Superpoldové 2: Je tady první trailer na bláznivou komedii

Superpoldové 2: Je tady první trailer na bláznivou komedii | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jak praví heslo policie, pomáhat....oholit kolegovi pytlík. O tom to je mládeži.

Není to tak dávno, co jsme vám představili pokračování komedie Superpoldové z roku 2001. Tvůrci se pokusili vybrat prostředky na pokračování prostřednictvím crowdfundingové kampaně a vybrali více než dvojnásobek nezbytných dvou milionů dolarů. Pokračování tedy skutečně bylo natočeno a teď je tu první trailer.

V tom se dočkáváme vlastně ochutnávky dvou individuálních scén. V jedné si policejní parťáci (ne)užívají rituál holení koulí svého kolegy, ve druhé předvádějí při silniční kontrole, proč veřejnost trpí předsudky vůči policii.

Poté, co se Spojené státy americké dostanou do sporu s Kanadou ohledně části pohraničí, je povolána skupina Superpoldů, složená z Maca, Thornyho, Fostera, Rabbita a Farva, aby v problematické oblasti založila novou stanici dálniční policie. Skupina se tam rychle navrací ke svým svérázným způsobům plnění policejní práce. V hlavních rolích se vracejí  Jay Chandrasekhar, Steve Lemme, Paul Soter, Erik Stolhanske i Kevin Heffernan. Chandrasekhar opět snímek i zrežíroval a scénář si dala dohromady vyjmenovaná skupina sama. Mezi některými nově obsazenými jsou Emmanuelle Chriqui, Tyler Labine a Rob Lowe. Americká premiéra druhých Superpoldů byla nedávno stanovená na 20. 4. 2018.  

Galerie: 3

Superpoldové 2: Je tady první trailer na bláznivou komedii | Fandíme filmu Superpoldové 2: Je tady první trailer na bláznivou komedii | Fandíme filmu Superpoldové 2: Je tady první trailer na bláznivou komedii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest