Komentáře 17

Jozo | Fandíme filmu
Jozo | 2017-07-03 18:21:15 | 0 0
Jednoznačne treba povedať, že Bourne a určite ani Hardcore Henry neboli zlé filmy. Videl som tento rok neskutočné sračky a tie ktoré si uviedol by som tam určite nedal. Jednotka určite Bohovia egypta. Väčšiu blbosť som v tomto roku určite nevidel. Sedel som na tom v kine a pozeral sa cez 3-D okuliare celý čas na nápis Exit, ktorý bol o dosť zaujmavejší, ako celý zbytočný film. Sračiek bolo v minulom roku habadej, ale tento film bol top sračka!
Thanossss | Fandíme filmu
Thanossss | 2017-01-12 16:36:00 | 0 0
Mi se třeba Inferno strašně líbilo, od začátku až do úplného konce prostě akce, napětí, pořád se něco dělo. Byl to skvělý film, který měl naprosto hrozný konec a finále, u toho jsem nadával, co je to sakra za blbost, jak tam všeci chaoticky pobíhali a nemohli je najít, proč nejzajímavější postava Assasína musela umřít, úplně zbytečně a proč virus nebyl vypuštěn, nebo jak vlastně fungoval.
Film byl skvělý, ale ten konec byl hrozný, nedával smysl, podle mě filmařům došel dech.
Co se týče Bourna, ten jsem bohužel nedokoukal do konce, protože mě nudil, ale ta herečka, jo to byla setsakramensky pěkná číča.
Stejná blbost bylo Den nezávislosti, trailer pecka, film naprostá kravina, opět, vyvrcholení, zápletka a snaha udělat na konci něco, co by mělo námět na pokračování? Bez Willa bych se do toho filmu nikdy nepustil, i kdybych měl dva nebo tři roky čekat, všechno v tom filmu bylo špatně, navíc ten amerikanismus z toho cákal až na projektor, že my se nevzdáme i když loď má vlastní gravitaci a jen přistání zabilo miliony lidí....
Blbost!
Co byl pro mě film roku byl jednoznačně Capitan America...ten jako jeden z mála filmů měl naprosto perfektní konec i začátek.
Bohové Egypta byla docela vymaštěná, ale hezká podívaná, příběh to mělo skvělý, ale očividně tomu něco chybělo, když to byl propadák.
Podfukáři, to bylo skvělé, ale ten konec byl opět o ničem, nechápu proč každý takový film musí končit dobře, proč je nemohli prostě vyhodit z toho letadla... měli by aspoň o čem točit trojku, revenge.
Želvi ninja, naprostá blbost, pro děti, horory jsou kraviny, krotitelé, to jsem radši ani nezkoušel, zase takový sebevrah nejsem.
Suicide Squad, naprostá pecka film, když vezmu, že to byl film oproti BvS jak člověk vs mravenec, tak byl úspěšný, kdo říká, že ne, potkáme se venku. Film boží, asi nejlepší, hned vedle Capitána, co jsem tento rok viděl.
BvS, se mi líbil, ale, chaotický, prostě zpackaná práce, tolik let jsem na to čekal, film měl mít tři hodiny a byl by to naprosto úžasný film, ale jinak atmosféra, kamera i příběh byl skvělý, líbil se mi, takže ten hate nechápu.
Jo a deadpool? Naprostá píkovina.
A to ostatní, to mě nezajímá.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-01-12 15:08:51 | 1 0
Bohové Egypta se mi taky líbili (i když, asi i IMAX, kam se nedostanu úplně často, to trochu zvedl). Jasně, není to žádná oscarová perla, ale to ani neměla být. Jako oddechový blockbuster to ovšem IMO klapalo bezproblémově. A taky oceňuju, že si autoři dali tu práci a fakt si prostudovali egyptskou mytologie (která co do komplikovanosti strčí známější Řeco-Římskou či severskou, hravě do kapsy), načež z ní sympaticky čerpali a nevymýšleli úplné hovadiny, jak bývá v Hollywoodu zvykem.
Kryptoonan | Fandíme filmu
Kryptoonan | 2017-01-12 13:46:16 | 0 0
Nene, pozor asi špatně vyznělo co jsem měl na sérdci. Vždyť jsem i zmiňoval, že je dobře, že se zdejší čtenáři vyhýbají opravdu špatným filmům. A v podstatě mi šlo o to poukázat, že v oněch žebříčcích jsou ve své podstatě hlavně dobré filmy. Takové ty co spíš nudí nebo zklamou... a že těch echt hrozných se tu zmiňuje pomálu. Nebo dokonce pro mě nekteré níže zmíněné filmy byli i skvosty. Třeba jako Assassins Creed nebo Sirotčinec slečny Peregrinové. To jsou spolu s Příchozími dokonce moje TOP 3 za loňský rok.
A další filmy treba jako Bohové Egypta mě fakt bavili. A naopak mě zase strašně nudil Star Trek - který zase spoustu lidí ma ve svojí topce nej. Takže jde spíš o osobní vkus. A jediný u čehož jsem se rozčiloval byla ta barevná srandovní blbina Doba ledová, která pro mě byla nejsrandovnější letošní pohádka (ne nejkvalitnější).
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-01-12 12:12:21 | 0 0
Martin: Tak ta manželka starosty podle mě umřela na vedro, jak se furt toulala, tak prostě dostala infarkt, nebo mrtvici, nebo tak něco. A zbytek jsem taky pochopila tak, že Polednice nikdy nebyla, že to byla místní pověra a představa právě té starostovy ženy, která byla cvok, před lety té představě podlehla a zabila (udusila) vlastního syna, jako v Kytici. No a pak to vsugerovala právě té mladé, která byla ve stresu po sebevraždě manžela a kvůli penězům pak jí tuším na tý vsi i znásilnili, takže jí pak taky hráblo a začala tu Polednici vidět a málem zabila svou dceru. Potud děj OK, sice jsem to tak nějak čekala, ale nevadilo by mi, že to není nic mystického, ale všechno to dělají jen pomatení lidé, jenže ten happy end to IMO úplně zabil. Přišlo mi, jako by se filmaři z ničeho nic zalekli toho, kam jejich děj mohl vést a nedokázali obětovat ani dítě ani matku. Kdyby jí alespoň na konci šoupli do cvokhausu!

Kryptoonan: Jak píše Red_Hood, odpadem bych taky většinu zde jemnovaných filmů nenazvala, jen nebyly dobré, byly horší, než být mohly, nebo zklamaly. Ono ale obecně mi přijde, že dneska spousta diváků pojmy "odpad" a "sračka" u filmů používá bezhlavě a napálí je všude, kde jim něco vadí, jen proto, že je to zvyk a připadají si pak drsně a cool. Je to možná i dáno dnešní dobou, protože dneska už se skoro nepoužívají slova "nelíbí se mi", nebo "nemám rád", dneska všichni všechno "nenávidí", i kdyby měli mluvit o meruňkovym jogurtu, nebo barvě sousedčiny sukně. Slova prostě pro spoustu lidí ztrácí význam...
Red_Hood | Fandíme filmu
Red_Hood | 2017-01-12 09:34:05 | 0 0
Kryptoonan: Myslím, že né každý z nás má v žebříčku jen filmy, kterým by dal okamžitě odpad. Tak on takový Jason Bourne není odpad. Jen je to ohromné zklamání oproti předešlým dílům.
Kryptoonan | Fandíme filmu
Kryptoonan | 2017-01-12 09:21:49 | 0 0
Oprava: nic z toho co jsem viděl není na úrovni odpadu....
To já jen aby nevznikla představa, že jsem viděl odstíny černé a líbili se mi :-X.
Kryptoonan | Fandíme filmu
Kryptoonan | 2017-01-12 09:15:32 | 0 0
Eee... to jako fakt? S druhým dílem nejzábavnější díl série a takový hejt? Byl jsem (celkem dobrovolně) donucen podívat se na všechny předcházející díly před premiérou Mamutího drcnutí a při srovnání Angry Birds to je teda úplná slast. Bože vždyť je to pro děti!! Musíte to fakt hodnotit ze zatrpklýho pohledu strášně dospělýho filmovýho kritika? Každej chtěl v 5 letech veselou barevnou kravinu u který se od začátku do konce mohl smát. Není to nejkvalitnější pohádka a ani v rámci série kvalitou neviniká. Ale přijemeného (né zachodového) hůmoru tam je ranec a to je stěžejní faktor.

Jinak je vidět, že je tu opravdu vybrané publikum (nemíněno ironicky), protože se opravdovým odpadům a sra*kám vyhýbá. Protože skoro všechny filmi, které zminili kolegové předemnou jsem už stihl vidět a nic (pro mě) není na úrovni odpadu ani jedné hvězdičky, ba dokonce většina ani na úrovni hvězdiček dvou.

2 největší zklamání + 1 srajda:
Star Trek (bohužel)
Angry Birds
+ Jak přežit single

Btw můj hlas pro největší odpad roku dostává zároveň i nejrasističtější film roku Barbershop: The Next Cut.
Red_Hood | Fandíme filmu
Red_Hood | 2017-01-12 08:52:50 | 0 0
KafkaTamura: +1

Joser: To víš, že jo...

1) Bohové Egypta
2) Den nezávislosti 2
3) Warcraft: První střet
4) Assassin's Creed
5) Krotitelé/ky duchů
6) Underworld
7) Doctor posledního dechu
8) Legenda o Tarzanovi
9) Podfukáři 2
10) Jason Bourne

KafkaTamura | Fandíme filmu
KafkaTamura | 2017-01-12 05:02:34 | 0 0
Už nejsem nejmladší, tak se snažím vyvarovat ztrátě času koukáním na kraviny už od prvního pohledu. Ale měl jsem tu čest s Dobou ledovou, která mi přišla, že je v pravém slova smyslu ‘o ničem‘, tam vážně o nic nešlo... A samozřejmě jsem neodolal Dnu nezávislosti, abych si měl na co zanadávat, vyšlo to... a Warcraft mě fakt otrávil.

Joser: Už jsem se bál, že se tady někdo nebude snažit být děsně zajímavý. Ale tak hlavně, že už jsi viděl Live by Night. Přejmenuj se na Loser, to by odpovídalo.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-01-12 03:30:48 | 0 0
Emma já to pochopil tak, že ta Polednice nebyla , že to byly všechno představy té ženské co jí vsugerovali jiní. Tam ani není vysvětlené na co umřela ta manželka starosty jen jí říkali, že je divná tak ona si pak myslela, že jde po jejim děcku jelikož o svoje přišla.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2017-01-12 03:28:35 | 0 0
U mě

souhlas s odstíny černé, ale tam jsem to čekal jelikož i předloha odstíny šedi je sračkovitá a mě osobně nesedí ten Wayansův humor už Pár Nenormálních Aktivit 1,2 mě nějak nechytlo
Doba Ledová 5 též slabé nejslabší díl série
Legenda O Tarzanovi dokoukáno bohužel sračka
Sirotčinec Slečny Pelegrinové Pro Podivné Děti hodně slabý film
Čarodějnice křesťanská agitka a pokus o horor kde se čarodějnice vyskytuje cca 2 minuty
Blair Witch 2016 též slabé jediné co tam jde ocenit je ten dron
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2017-01-11 23:36:50 | 0 0
Žebříček opět nemám a spíš, než nejhorší bych to nazvala "špatné". Nic z článku jsem neviděla (chystám se časem na Inferno a možná na Zoolandera, až se bude fakt hodně nudit), takže mimo něj:

1. Legenda o Tarzanovi-nedokoukala jsem to, bylo to fakt strašlivé a neustále jsem měla pocit, že se koukám na sequel mnohem zajímavějšího prvního dílu, který ale bohužel zapomněli natočit.

2. Den Nezávislosti: Nový útok-zcela zbytečný, nudný, nekonečný film a pokračování, které snad nikdo nepotřeboval. První díl dám kdykoliv znovu, tohle jsem zkoukla jednou lehce rozčarovaná a napodruhé jsem půlku prospala a půlku promodlila, aby už byl konec.

3. Do posledního dechu-co tohle jako, sarka bylo? Romance? Drama? Akčňák? Survivel? Katastrofickej? Čekala jsem cokoliv, ale do cíle nedoběhl žádný z žánrů, jen nuda a šeď.

4. Podfukáři 2- jednička mě totálně zklamala, ale říkala jsem si, že když to u Alenky a X-menů vyšlo, možná bude i tohle pokračování lepší, či alespoň méně blbé. No, nebylo... Bylo stejně blbé.

5. Polednice-a tohle bolelo asi nejvíc! Tak jsem se těšila na pořádné, drsné české drama s nádechem mystiky, kdy člověk nikdy neví, co je reálné a co ne, které půjde pěkně až na dřeň a nebude se být tnout do živého? A co jsem dostala? Upoceného (doslova), zmateného křížence mezi pohádkou, pokusem o horor a rodinným dramatem, které skončilo happyendem aniž by teda naznačilo, jestli Polednice byla, nebo nebyla (pokud byla, byla na houby, pokud nebyla, byl na houby scénárista, protože psychopatka vyléčená lusknutím prstů do seriózních snímků nepatří). Zlatej Otesánek, to je alespoň maso a nebere se to tak moc vážně!
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2017-01-11 22:30:42 | 0 0
vidíš na Den nezávislosti jsem uplně zapomněl to bch určitě dal taky do top pětky někam
Joser | Fandíme filmu
Joser | 2017-01-11 22:13:08 | 0 0
TOP 5 sraček 2016

1. Deadpool
2. Suicide Squad
3. Batman vs Superman
4. Warcraft
5. Rogue One

Mimo TOP 5 potom sračky jako Zúčtování, Pod rouškou noci, Sully, Hacksaw Ridge a další a další…

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Jason Bourne

29.07.2016 | USA, Velká Británie, Čína
Akční, Thriller
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu