Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts?

Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hayden Christensen a Emma Roberts coby Romeo a Julie pizzařského řemesla.

Dlouho to vypadalo, že je jen otázkou času, kdy půvabná a sympatická Emma Roberts prorazí v áčkové produkci, nebo opravdu zaboduje s nějakým menším filmem, což by ji katapultovalo do první hollywoodské ligy. Možná né úplně do vrcholných pater, ale alespoň někam do přízemí. Zatím se tak, troufám se říct, nestalo. Ve filmografii má některé neprávem přehlížené kousky (zkuste třeba sportovní komedii The Winning Season či dramedii Něco jako komedie), ale skutečný hit tam prostě chybí. Pravda, asi točí to, co ji baví, avšak v sedmadvaceti by to chtělo už nějaký progres. Bohužel, romantická komedie Little Italy tím odrazovým můstkem dozajista nebude. Spíše to vypadá jako průměrná a odlehčená romance o dvou lidech (Emma okouzlí Haydena Christensena), kteří se do sebe zamilují i přesto, že jejich rodiny vedou konkurenční boj. V tomto případě se bojuje na poli gastronomie, neboť každá z rodin vlastní tu "nejlepší" italskou restauraci v newyorské čtvrti Little Italy. Žádné velké drama nečekejte, spíše se bude brnkat na komediální a romantickou strunu. Ač trailer působí tuctovým dojmem a chemie mezi Emmou a Haydenem není na první pohled zrovna ukázková, tak třeba vtípek s "oreganem" docela pobavil a závěrečný shakespearovský zářez taky ujde. Čili... Kvůli Emmě to dám, ale zázrak nečekám.

Režíruje rutinér Donald Petrie, který sice natočil v roce 1993 povedenou komedii Dej si pohov kámoši, avšak od té doby se mu zrovna dvakrát nedaří. Snímky jako Slečna Drsňák či Jak ztratit kluka v 10 dnech nejsou úplné katastrofy, ale že by patřily do zlatého fondu, to se též říci nedá. Jinak řečeno, typické spotřební zboží. Ve vedlejších rolích se představí Alyssa Milano, Jane Seymour, Danny Aiello a Andrea Martin. Emma, Hayden a pizza dorazí do vybraných amerických kin a na VOD 12. září 2018.

Galerie: 7

Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu Little Italy: Sbalí Anakin Skywalker neteř Julie Roberts? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest