Night School: Kevin Heart potřebuje maturitu a bude to sranda

Night School: Kevin Heart potřebuje maturitu a bude to sranda | Fandíme filmu
Komik Kevin Hart znovu spojí síly s režisérem Timem Storym v komedii, kde ztvární nejen hlavní roli, ale bude i produkovat a podílet se na scénáři.

Universal chystá novou komedii Night School, ve které si Kevin Hart (Centrální inteligence) zahraje vůdce skupiny zatracenců, kteří chodí do noční školy, aby získali americkou verzi maturitní zkoušky. Na snímku bude Hart znovu spolupracovat s režisérem Timem Storym, se kterým již dělal na komedii Jízda švárů a následně na pokračování u nás uvedeném pod názvem Poldův švagr.

Kevin Hart bude snímek spoluprodukovat s Williamem Packerem, který produkoval již zmíněnou trilogii Ride Along (Jízda švárů), s jejímž třetí pokračování přijde Hart do kin v roce 2018. Původní námět napsal Nicholas Stoller (Storks, Yes Man) a scénář napíšou Kevin Hart spolu s Harrym Ratchfordem, Joey Wellsem a Mattem Kellardem. Krom Kevina jiní herci zatím obsazeni nebyli.

Premiéra chystané komedie Night School je ohlášena na 28.9 2018. V kinech se předtím Kevin Hart objeví, po předešle spolupráci s Dwaynem “The Rockem“ Johnsonem v loňské Centrální Inteligenci, v nové verzi filmu Jumanji, který jde u nás do kin na konci roku dne 21.12. Komedie s Hartem v poslední letech dost stagnují. I když hlavně v zámoří vydělávají slušné peníze, tak už Ride Along 2 či Centrální Inteligence byly dost vyčpělé snímky, které nedokázaly patřičně vytěžit svůj potenciál, tak snad se na nás řítí pořádná komediální trefa a ne další zbytečný komediální příspěvek. Do prvního traileru však počítáme s druhou možností.

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest