Komentáře 43

Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-08-15 21:58:05 | 0 0
Antuane:Jsem nesmírně štastnej,že i ty jakožto zprávnej komiksovej fanda,přispěl do téhle zkromné diskuze a ruku na srdce,nemohu se ubránit pocitu štestí,že právě ja jsem tvůj oblíbenec.Takové štěstí aby jeden pohledal.Nicměne,pokuď reaguješ na onu mnou odpověd uživateli Petrovy,jistě seš tak inteligentní a dost starej na to,abys pochopil,že psanej text,jsem si náležite projevmi výbucu smíchu užil a jen blb v tom naléza nevhodnej projev.Nicméně i ja sám sem měl pochyby,zda ona část věty:nepříjemním pocitem v žaludu,nemá bejt napsaná takhle:nepříjemním pocitem v žaludku.K své spokojenosti a genialite jsem usoudil,že ona žaludová revoluce je daleko vtipnejší,než špatné jídlo v žaludku.Antuane jen doufám,že moji odpověd náležitě oceníš a jeji moudrost tě bude provázet na cestě za lepšími časy :-)
aaaa | Fandíme filmu
aaaa | 2016-08-15 21:27:46 | 0 0
No mne je zle. To čo tu čítam. Ale ako vždy sa vyjadrím k Daniellovi, lebo je to moj oblúbenec. Daniell, pokiaľ si tak starý ako tu píšeš, tak nechápem prečo máš za potrebie tu písať neuveriteľné sračky, z ktorých aj tak 60% návštevníkov má len srandu. Ďalej pochybujem, že máš toľko rokov. Dospelý a hlavne rozumný (dúfam, že si rozumný) nemá za potrebie tu písať všetkým aký si kidi, ako sa ničomu nerozumia, ako mu Patty (predpokládam, že režišerka) nepodržala aťd. Mal by si sa zamyslieť. Hlavne pokiaľ máš toľko koľko tu píšeš. Aj keď si myslím, že tebe už nepomože ani reklama na liečbu ťažkej demencie.

PS: Režisér by si nikdy nepovedal, že jeho projekt je sračka aj keby to bolo pravda. Takže slovo režisérky vobec neberte vážne. V takej spoločnosti ako je WB je to len lútka, ktorá musí robiť čo jej studio nakáže, viz Ayer, Snyder.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2016-08-15 21:03:18 | 0 0
No věřit nějakému naštvanému bývalému zaměstnanci asi nebude správná volba, ale faktem je, že původní režisérka od filmu odešla, protože Warneři ji nutili jinou vizi a příběh a ona chtěla svoje. Tahle asi jde studiu víc na ruku a výhodou je, že se tohle dělo ještě před natáčením a tak by nemusel výsledný film působit jak guláš. Doufám že DC tady zaboduje, protože Wonder Woman byla zdaleka to nejlepší na BvS a tohle vypadá velmi fajn.
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-08-15 15:19:04 | 0 0
Anonym..chlapečku?? měl by si se co nejrychleji probrat.Ještě si nebyl na světe,když ja už fachčil v práci dvanáct,nebo šestnáct hodinovky.A ke zbytku tvého výplachu,se raději nebudu vyjadřovat.Ale klidně si pusť trailer na CW a natoč se jak u toho ječíš a brečís,ty chlapečku.
m.abrams | Fandíme filmu
m.abrams | 2016-08-15 13:31:07 | 0 0
Emma: Taky si myslím, že Ayer raději akceptoval zásahy studia a přestříhání filmu agenturou na trailery, když ví jak dopadl Josh Trank u Foxů. Když půjde studiu na ruku a bude propagovat jejich verzi Suicide Squad, tak se alespoň možná časem dočká vydání svojí verze.

První trailer na Wonder Woman mě hodně potěšil a nerad bych, aby se studio najednou rozhodlo další trailery více odlehčit a nezačalo opět propagovat jiný film, než který se opravdu natáčí.
Stejně jako první trailer na Suicide Squad, který mě doslova uchvátil a od druhého traileru nabrala propagace úplně jiné obrátky. Ty další trailery byly sice také povedené, ale už se nikdy atmosférou nevrátily k tomu prvnímu. Nakonec jsme se dozvěděli, že atmosféru filmu nejvíce vystihl právě ten první trailer a aby film odpovídal zbytku trailerové kampaně, tak se udělalo to nejpitomější rozhodnutí na světě, svěřila se postprodukce agentuře na trailery.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-08-15 12:51:18 | 0 0
Anonym: takže ty tu nemluvíš o Marvelu ale o MCU o Marvel Studios, tedy o filmech....protože co se týká celkově jako značky a hlavně komiksů tak to prostě dokázat nemůžeš a ani to nemůžeš vědět...MCU má prostě tu výhodu že bylo první a vede se mu dobře..je jasné že lidi budou mít asi radši MCU a to jen kvůli tomu že oni mají asi 14 filmů už a DC má teprve tři.....

je uplně jedno jestli nějaký průzkum ukázal jako nejoblíbenější postavu Batmana nebo Spidermana protože to jsou jen postavu které rozhodně nezastupují celý nakladatelství....
Anonym | Fandíme filmu
Anonym | 2016-08-15 12:15:23 | 0 0
Danielll : ano chlapecku deti pubertaci teenageri a i dospeli myslim ze Marvel je proste oblibenejsi a hlavne kvuli RDJ koukni na youtube na reakce lidi na trailer na CW a na reakce na batman vs superman... Ty reakce jjou uplne jiny lidi pri traileruu na CW mely otevreny huby jecely radosti nekrery i brecely stestim... Vsichni se tesily na bitku tymu... Hale hlavne na spidermana nejaken crossbones nbo baron zeman byl lidem u prdele lakadlo byl spidey :) a to je to co umi marvel a dc ne. Marvel na to chodi pomalu.... Laka lidi pomalu viz. Thanos ve 2012 sme ho videly a zaporak bude za 6-7 lett.. Ted uz min a hlavne propojeni na go se lidi taky tesi strange gog ms marvel antman vasp spidey iron man atd atd to vse v IW kdezto dc jde na to moc fychle chce dohnat marvel jde na vse moc hrr proc asi dc pridalo do filmu humor a vtipy? Viz SS a trailer na JL ?! Doslo jim ze to takhle dal nejde ze pokud se chti nkam pohnout tak ta jejich temnota jim urvo nepomuze
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2016-08-15 10:59:14 | 0 0
Na poli seriálů si DC taky nevede moc dobře, Gotham je rozhodně asi to nejkvalitnější od nich ale i tak je blbost a spousta lidí to zabalila po první sérii, protože prostě záporáci jsou divný a mladej Bruce taky. Flash, Arrow jsou rychlokvašky a blejou jednu sérku za druhou (Flash mě celkem baví) Legends of Tommorow je ptákovina, Supergirl je tragédie.

Marvel: Daredevil - kvalitní seriál který si získal snad skoro každýho kdo viděl první sérii a druhá s Punisherem je ještě lepší viz. že bude mít svůj vlastní seriál. Jessica Jones, pomalejší rozjezd ale hodnocena taky velmi kladně a to nám Netflix naservíruje ještě Lukea a Iron Fista a pak Defenders...Marvel ví co dělá i u seriálů. Filmy jsou barevná komedie ale s brutalitou se vyřádí v těhle seriálech a hlavně na nic nespěchaj 1 série na 1 rok, jediná slabá stránka Marvel seriálů jsou Agenti. DC vede tak akorát v animovaných seriálech, protože Marvel všechny dobrý animovaný seriály zrušil a nahradil sračkama.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2016-08-15 10:15:39 | 0 0
Martin: To říkal možná tak na začátku. Později, když mu jeho film začala dle pokynů studia přestříhávat firma na vytváření trailerů, IMO "spolupracoval" (jak se všude píše), hlavně proto, aby ho od toho úplně neodstavili.
Takhle to totiž, jak se zdá, u WB občas funguje a proto je na místě se modlit, aby to nepotkalo i WW, protože režisérka si teď může říkat, co chce, ale pokud vím, tak film ještě nebyl promítnut testovacímu publiku a až k tomu dojde a někdo z nich něco namítne (popřípadě do toho ještě konkurence na podzim rozvíří vody Doctorem Strange, který je sice o něčem úplně jiném, ale to je fuk), může hlavounům z WB opět hrábnout a pak Zeus chraň celou WW, protože na dotáčky a přestříhávání je do premiéry bohužel ještě času dost. A to, co pak dostaneme, se tomu, co má nyní v ruce režisérka a za co tak vehementně bojuje proti zmiňovanému dopisu, nemusí příliš podobat...
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2016-08-15 03:47:02 | 0 0
Pokud se to nezměnilo tak nejoblíbenější a nejvýdělečnější postava je Batman pak je Superman (možná už se přeskočily netuším) a pak už jsou díry a je možné, že tam je ten Spiderman

Jinak ohledně SS sám režisér si to pochvaloval, že mu daly tvůrčí svobodu tak si nemyslím, že mu do toho nějak kecaly moc (možná mu jen omezily toho Jokera těžko říct)
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2016-08-15 03:38:35 | 0 0
"99% jistota" je slovní průjem, nevím proč takové kecy neignorujete. Každopádně ty statistiky byly tuším o prodejích tisknutých komiksů o superhrdinech, takže V jako Vendetta a podobné tam nebyly. Jen jsem hodil do vínku fakt, že se aspoň naznačující studie dělaly, do celé diskuze mě prosím netahejte. :D
Pravdoláskař | Fandíme filmu
Pravdoláskař | 2016-08-15 02:13:11 | 0 0
Jenom pitomec si může myslet, že snad pani režisérka přizná barvu. To, že Zacka ’’poseru na co šáhnu’’ Snydera měli kopnout do prdele už po MoS je taky stará známá věc. DC by nebylo tam, kde je, kdyby místo těch sraček, co vydává za filmy, točili skutečně dobrý filmy, pak by nikdo neřek ani popel. A pak by taky bylo dobrý, aby si zaslepení DC fanatici sundali z ksichtu růžový brejle. To, že je to barevný, hejbe se to, mluví to a je tam spousta CGI bordelu neznamená, že je to dobrej film. Takhle jen všichni přešlapují na místě a celý to jejich univerzum je jenom jeden finanční propadák od zániku. To, že filmová Wonder Woman bude jenom dalším v řadě DC sraček mě ale mrzí. WW byla to nejlepší na BvS a vlastně jedinej důvod, proč sem to veledílo dokoukal do konce, protože ti dva labilní sociopati, který vydávaj za Batmana se Supermanem a Martha, při který si muj mozek ublinknul ten film posílaj do takovýho vodpadu, až to nejni možný. Škoda, další promarněnej potenciál…
Klillker | Fandíme filmu
Klillker | 2016-08-15 02:00:01 | 0 0
A jestli je oblíbenější DC či marvel je velice rozporuplný. Ano Marvel válí v kinech a v seriálech je to tak nastejno, ikdyž Daredevil je prej úžasnej, ale Gotham si taky nevede vůbec špatně. DC válí zase v animákech ikdyž poslední dobou je to slabší, tak i tak Marvel v tomto odvětví na DC nemá (a kdo nekoukal na Batman the animated Series :) ). Poslední animák Batman: The killing Joke není špatný, ale mohl být lepší a rozhodně kratší. Co se týče prodávaných předmětů s logem různých superhrdinů tak na tom bude celkově líp asi marvel díky filmům, ale DC jim dle mě dejchá na záda. Co se týče komiksů, tak je na tom DC dle mě lépe. Zaprvé nedělají jen klasické komiksy s batmanam. supíkem, GL, WW, FL či JL ale maj suprovýho Sandmana, watchmen a spoustu dalších a za druhý DC Rebirth je plném proudu. Pokud se na to kouknu ze stránky fanFilmů tak od DC jich je mnohem víc. Viděl jsem jich přes 26, mam je dokonce všechny stažené a je jich víc, Marvel fanoušci ve fan filmech trochu zaostávaj, Podle mě jich maj tak o polovinu míň, maj jich pár suprových, ale ne moc, a ne tolik jako DC.
Když by se to všechno tak nějak sečetlo, tak to bude o fous, ale neodvažuju si říct kdo by vyhrál jestli se to vůbec dá říct, každé studium je v něčem lepší.

A taky berte v potaz, že Marvel si točí filmy samo(ano spadá pod Disney, ale Disney jim dali absolutně volnou ruku), kdežto DC práva na zfilmování má Warner a Studio DC jim tak maximálně dělá konzultanta, ale víc ne. Kdyby si DC založilo třeba nějaké DC Studios a nahnali si nějaké režiséry dopadlo by to podle mě mnohem lépe.

A co se týče filmů tak jim nejvíce lidí chodí na Roberta Downeyho, proč myslíte že mu platěj takový majlanty aby pořád točil, chtějí aby jim na to chodily lidi a Iron Man jim to vydělává. Po Infity War to dle mě půjde s marvelem trochu dolů. On je jejich ESO. Pro ty co si myslí jak jsou Marvel filmy úžasný(neříkám, že některé filmy nejsou) si představte, kdyby nezačali s Iron Manem, ale třeba Kapitánem, či Strangem, nebyl by to propadák to ne, ale rozhodně by to nevypadalo tak růžově, Tady je Zároveň ukázka, že v Marvel Studios myslí, narozdíl to DC dostává kvůli patolízalům ve Warneru si vemte kdy Warner naposled vydal dobrej film, nějakej pátek už to bude, To bych byl možná i radši kdyby na DC měla práva FOX a to píšu velice s těží :) DC filmy jsou u dna kvůli Warneru, kdyby tam byli lidi typu Feig tak bysme čuměli, ale bohužel. Omlouvám se za délku jen sem se rozepsal :)
Klillker | Fandíme filmu
Klillker | 2016-08-15 01:18:30 | 0 0
Jukyn: DC fanoušci se navážejí do Marvelu a Marvelovští zase do DC už od 80 let ba možná dřív (to byly lidi ještě v celku slušní narozdíl dneska)
pbd: Nejoblíbenější komiksová postava je Spiderman (bohužel je to tak) když se vezmou v potaz filmy, animáky, prodané hračky, trička, batohy, penály a vůbec všechno na čem je spiderman. Ani Batman mu nestačí. Tuto statistiku sem četl zhruba před 2 rokama, takže teď to může být trochu jiný, Ale u Spidermana to číslo bylo opravdu obrovské, klidně vám můžu zkusit tu statistiku najít.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2016-08-15 00:36:33 | 0 0
Řekl bych, že je fuk co je víc oblíbený a sice je hezký že je komiksových filmů tolik a můžem z toho těžit všichni, ale mě se opravdu nelíbí když jeden z mých oblíbených hrdinů dostane srajdu film :) (Batman v BvS) trochu kritiky neuškodí nebudu plácat, že všechno od Marvelu je dobrý ale zároveň si nenechám přece srát na hlavu a nebudu říkat že to ve skutečnosti byl úplně úžasnej a nejlepší film jen pro to, že to udělal DC nebo Marvel. Iron Man 2 např. podle mě stál za nic a dokážu to říct, jenže někteří nejmenovaní tady budou furt plácat jak je vlastně to a ono studio úplně v pořádku a nej, jen proto že se mu víc líbí hrdinové a ignorujou kvalitu filmu. Spider-Man byl v Civil War dobrej, ale casting do Homecoming se mi vůbec nelíbí viz. aktuálně - Shocker (Herman Schultz) a je obsazenej černoch :) nejsem rasista třeba Electro mi černoch nevadil. Ale Herman teda nevim.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Wonder Woman

25.05.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu