Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem

Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nový trailer na akční komedii s Ryanem Reynoldsem a Samuelem L. Jacksonem je tady.

Další trailer, další ukázka toho, že Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson jsou si jistí v kramflecích, když se ze sebe mají vyždímat hlášku nebo se převést jako lehce namachrovaní profíci. Mezi nimi to celkem jiskří, takže teď už nezbývá než doufat, že kadence vtipů bude dostatečná a snímku to nepokazí akce. V Expendables 3 ji Patrick Hughes nijak výraznou nepředvedl, ale jeho moderní western Red Hill byl příjemně drsný, tak třeba se režisérovi trochu tehdejší šťávy podaří vstříknout i do jeho nového dobrodružství. S režií akčních scén pomáhá Dian Hristov, který dosud pracoval převážně jako kaskadér a jako second unit režisér se zatím může „pochlubit“ jen snímky Krvavý Bangkok a Security, který jsme si představili včera.

Když je nejlepšímu osobnímu strážci na světě svěřen úkol ochránit život člověku, který je vrah a zároveň jeho úhlavní nepřítel, po kterém jdou právě všichni nájemní vrazi z celého světa, tak se celá situace rychle vyhrotí. Dva muži, kteří stáli léta na opačných stranách, mají teď dvacet čtyři hodin na to, aby se dostali v jednom kuse z Anglie do Haagu. Nebezpečná cesta se však neobejde bez automobilových honiček, eskapád s bizarní lodí a nemilosrdného diktátora východní Evropy, jenž touží po jejich krvi.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Elodie Yung a Salma Hayek. Režíroval Patrick Hughes. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 17. 8. 2017.

Galerie: 6

Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem | Fandíme filmu Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem | Fandíme filmu Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem | Fandíme filmu Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem | Fandíme filmu Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem | Fandíme filmu Zabiják & bodyguard: Spolu přežijí vše, když se nezabijí navzájem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest