Pacific Rim: Uprising posouvá svoji premiéru

Pacific Rim: Uprising posouvá svoji premiéru | Fandíme filmu
Legendary Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Souboje velkých robotů s velkými příšerami mají nové datum premiéry.

Do premiéry druhého dílu Pacific Rim s podtitulem Uprising zbývá půl roku a nějaký ten měsíc k tomu. Propagace tak už začíná, nedávno jsme dostali nové obrázky s designem nových robotů Jaegerů a taky nové video, kde nás John Boyega, představitel Jakea Pentecosta, vyzýval k připojení se k povstání nových Jaegerů, jak jsme vás informovali v dřívější novince.

Jak jsem již zmínil, do premiéry zbývá několik měsíců a původní datum, se kterým se počítalo, bylo 23. 2. 2018. Film nakonec uvidíme později, změna však není nijak zásadní, jelikož nové datum je 23. 3. 2018, tedy o měsíc později. Důvod, proč Universal svůj film posunul, není známý. Nové datum znamená, že se film bude v tom samém týdnu v kinech prát s novým Robinem Hoodem a hned týden na to bude mít premiéru Ready Player One od Stevena Spielberga. Původní datum však znamenalo boj s marvelovským Black Pantherem a tak je možné, že se studiu zdála březnová konkurence menší.

V České Republice a na Slovensku je datum premiéry nastaveno na 1. 3. a zatím nevíme, jestli odsunutí americké premiéry nějak pohne i datem u nás. Původně byl film několikrát odsunutý a nakonec to vypadalo, že bude úplně zrušený, když režisér prvního filmu, Guillermo Del Toro, z režisérské funkce odstoupil. K projektu nakonec přišel Steven DeKnight (seriály Spartakus, Daredevil) a nyní to vypadá, že film neprovází žádné velké problémy a posunutí premiéry o měsíc je jen kosmetická úprava. Nejpozději na podzim lze také čekat další oficiální propagační materiály, kde bychom mohli vidět nové Kaiju či dokonce nový plnohodnotný trailer.

Pacific Rim: Povstání

23.03.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Pacific Rim: Uprising posouvá svoji premiéru | Fandíme filmu Pacific Rim: Uprising posouvá svoji premiéru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest