The Punch Escrow: Sci-fi o muži, kterému teleport zničil život

The Punch Escrow: Sci-fi o muži, kterému teleport zničil život | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Svět budoucnosti je dokonalý, dokud nezkopírujete sami sebe, nezačne po vás jít teleportační společnost a jedna náboženská sekta a váš dvojník nebalí vaši ženu.

Píše se rok 2147. Nanotechnologie nám pomáhají ovládat stárnutí. Geneticky modifikovaní komáři se živí zplodinami, takže znečištění vzduchu neexistuje. A z teleportace se stal preferovaný způsob přepravy, který ve světě ovládaném korporacemi zajišťuje exkluzivně firma International Transport. Joel Byram učí umělou inteligenci, aby se chovala víc lidsky a snaží se zachránit uvadající manželství. Vlastně je to obyčejný chlápek, s obyčejnými problémy 22. století. Dokud se při teleportování omylem nerozdvojí. Teď mu nezbývá nic jiného, než přechytračit tajuplnou organizaci, která teleporty kontroluje a snaží se chybu ututlat, vyhnout se spárům náboženské sekty, která jej považuje za mesiáše a najít cestu zpátky k ženě svého srdce, se kterou je teď společně se svým dvojníkem v bizarním milostném trojúhelníku.

Tolik synopse románu The Punch Escrow, který letos v červenci vydal spisovatel Tal M. Klein. Filmovou adaptaci úspěšného sci-fi thrilleru natočí James Bobin, který zrežíroval například Mupety nebo Alenku v říši divů: Za zrcadlem. Pro studio Lionsgate film produkují Todd Liberman a David Hoberman (Kráska a zvíře). Liberman o předloze  řekl, že představila opravdu živoucí svět a klade kritické otázky o našem vztahu k technologiím. Zároveň to dělá román s lehkostí a humorem, nijak nepoučuje a naopak je zábavný a emocionální.

Bohatých sci-fi světů není nikdy dost, takže budeme zvědaví, jak se projekt bude rýsovat. Jestli někdo z vás předlohu četl, dejte vědět. Na závěr ještě interview s autorem:

Zdroj: THR

Galerie: 4

The Punch Escrow: Sci-fi o muži, kterému teleport zničil život | Fandíme filmu The Punch Escrow: Sci-fi o muži, kterému teleport zničil život | Fandíme filmu The Punch Escrow: Sci-fi o muži, kterému teleport zničil život | Fandíme filmu The Punch Escrow: Sci-fi o muži, kterému teleport zničil život | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest