do křesel kin, musí absolvovat ještě celou postprodukční fázi. Do té se dostává v tomto období poté, co byly oficiálně ukončeny hlavní natáčecí práce. Pár slov tomuto milníku věnoval na Facebooku i režisér Mike Flanagan:

„Tak a Doktor Spánek je dotočen! Byla to dlouhá, šílená a vskutku unikátní zkušenost. Román jsem četl hned po jeho vydání v roce 2013, fascinován a dojat epickým příběhem Dana Torrance a Abry Stone, ale ani na moment jsem si nepředstavoval, že bych byl osobou, která jej přenese na plátno. Byla čest strávit posledních pět měsíců s fantastickým obsazením a štábem a upřímně, být pověřen neobyčejným příběhem Stephena Kinga. Bezpochyby jeden z vrcholů mé kariéry.“     

Když už Flanagan zmiňuje ve svém příspěvku slovo kariéra, malou zajímavostí je, že se díky tomuto projektu zařadil do skupinky režisérů, kteří adaptovali minimálně dva Kingovy příběhy (minulý rok představil Geraldovu hru). Nejvýraznější společnost mu v tomto “klubu" dělají třeba Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle, Mlha), Rob Reiner (Stůj při mně, Misery nechce zemřít), George A. Romero (Temná půle, Creepshow), Tom Holland (Zhubni!, Časožrouti), a další, kteří se ale s věcí až tak dobře nepoprali. Co myslíte, kdo by mohl v budoucnosti přibýt? A dostane Flanagan příležitost kingovskou sbírku rozšířit?

Přiložené video je propagační trailer na knihu z roku 2013. 

Zdroje: Facebook

Osvícení

22.05.1980 | USA, Velká Británie
Thriller, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest