Fantastická čtyřka: Bude příští verze cílit na dětské diváky?

Fantastická čtyřka: Bude příští verze cílit na dětské diváky? | Fandíme filmu
20th Century Studios
Projekt má svého scenáristu.

Prokletá Fantastická čtyřka. V roce 1992 vznikl laciný béčkový film, který nikdy neměl spatřit světlo světa, jen aby tehdejší držitel práv práva i nadále udržel. Filmy z let 2005 a 2007 od Tima Storyho nebyly úplně mizerné a nějakou tu kačku v pokladnách utržily, ale recenze byly průměrné a po pokračování nikdo vyloženě netoužil. Následně tedy došlo k restartu. Film dostal na starost nadějný Josh Trank, který se dobře uvedl charakterní sci-fi Kronika, snímek byl skvěle obsazený....a něco se při natáčení neskutečně pokazilo. Zprávy o sporech se veřejně propíraly, do kin se dostal kočkopes, recenze byly tristní, tržby ještě horší, Trankovi to téměř zničilo kariéru a ačkoliv měl film původně ohlášené pokračování, je série od bídné premiéry v roce 2015 uložená ke spánku.

Ten kvůli zmiňovaným právům nemůže trvat věčně. Studio Fox dříve či později musí natočit (jakýkoliv) další film, jinak o Fantastickou čtyřku přijde. A podle serveru Bleeding Cool, který v minulosti několik zpráv o Fantastické čtyřce už přinesl, už se nová verze skutečně chystá.

Scénář údajně píše Seth Grahame-Smith, autor románů Pýcha, předsudek a zombie či Abraham Lincoln, lovec upírů. Pokud jde o jeho filmovou tvorbu, je producentem očekávaného hororu To, a co se týká komiksů, tak napsal scénář k Lego Batmanovi a také k nerealizovanému The Flashovi, kterého měl jeden čas režírovat. A co je zajímavé, dělal i nějaké úpravy scénáře na Trankově Čtyřce.

Podle informací Bleeding Cool by měl nový film pojednávat o Franklinovi a Valerii, dětech Reeda Richardse a Sue Storm, které by na jejich dobrodružstvích doprovázeli Thing a Human Torch. Snímek by nemusel nutně být dalším restartem, vlastně by se mohlo jednat o pokračování filmu z roku 2005. Tentokrát by však film byl zacílený na dětské diváky a atmosférou by měl připomínat pixarovské Úžasňákovi

Zdroj: Bleeding Cool

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest