Siberia: Keanu Reeves, diamanty a ruské mrazy v traileru

Siberia: Keanu Reeves, diamanty a ruské mrazy v traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Keanu Reeves vyjíždí na Sibiř, aby tam prodal nějaké diamanty. Uprostřed mrazů zahoří láskou, ale dostane se do životu nebezpečné situace.

Keanu Reeves vypadá v traileru na film Siberia jako John Wick a dokonce se kolem něj motá pár ruských mafiánů, ale je na první pohled vidět, že tohle není John Wick. Siberia není výrazně akční, spíš se jedná o kriminální thriller. U takových snímků výsledná kvalita často záleží především na scénáři a ten v tomhle případě napsal Scott B. Smith. Ten je nominovaný na Oscara za Jednoduchý plán z roku 1998 a o deset let později byl uvedený jeho horor Ruiny. Tak snad se Smith postará o zajímavý vývoj událostí.

Oficiální synopse říká, že Reeves hraje amerického překupníka diamantů, který vyráží do Ruska prodat vzácné modré diamanty pochybného původu. Obchod se mu začíná rozpadat pod rukama a souběžně propadá vztahu s majitelkou kavárny (Ana Ularu) z malého sibiřského městečka. Jejich vzájemná náklonnost sílí a oba milenci jsou zachyceni uprostřed smrtícího konfliktu mezi kupcem diamantů a federální vyšetřovací službou.

V traileru snímek působí trochu nevýrazně, tak snad se v kinech Siberia ukáže v lepším světle. Režíruje Matthew M. Ross, který má za sebou jen nikterak skvěle přijatý film Frank a Lola. Ve Spojených státech je premiéra naplánována na 13. 7., mezinárodně počítejme spíš s uvedením na videu.

Galerie: 4

Siberia: Keanu Reeves, diamanty a ruské mrazy v traileru | Fandíme filmu Siberia: Keanu Reeves, diamanty a ruské mrazy v traileru | Fandíme filmu Siberia: Keanu Reeves, diamanty a ruské mrazy v traileru | Fandíme filmu Siberia: Keanu Reeves, diamanty a ruské mrazy v traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest