Fantastická čtyřka 2 není zcela mrtvá, má být veselejší

Fantastická čtyřka 2 není zcela mrtvá, má být veselejší | Fandíme filmu
20th Century Studios / Disney
Ve Foxu se prý poučili z chyb a pořád přemýšlejí o tom, jak v komiksové sérii pokračovat.

Fantastická čtyřka loni v kinech neuspěla a plánované pokračování studio Fox stáhlo z programu. Producent Simon Kinberg však tvrdí, že naděje na pokračování stále žije.

Připouští, že se první film nepovedl. Diváci to řekli jasně v pokladnách, kritici ve svých recenzích. Kinberg připouští, že došlo k chybám, ze kterých se v produkčním štábu poučili a nebudou je opakovat. Co je největší chybou? Filmaři málo věřili předloze a snažili se jít proti její podstatě. Snímek se pokoušel být realistický, až temný, zatímco komiksová Fantastická čtyřka je optimistická a veselá. Pokud se pokračování podaří realizovat, tak právě takové bude. Kinberg o něj rozhodně usiluje, Čtyřku má skoro stejně rád jako X-Meny a Michael B. Jordan, Miles Teller, Kate Mara a Jamie Bell jsou výborní herci, takže by producentovi a scenáristovi neudělalo nic větší radost. Ve Foxu stále probíhají diskuse o tom, jak by se pokračování dalo realizovat.

To všechno samozřejmě jsou takové neurčité sliby, které mohou sloužit čistě k míchání mediálního kotlíku, ale na druhou stranu je pravda, že se ve Foxu o budoucnosti značky bavit prostě musí. Pokud totiž Fantastickou čtyřku nebudou využívat, propadnou práva zpátky Marvelu a to odvěký rival nechce. Tady se můžete podívat, jak taky Fantastická čtyřka může vypadat:

Zdroj: Den of Geek

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest