Star Wars: Rian Johnson vytvoří úplně novou trilogii

Star Wars: Rian Johnson vytvoří úplně novou trilogii | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Vypravíme se do dosud neprobádané části Galaxie, s novými postavami, mimo ságu Skywalkerů.

Když Rian Johnson točil Star Wars: Posledního z Jediů, zaznívalo z útrob studia, že je s ním a jeho prací studio neskutečně spokojené. Maličko tak mohlo překvapit, když si Lucasfilm nevybral jako režiséra Epizody IX jeho, ale J.J. Abramse. Teď už možná víme proč.

Lucasfilm oficiálně oznámil, že pro něj Johnson připravuje úplně novou Star Wars trilogii, která bude nezávislá na epizodické sáze rodu Skywalkerů a Johnson v ní představí úplně nové postavy z vzdáleného koutu Galaxie, který zatím nebyl prozkoumaný. Johnson zároveň napíše a zrežíruje první díl trilogie. Spolupracovat s ním bude jeho dlouholetý parťák, producent Ram Bergman.

Šéfka Lucasfilmu, Kathleen Kennedy, označuje Riana za kreativní sílu, se kterou byla radost spolupracovat. Na nepopsaném listu dokáže předvést velké věci. Johnson s Bergmanem na oplátku vzkázali, že spolupracovat s Lucasfilmem pro ně byl životní zážitek, že Star Wars jsou nejbáječnější novodobou mytologií, a že mají štěstí, že ji mohou nadále rozšiřovat. Další podrobnosti oznámeny zatím nebyly, datum premiéry také známé není, ale zřejmě bychom začátek nové trilogie neměli očekávat dřív než v roce 2021, pokud bude Lucasfilm dál dodržovat model – co rok, to film.

Zdroj: Lucasfilm

Galerie: 3

Star Wars: Rian Johnson vytvoří úplně novou trilogii | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson vytvoří úplně novou trilogii | Fandíme filmu Star Wars: Rian Johnson vytvoří úplně novou trilogii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest