Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy

Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Část fotek unikla předčasně, takže otevírejte, dokud jsou online.

Síla se probouzí nám představila mnoho nových postav a to jak kladných, tak i záporných. Většina z nich dostala ve filmu svůj prostor, na koho se ale nedostalo, byla kapitánka Phasma. Tato postava byla na propagačních materiálech hodně prezentována, v samotném filmu se Phasma nicméně objevila na pouhou jednu minutu a 45 vteřin. Tuto kritiku si tvůrci vzali zřejmě k srdci, jelikož nejen že se kapitánka Phasma vrátí (což bylo zprvu po zhlédnutí Epizody VII nejasné), ale bude mít více prostoru a navíc se dozvíme více i o jejím původu!

Představitelka kapitánky Phasmy, Gwendoline Christie, se v rozhovoru s Entertainment Weekly rozpovídala o tom, jak moc si užila spolupráci s Rianem Johnsonem na novém filmu a jak probíhala práce se scénářem. Gwendoline Christie byla nejprve předložena verze scénáře pro její roli, kterou si Christie nejprve přečetla, následně dostala čas o všem přemýšlet a ve finále se pak mohla o své nápady a doplňky podělit s Rianem Johnsonem. Ohledně kapitánky Phasmy nám poté Christie prozradila, že v Epizodě VIII se podíváme mnohem více a mnohem hlouběji na tuto postavu. Co to přesně znamená?

Kapitánka Phasma bude mít podle všeho hodně společných scén s postavami jako Kylo Ren, generál Hux a pravděpodobně se znovu střetne i s Finnem. Právě prostřednictvím těchto společných scén se máme Phasmě dostat více pod kůži a dozvědět se o ní víc. Bližší poznávání postav se ale nemá týkat pouze Phasmy, nýbrž i všech ostatních nových (a starých) postav ve filmu. Uvidíme tedy, co si pro nás Rian Johnson připraví.

Na závěr vám přinášíme zbrusu nové promo fotky postav z Epizody VIII, které se dostaly na internet. Disney je všude hekticky maže, ale snad je alespoň na chvíli najdete tady. Na nových fotkách můžeme vidět Rey a Luka v jejich novém oděvu, dále pak Finna, kapitánku Phasmu, Kylo Rena, praetoriánské stráže a na závěr samotného Snokea, který má na sobě zcela nové zlaté roucho, o kterém se již delší dobu spekulovalo. Mimochodem, Andy Seriks před časem potvrdil, že celá postava skutečně je digitální, v žádné ze scén nevznikala s pomocí masek. Doporučujeme se na tyto parádní fotky podívat, dokud jsou ještě online.

V naší galerii pod článkem vám pak přinášíme nový pohled na Finna, Rey a Rose, vzhled osobní stíhačky Kylo Rena, která se jmenuje TIE Silencer. Dále můžete vidět již dříve zmíněné preatoriánské stráže, kteří jsou gardisty Nejvyššího vůdce Snokea. Následuje pak jeden z prvních návrhů pro Rytíře z Renu a úplně na závěr přinášíme fotky z chystané nálepkové knihy pro Epizodu VIII, kde můžeme vidět nového stormtroopera s vibro sekerou a dále pak postavy Rose, Finna, Kylo Rena, Poea a zcela nový druh z nedávného videa z natáčení, který se nazývá Porg a žije na planetě Ach-To, kde se nyní nachází Luke s Rey.

Star Wars: Poslední z Jediů

15.12.2017 | USA, Velká Británie, Mexiko, Irsko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 9

Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu Star Wars VIII: Hromada fotek a původ kapitánky Phasmy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest