Quentin Tarantino chce do novinky také Toma Cruise

Quentin Tarantino chce do novinky také Toma Cruise | Fandíme filmu
K tomu pořádný rozpočet a tučný podíl ze zisku.

Vyjednávání o tom, které studio ukořistí Tarantinovu novinku, pomalu vrcholí. Potom, co Quentin opustil po sexuálním skandálu Harveyho Weinsteina studio The Weinstein Company, se rozběhla hra o to, kdo ukořistí příští režisérův projekt. Po vysokých Tarantinových nárocích zůstala ve hře už jen studia Warner, Sony a Paramount. Quentin údajně požaduje rozpočet kolem 100 milionů dolarů, právo finálního sestřihu a podíl z příjmů ještě před zdaněním.

O snímku stále víme jen to, že by snad měl být zasazený do roku 1969 v Los Angeles, zřejmě by mělo jít o kriminální drama a okrajovou součástí filmu má být vrah Manson. Tarantino si vybral také opravdu silné obsazení. Role na tělo psal Margot Robbie, Bradu Pittovi, Leonardu DiCapriovi a Samuelu L. Jacksonovi. Nově se dozvídáme také o zájmu o Toma Cruise. Není nicméně zřejmé, zda by se měl chopit nějaké další role nebo některý z vytoužených pánů nemohl najít skulinu ve svém programu. Rozhodně by bylo zajímavé, kdyby Cruise po čase zase nějaký režisér pořádně potrápil a nedržel se stále svého zajetého standardu akčního hrdiny.

Produkovat bude David Heyman, který má za sebou třeba Gravitaci nebo sérii Harryho Pottera. Snímek má být mládeži nepřístupný, počítá se se začátkem natáčení v polovině roku 2018 a premiérou v roce 2019.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest