Komentáře 18

Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-06-18 22:27:18 | 0 0
Film o Crime Syndicate https://images7.alphacoders.co… by na jednu stranu mohl být zajímavý, ale nedovedu si ho úplně přestavit. Sledovat zrod zlé Justice League by nemuselo být špatné :-) Ale možná by to byl trochu hardcore. Třeba malý Kal-Il, který podzději bude známý jako Ultraman svoje adoptivní rodiče nakonec zabil a celou farmu podpálil a Thomas Wayne junior nechal svoje rodiče v té uličce zavraždit a vykonavatelem byl Alfred. Mladšího bratra Bruce zabil sám. Později z něj byl Owlman. Možná by ten film mohl být takovým odrazovým můstkem právě k nějaké filmové verzi Crisis. Možná by na konci toho filmu mohli čelit vyhlazení svého světa, kdy by ho navštívil Anti-Monitor jako tomu bylo ve Forever Evil a Syndicate by unikli do jiné reality, kde by se střetli právě s JL. Směřovat sérii DCEU právě k nějaké Crisis mi rozhodně příjde jako ta nejlepší možnost. Já bych se osobně nezlobil kdyby někdy zfilmovali i jinou alternativní realitu (Red Son, nacistickou Earth-10 nebo Earth-43, kde se z Batmana stal upír a později se zrodila celá Blood League), ale tomu moc nevěřím.
Ta Justice League nezní úplně marně. Uvidíme co se z toho vyklube a co z toho všeho je pravda. Nejvíc by mě zajímalo, jak do toho všeho nacpou Clarkovo vzkříšení. Mě by se asi zamlouvalo nejvíc, kdyby se (ať už to teda provedou jakkoli) vrátil už na začátku filmu, ale zůstaval by stranou a třeba se ještě zotavoval, aby víc prostoru dostali nové postavy. A jako Superman by se vrátil až ve finální bitvě.
Flashpoint by si mi zamlouval jako dvojka Flashe.
Pokud by zrušili solo Cyborga, tak zatím je mi to celkem jedno. Kdysi se spekulovalo, že by se v tom filmu mohli objevit Metal Men, což bych ale bral.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-18 19:25:36 | 0 0
Crime Syndicate? no super...Black Mask celkem zklamání ale je to něco nového takže super, Joker byl tak nějak jasnej, ale doufám že se objeví i další i kdyby jen třeba jako ve vězení kde se mihnou, Grayson se objeví jako Nightwing? to by taky nebylo špatné....no a Aquaman a Amazonky to je skvělé, a ta idea že dříve bojovali proti Darkseidovi a pořád se nenávidí se skvělá, už aby to bylo....zrušení Cyborga mi nějak nevadí, doufám že se dočkáme třeba i Flashpointu nebo Crisis....
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-06-18 19:16:56 | 0 0
A objevili se nový zvěsti o Justice League a dalších filmech. Takže dál potencionální spoilery.

Záporáci by prý mohli být Ares a Ocen Master. Ares by měl oslabený po událostech z Wonder Woman, ale následující války mu navrátili část jeho moc a snaží se vyvolat válku mezi Atlanťany a Amazonkami, aby se plně zotavil. Ocean Master zradí Aquamana a vede útok proti Amazonkám. Darkseid má mít ve filmu taky svoje místo.

Hlavní záporáci pro solo Batmana by měli být Joker a Black Mask. Ve filmu by se měli objevit Dick Grayson i Barbara Gordon.

A v přípravě by měli být Suicide Squad 2, MoS2, Birds of Prey a ikdyž mi to zní trochu nepravděpodobně, ale nic proti tomu nemám tak i Crime Syndicate a New Gods. Solo Cyborg by měl být údajně zrušen.
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-06-18 15:41:02 | 0 0
Sas to shrnul jednodušeji, než já :-) ale jinak já prostě doufám, že ty seriály nebudou mít vůbec nic společnýho s DCEU. Z té hromady se mi líbí jen Flash a zbytek už nestojí za řeč. Bohužel ani ten Gotham mě neoslovil.
Flash by si možná šanci zasloužil. Narozdíl od Arrowa to není tak kýčovitý a ta romance je tam na celkem snesitelné úrovni. Ale chvíli to trvá, než to nabere spád. Po devátém dílu, kdy se poprvé objel Reverse-Flash (Professor Zoom) už to stálo za to. Hlavně si s ním si v tom seriálu opravdu pěkně pohráli. První řadě bych asi krom slabšího začátku vyčítal jen máloco. Druhá řada byla celkově o něco slabší. Zoom se představil opravdu parádně a působil vážně jako... démonicklý zjev z jiné reality :-) ale jak šli časem do hloubky a odhalovali se jeho záměry, tak už tak zajímavý bohužel nebyl. Uvidíme co přinese ta třetí řada. Snad vědí co dělají, protože změnili osudy všech postav v celým seriálovým universu. Tak snad pořádně domysleli důsledky tohoto činu. Ale zůstanu věrný jen rychlíkovi, snad mu nedojde palivo jako lukostřelci už ve třetí řadě.
Red Hood 9 | Fandíme filmu
Red Hood 9 | 2016-06-18 15:03:41 | 0 0
Mě se líbí jen Flash, ovšem má také mnoho slabých chvilek. V Gothamu mě baví jen díly s Jeromem Valeskou, jinak také nic moc. Arrow je příšerný, ale ne tak hrozný jako Supergirl. Tam máte kecy typu: ,,Lidi v tomto městě zemřou...". Supergirl by měli zajímat problémy světa a ne jen "město"
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-18 13:41:11 | 0 0
SaS: děkuju za vysvětlení, no vím jistě že se k Arroowi jistě nevrátim, Amell je sympatickej asi jako nůž v zádech, má jednu pózu a s je celkem nezajímavej asi jako ten Starr z Banshee. Opravdu škoda že takový potenciál jako Arrow skončil u CW která udělá telenovelu uplně ze všeho, ale chápu, je to stanice zaměřená na mládež, tak tim se to vysvětluje...Lucifer :-D to mi ani nepřipomínej
SaS | Fandíme filmu
SaS | 2016-06-18 13:04:14 | 0 0
Fimi: Zem 1 je Arrow/Flash/LoT/Constantine, vo Flashovi sa objavila Zem 2 a 3, nie je jasné, na ktorej zemi je Supergirl a Gotham by som tam nerátal, vzhľadom na inú TV, lebo to by si tam musel zahrnúť aj Lucifera a Preachera. DCCU bude pravdepodobne Zem 0 alebo nejaká iná Zem. DC spravilo chybu, že rozdalo práva na seriály takmer každému, kto to chcel. Minimálne prvé série Arrowa stoja za to a tak isto aj Flash. 3.séria začína s Flashpoint Paradoxom. Bohužiaľ, je to CW, ktorá z Arrowa spravila telenovelu a vo Flashovi sa sem-tam podobné momenty objavujú. V niektorých momentoch dosť hapruje logika, ale keď nad tým nebudeš moc premýšľať, tak to bude v pohode.

Anonim: Nesmieš sa riadiť podľa komiksov, kto je na akej Zemi a podobne. Toto je seriálové universum, tak tam idú podľa seba. Navyše v čase vzniku Arrowa nebola žiadna šanca na zisk práv Batmana a Supermana, tak ich vynechali. Až teraz so Supergirl sa to ako tak pohlo.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-18 10:14:53 | 0 0
anonim: na televizi nekoukám, co bys mi ještě doporučil?
Anonim | Fandíme filmu
Anonim | 2016-06-18 10:10:56 | 0 0
Fimi: tak se jdi dívat na český seriály jako ordinace nebo ulice hodně štěstí :-)
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-18 09:26:51 | 0 0
Tomas44: představa jak má pseudo temné DCCU alternativní realitu v režii CW je fakt úsměvná...já teda nesleduju všechno co je od CW ale dal jsem šanci Arrowovi, s kterým jsem skončil po devátém díle první řady, potom už jsem to ostatní radši ani nezačal sledovat, stačila mi ukázka....pilot Flashe mě nepřesvědčil no a Supergirl už opravdu není pro mě....ke konci druhé řady jsem chtěl skončit i Gothamem....já má DC dobré animáky tak prostě ty seriály jsou hrozný
ant man | Fandíme filmu
ant man | 2016-06-18 08:44:47 | 0 0
tomas: Flash se dostal k supergirl díky té věci(nemůžu si vzpomenout na jméno) co se nasazuje na hrudník a tím pádem zvýší rychlost. Pokud mě paměť nešálí tak i tam označili jako zemi3, protože tam říkal, že u nich žádný flash není a ani o Barrym, Cisco, Caitlin a star lab neslyšeli.
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-06-18 01:01:00 | 0 0
Arrowa jsem zařízl po několika dílech čtvrté řady, kde jediný zajímavý díl byl ten, kde si Matt Ryan zreprízoval (pravděpodobně naposledy) roli Johna Constantina. Jinak už se na Olicity opravdu nedalo dívat. Legends of Tomorrow mě vůbec nezaujali, Supergirl jsem viděl asi tři díly a rovněž nezájem. Jediný Flash mě baví.

Ale k těm altenativním realitám. Když Supergirl začínala, tak se s ní nepočítalo jako se součástí universa, kde žijí postavy z CW seriálů. Ale často se mluvilo o tom, že kdyby Supergirl měla úspěch, tak by někdy nějak mohl vzniknout crossover s Flashem. Zbytek je se spoilery k závěrům oboum řadám Flashe .................................................................................................................................................................... Když se na konci první řady vytvořila singularita, tak se tím otevřel průchod do alternativní reality, odkud Zoom posílal metalidi, aby chytili Flashe a on mohl získat jeho rychlost pro sebe. Většina děje se odehrávala v "naší" realitě a tak když doktor Stein Flashovi a spol vysvětloval teorii mulivemíru, logicky označil Zemi, ze které pocházeli za Zemi 1 a Zemi, ze které pocházel Zoom a jeho nohshledi za Zemi 2. Toť vše. V pár dílech jsme se podívali na onu Zemi 2, kde Zoom držel v zajetí nějakého muže v kovové masce. Ke konci serálu už jsme věděli, že Flash/Jay Garrick ze Země 2 a Zoom/Hunter Zolomon jsou jedna a ta samá postava. Když Zooma přestalo bavit být padouchem, tak se bavil tím, že si hrál na hrdinu Flashe. Nápad být Flashem ukradl právě muži, kterého držel v zajetí. Tohoto muže unesl z jiné alternativní reality a byl to skutečný Jay Garrick aka Flash. Teprve až potom se Zoom dostal konfliktu s našim známým Flashem Barrym Allanem. Když Barry toho muže v masce zachránil a zjistil o něm pravdu, že je Flash z jiné reality, tak prostě jeho Zemi označili za Zemi 3.
Jak jsem psal Supergirtl nesleduju, tak nevím jak se tam za ní Flash dostal, ale předpokládám, že tohle cestování mezi realitami dalo právě tvůrcům možnost spojit CW seriály se Supergirl, která nebyla původně plánovaná jako součást Arrow/Flash universa. Tak z jejího světa prostě udělali další alternativní realitu.

Jinými slovy CW si vytváří svoje vlastní multiversum, jehož uspořádání nemá vůbec nic společného s tím, jak ho známe z komiksů.
A žádně spojování s Gothamem a ani s DCEU se díky bohu nechystá a doufám, že k tomu ani nikdy nedojde. Jo, sice myslím že Johns prohlašoval cosi o tom, že CW seriály a DCEU jsou altenativní reality, ale zatím jsou to jen řeči a u těch by mělo zůstat.
Anonim | Fandíme filmu
Anonim | 2016-06-17 23:18:46 | 0 0
Je to fakt retardovaný jak to s tím serialem udělali. V tom případě nikdy nemůže (v tomhle serialovm universu) vzniknout něco jako justice league apd.
ant man | Fandíme filmu
ant man | 2016-06-17 23:11:40 | 0 0
kdyby se radši vrátil do teen wolf
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2016-06-17 22:40:10 | 0 0
takže Země 1 je CW teen DC, Země 2 je DCCU a Země 3 je Supergirl opět CW? rozumím tomu dobře? a korunu tomu nasadí s tím že Země 4 bude Gotham

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu