Home Again: Reese je v kurzu, pokračuje romantickou komedií

Home Again: Reese je v kurzu, pokračuje romantickou komedií | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Reese Witherspoon zažívá možná vůbec nejlepší období kariéry a také její novinka působí hodně sympaticky. Seznamte se.

Reese Witherspoon je v posledních letech ve formě. Držitelka Oscara za hlavní ženskou roli ve filmu Walk the Line v nedávné době zabodovala hlavně snímkem Divočina a seriálem Sedmilhářky. Její účinkování v komediích už tolik slavné nebylo, což teď bude chtít změnit novinkou s názvem Home Again, kde si zahrála hlavní roli. Její Alice je svobodná matka dvou dětí, která se právě rozešla se svým manželem. Na oslavě svých 40. narozenin potká tři mladé začínající filmaře, kteří nemají kde bydlet. Když jim Alice nabídne střechu nad hlavou, a krátce na to se navíc u jejích dveří nečekaně objeví její bývalý manžel, začnou se dít věci.

Vedle Reese Witherspoon uvidíme v novince také Michaela Sheena (Underworld, seriál Masters of Sex) jako bývalého manžela hlavní hrdinky. Dále ve filmu uvidíme Nata Wolffa (The Fault in Our Stars), Candice Bergen (Gandhi), P.J. Byrnea (Wolf of Wall Street), a další. Scénář napsala Hallie Meyers-Shyer, která film zároveň režírovala. Home Again bude pro ani ne třicetiletou filmařku režijním a scenáristickým debutem. Jak se povedl si můžete udělat obrázek z přiloženého teaseru a traileru. Home Again bude na Slovensku v kinech od 7.9., české datum premiéry zatím nebylo potvrzeno.

Galerie: 5

Home Again: Reese je v kurzu, pokračuje romantickou komedií | Fandíme filmu Home Again: Reese je v kurzu, pokračuje romantickou komedií | Fandíme filmu Home Again: Reese je v kurzu, pokračuje romantickou komedií | Fandíme filmu Home Again: Reese je v kurzu, pokračuje romantickou komedií | Fandíme filmu Home Again: Reese je v kurzu, pokračuje romantickou komedií | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest