X-Men: Dark Phoenix: Bude film rozdělený na dvě části?

X-Men: Dark Phoenix: Bude film rozdělený na dvě části? | Fandíme filmu
A Olivia Munn potvrdila, že se vrací jako Psylocke.

Některé zprávy mohou znít zpočátku pochybně, ale pak se dostávají na povrch další a další informace, až najednou držíte v ruce oficiální tiskovou zprávu. Vzpomeňte si třeba na Avengers 3. Když jsme se poprvé doslechli, že by příběh mohl být rozdělený na dva filmy, znělo to jako naprostý nesmysl. A teď už se Avengers 4 (zatím neznáme přesný název) vesele točí. Něco podobného možná potkalo X-Men: Dark Phoenix, nejnovější příběh ze světa X-Menů.

Nejdřív neurčitou zmínku prohodila Olivia Munn, která zároveň potvrdila, že se vrací jako Psylocke. Herečka uvedla, že vlastně neví, co přesně může a nemůže prozradit, ale X-Men: Dark Phoenix bude „tak trochu dvoudílný“ film („two-parter“). Herečka tím mohla myslet leccos. Má film dvě hodně rozdílné poloviny? Nebo skutečně chtěla říct, že vzniknout filmy dva?

Zdánlivě to potvrzuje údajné vyjádření jednoho z komparsistů, které se dostalo k mezinárodnímu serveru Universo X-Men. Podle něj studio plánuje dokončit první film a jen krátce na to se opět s celým štábem sejít a pokračovat. Počká se, až v Montrealu skončí zima a někdy na jaře nebo začátkem léta se kamery mají roztočit znovu, aby druhý film stihl premiéru v roce 2019.

Zní to uvěřitelně? Na jednu stranu je pravda, že Fox má zabrané datum premiéry 22.11. 2019, tedy zhruba rok po tom, co uvede X-Men: Dark Phoenix. Dosud nebylo odhaleno, k čemu datum hodlá využít. Dark Phoenix Saga je v komiksech rozsáhlá, materiálu je v ní dost a u posledního X-Men filmu si kritici a fanoušci dost stěžovali na to, že velké množství postav mělo v naditém snímku jen málo prostoru. Na druhou stranu, připravit od léta 2017 do podzimu 2019 dva trikové velkofilmy je náročný úkol pro kohokoliv, natož pro režiséra, který dosud nenatočil jeden jediný film. A to je přesně případ Simona Kinberga, který dosud X-Meny připravoval jako scenárista a producent. Pokud by se skutečně potvrdilo, že točí dva filmy těsně po sobě, znamenalo by to, že v něj má studio velkou důvěru a snad i můžeme být jemně optimističtí.

Co myslíte? Opravdu se bude příběh X-Men: Dark Phoenix dělit na dvě části? A je to dobrý nápad?

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest