Gambit: Film se konečně hýbe kupředu

Gambit: Film se konečně hýbe kupředu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Producent X-Menů poskytl info o situaci snímku.

Gambit je jeden z filmů, který si prochází nekonečnými přípravami. Od oznámení z roku 2014, že si hlavní roli zahraje Channing Tatum, se film prakticky nepohnul z místa. Film během let opustili režiséři Rupert Wyatt (časové neshody), Doug Liman či Gore Verbinski (tvůrčí neshody), a bylo hodně nejisté, zda film vůbec uvidíme. Nedávno situaci zdánlivě vyřešilo studio, které sice oznámilo datum premiéry filmu na leden 2019, aby však chvíli na to byl film opět posunut na červen 2019. Producent xmenovských filmů Simon Kinberg nyní prohlásil, že se projekt snad skutečně hýbe kupředu.

 V interview pro Variety ohledně Deadpoola 2 Kinberg potvrdil, že je hotový scénář, který studio schválilo, a všichni včetně Tatuma jsou s ním spokojení. Momentálně se hledá režisér, který se projektu ujme. Dříve byli s Gambitem spojovaní např. Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) či Ben Wheatley (Křížová palba), nicméně oba se nyní věnují jiným projektům.

Pozitivní zpráva je také to, že se stále počítá s premiérou na příští rok. Podle Kinberga by se mělo začít natáčet koncem léta, takže hledání režiséra je rozhodně nyní priorita číslo jedna. Co se týče příběhu, mělo by se jednat o film ve stylu Romea a Julie z New Orleans, a podrobnosti si můžete přečíst ve starším článku. Gambit rozhodně patří mezi jedny z nejzajímavějších postav z řad mutantů, takže snad jsou pozitivní zprávy opravdu pravdivé, a my se filmu příští rok skutečně dočkáme.

Zdroj: Variety

Gambit

25.04.2014 | USA
Komedie, Krimi
Info o filmu

Galerie: 4

Gambit: Film se konečně hýbe kupředu | Fandíme filmu Gambit: Film se konečně hýbe kupředu | Fandíme filmu Gambit: Film se konečně hýbe kupředu | Fandíme filmu Gambit: Film se konečně hýbe kupředu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest