Sebevražedný oddíl 2: Studio si vybralo režiséra

Sebevražedný oddíl 2: Studio si vybralo režiséra | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A kdy se začne natáčet?

Po tom, co se David Ayer přesunul ke Gotham City Sirens, se začal hledat nový režisér pro Suicide Squad 2 (Sebevražedný oddíl 2). Mezi kandidáty byl zmiňován například i Mel Gibson, který ale ztratil zájem v momentě, kdy se film začal přepisovat a byl odložen. Nakonec tak podle všeho snímek natočí Jaume Collet-Serra. Smlouva ještě není definitivně podepsaná, ale pro studio je v tuto chvíli kandidátem číslo jedna a pokud se nestane nic nečekaného, režírovat bude právě on. Španělský režisér se do Hollywoodu uvedl zdařilým hororovým thrillerem Orphan a následně se proslavil napínavými snímky s Liamem Neesonem v hlavní roli (Non-Stop, Neznámý, Noční běžec). Naposledy se pak loni předvedl slušně přijatými Mělčinami.

Server Deadline, který zprávu jako první přinesl, dále uvádí, že by se měli vrátit jak Will Smith, tak Margot Robbie, což byli pro první díl dva klíčoví představitelé. Hollywood Reporter už pouze uvádí, že hráli oba v prvním snímku, tak uvidíme, jestli ze strany Deadline nešlo jen o nešťastnou formulaci, protože Robbie dosud se snímkem spojována příliš nebyla. Hollywood Reporter dále uvádí, že se píše zcela nový scénář podle námětu Zaka Penna (Avengers, Ready Player One), a že natáčet se má začít v polovině příštího roku.

Zdroje: Deadline, THR

Galerie: 5

Sebevražedný oddíl 2: Studio si vybralo režiséra | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Studio si vybralo režiséra | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Studio si vybralo režiséra | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Studio si vybralo režiséra | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Studio si vybralo režiséra | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest