Komentáře 14

Spawn | Fandíme filmu
Spawn | 2016-02-25 14:49:06 | 0 0
Ten co se vysílal na HBO má 18 dílů, tři série po šesti.
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-25 07:06:08 | 0 0
Spawn je od HBO myslim na nějakých 8 dílů, je to super seriál
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-02-24 22:21:34 | 0 0
Ratemus.: Bylo by dobrý, kdyby u nás začalo vycházet DC Comics Graphic Novel Collection, prostě DC verze UKK, tam je toho opravdu hodně. Něco už sice vydal BBart, ale pořád je tam toho dost (JLA: Tower of Babel, Batman: A Death in the Family, Superman/Batman: Supergirl, Superman: Brainiac, Death of Superman, Justice League: Cry for Justice, Batman: Under the Hood, Flashpoint, ale hlavně jako speciály tam vyšly Crisis on Infinite Earths, Infinite Crisis a Final Crisis)
https://www.youtube.com/watch?… />
Danielll: To vypadá, že je to ten seriál akorát spojený do tři dlouhých filmů. Ono to má nějakých 18 dílů myslím. A ne, vážně to není PG-13 :-)

Kryptonan: Uvidíme, něco si seženu. Ale díky :-)

Kryptonan | Fandíme filmu
Kryptonan | 2016-02-24 18:56:04 | 0 0
Tomas 44: Tomas44: Capa mám všechny tři díly (aktuálně čtu ten poslední: SMRT). Celkově to není špatné čtení, ale žádný zázrak také ne, to ti můžu s klidem řict. Mě při čtení nepomáhá ani fakt, že nejsem zrovna fanoušek kresby Steva Eptinga.

Nicméně první díl se dá aktuálně sehnat na Aukru: http://aukro.cz/captain-americ…
Danielll | Fandíme filmu
Danielll | 2016-02-24 18:36:44 | 0 0
BvS bude výbornej film.Tomas44:Hele a co ten animák Spawn 3: Ultimate Battle.Prej to má 150 min a předpokládam,že to PG-13 nebude :-)
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-24 15:34:25 | 0 0
tak Witchblade a darkness to ani nerozbaluju, přečtu si to na netu nebo elektronicky ale knížku mám v trezoru to se ani nevyplatí rozbalit...to je fakt investice která se vrátí stejně jako Conan nebo Hellboy....určitě si to taky koupím ten Darkness....opravdu do Vertigo je super mám rád i Top 10 třeba nebo 100 nábojů, Skalpy nejsou špatný....poslední dobou docela na DC ujíždím, ten rozdíl od Marvelu tam jde opravdu vidět...ale na Moon Knighta nedám dopustit....jinak Omniibus Captaina na sebe moc nenavazují jsou to spíš rozdělené příběhy, první kniha je vyprodaná ale vyšla v UKK jako Zimní voják na dvě části a ty další jsou taky super....
bSaR | Fandíme filmu
bSaR | 2016-02-24 15:18:10 | 0 0
Hmmm. Jestli natočili nějakou brutální scénu, kde Batman mučí kriminálníky budiž. Ovšem v případě, že se jedná pouze o deadpool boom a rychle se tam na Rko něco dodělá tak to díky nechci.
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-02-24 14:19:35 | 0 0
Ratemus.: Díky moc. Já si to proberu a uvidím co z toho najdu. Hodně těch věcí je už vyprodaná, u toho Capa Omnibusu jsem už nenašel první díl (vyšly ty tři knížky u nás, pokud je to teda to co myslíš) a další dva nemá potom smyl pořizovat. To stejný ty UKK. Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí, že jo? :-) Old Man Logan jsem ještě našel, toho jsem chtěl, ikdyž už se značně navýšenou cenou, ale asi to risknu.
Od DC a Vertiga toho mám pokoupenýho opravdu hodně. Sandmana a Prechera mám celýho, Lucifera dávám pomalu dohromady, Swamp Thing je taky hodně dobrej. Starej, ale dobrej. Moore je prostě machr. Dobrá je od něj i Liga vyjímečných (určitě mnohem lepší, než ten film se Seanem Connerym). Ve třetí knížce Swamp Thinga se vůbec poprvé objevil John Constantine a Crew vydala i pár Hellblazerů: John Constantine a hodně dobrej je hned ten první - Syn člověka. Psal to Garth Ennis, takže je to opravdu mazec a na tomto se vážně vyřádil. Ty další díly od Azzarella mě moc nechytli. Teď od něj vydali i první Wonder Woman z New 52. To je hodně dobrá série, ale narozdíl od jiných knížek co z New 52 u nás vyšlo, kde se dá více méně každá knížka číst samostaně, tak u WW je to jeden dlouhý příběh rozdělený do prvních šesti knih, tak snad to vyjde všechno. Lex Luthor - Muž z oceli je výborný, líbil se mi víc než Joker. A ten Joker 75. oslava výročí je spíš taková kuriozita, že u nás vlastně poprvé vyšli takový vykopávky, takže jsme mohli vidět, jak Batman a spol řádili za časů Boba Kanea atd. Ale mám to taky, za koupi mi to stálo. Superman: Nespoutaný se taky hodně povedl. Bylo by dobrý, kdyby pokračovali s Green Lanternem, ze kterýho vydali tři knížky. Z New 52 je skvělý právě ten Batman (Sovy, smrt rodiny, Tajné město), ty další řady Detective Comics a Temný rytíř jsou o dost slabší. Sin City jsem měl půjčený od kamaráda, tomu není co vytknout a tu Witchblade: Kompendium 1 mám taky, já ji koupil ještě za 2400 :-) a letos má vyjít Darkness: Kompendium, na to se taky hodně těším. Witchblade mám několik knížek doma i v originále, ty komiksy mám hodně rád. Hlavně když ji psal Ron Marz a maloval Stjepan Sejic. To bude luxsní v tom velkém formátu, jestli se k tomu u nás dostanou. Od DC toho mám i v originále taky dost.

Pokud jde ještě o ty animáky, tak určitě stojí za vidění seriál Spawn od HBO. Každý díl uvádí Todd McFarlane, je to mazec.
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-24 13:09:53 | 0 0
Tomas44: no ten Deadpool je super, ten už mám přečtený, já poslední dobou už Marvel moc nečtu, když už tak co mě zajímá v angličtině protože to u nás není vydané třeba Deadpool vs Thanos, Deadpool and Cable, Moon Knight.....Tajné války superhrdinů nejsou špatné, příběh je to super ale ta kresba je hrozná a často to docela nudí, ale co můžu doporučit je serie Ultimates, má to několik dílů, v UKK vyšly dva díly Nadčlověk, Bohové a monstra, Jak ukrást ameriku, Národní bezpečnost, to je geinální řežba a přesně takhle měli vypadat Avengers...určitě doporučuji komiks Fear itself v UKK2 vyjde na dva díly...mimochodem Deadpool v UKK taky vyjde někdy koncem března, taky doporučuji i když je z jiné reality ale pořád je to super Deadpool, potom z Marvelu doporučuji Old man Logan, samozřejmě Civil war, Omnibusy Daredevila Muže beze strachu, Omnibus Captain America, v UKK je toho hodně dobrýho...čtu hodně Punishera, ale ted poslední dobou moc Marvel nečtu spíš DC fakt výbornej komiks jsou Mýty, Lucifer, Preacher, Sandman, V jako Vendeta....od DC JL Trůn Atlantidy, Začátek, Válka, výborný komiks je Lex Luthor: Muž z ocele, Superman Rudá hvězda, Superman Pro zítřek, potom samozřejmě Batman: Soví město, Sový tribunál, Smrt rodiny, ted jsem si koupil 75. výročí Jokera ale to je nic moc...výbornej je Hellboy, Sin City, opravdu špička je Criminal, Zámek a klíč nebo Witchblade ale to je komiks za 3500 kč, jinak 6.3. vyjde u Crwe kniha v pevný vazbě Ultimate Spiderman: Venom a to bude taky super, vyjdou nový Mýty, Sandman a Lucifer, potom bych ještě z Marvelu určitě doporučil vše s Thanosem (Infinity, Infinity Abbys, Annihilation, Thanos Imperative, Infinity war, Infinity gauntlet, conquest)

potom ty animáky: no tak z Marvelu ty co jsem psal, moc pěkný jsou ty Inhumans, BP je ten seriál myslim že na 6 dílů, potom samozřejmě animák Spidermana z roku 1994, film Black widow and Punisher, Příběhy z Asgardu nejsou taky špatný....DC to má ale mnohem tvrdší a drsnější...bohužel dokonce už i v animácích se hraje na práva, zatímco v komiksu Hulkova planeta se v aréně Hulk bije se Silverem Surferem, v animáku s Beta Ray Billem a zatímco v komiksu Black Panther: Kdo je Black Panther má Klaw k sobě Rhina v seriálu má Juggernauta (nebo obráceně už si to nepamatuju)
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-02-24 12:41:22 | 0 0
Ratemus.: Přesně tak. Ty jmenovaný animáky jsou hodně brutální. Nechápu, jak ty filmy mohli dostat PG-13 :-) A pokud jsi náhodou neviděl Justice League: Gods and Monsters, tak doporučuju. Poslední dobou má DC ty animáky taky slabší (Son of Batman, Batman vs Robin nebo Thone of Atlantis úplně zkazili, ale komiks je super), ale právě tahle JL z alternativní reality se docela povedla a poslední Batman: Bad Blood taky nebyl úplně špatný.
Klidně mi napiš i další marvelovský animáky, na Doctora Strange jsem se chtěl mrknout, ten Black Panter je ten šestidílný seriál nebo je to něco jinýho?
Teď čtu toho Deadpoola co nedávno vydala Crew. Ten film byl prostě nakovej nářez, že to zkrátka chtělo nějaký přídavek. Chtěl jsem si koupit i Tajnou válku, ale receze nejsou žádná velká sláva (prý pěkná kresba, ale nic moc příběh). Takže jestli můžeš doporučit i něco z toho, co u nás vyšlo, tak budu jen rád. Sice jsem se nikdy netajil tím, že MCU filmy nemám zrozna v lásce, ale komiksy byl si klidně přečetl, jen nevím, kde pořádně začít...
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-24 12:01:45 | 0 0
jo máš pravdu já myslel Dark Knight Returns a ne Rises :-D....to fakt nechápu Joker tam zabijí na potkání, málem tam usekne hlavu redaktorovi...ve Flashpoint paradox Wonder Woman probodne Aquamana, všude krev, pak se tam zabijí děti (Shazam) a ono to je PG 13? divný....stejně má DC lepší animáky než Marvel...tedy jde hlavně o příběhy, ale mně vyhovují více asi ty od DC ale i MArvel má skvělé animáky, Inhumans, Strange, Black Panther, Hulkova planeta, Hulk Vs. Avengers....proč ne
Tomas44 | Fandíme filmu
Tomas44 | 2016-02-24 11:34:04 | 0 0
Taková zpráva rozhodně potěší. Něco takového by se hodilo spíš u Suicide Squad. Ta si tvrdší rating rozhodně zalouží víc. Ale pokud by se rozhodli filmy točit jako R-ka a do kin posílali sestříhaný PG-13 verze a na blu-ray vydávali nezkrácené, tak by to byl nejlepší možný kompromis mezi tím jak v kině vydělat a jak uspokojit i ty, kteří ocení víc filmového násilí (i za cenu toho, že by bylo až doma u televize). Ale jen v tom případě, že se s tím počítá předem a necenzurovaná verze bude třeba 10-15 min delší. Jen o digitálně dodělané krvavé cákance nestojím.

Ratemus.: Animáky The Dark Knight Returns (Dark Knight Rises je poslední díl trilogie od Nolana), Batman: Assault on Arkham, Justice League: Gods and Monsters a Justice League: The Flashpoint Paradox sice všechny vypadají jako R-ka, ale všechny mají rating PG-13.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2016-02-24 11:18:14 | 0 0
Tento trend necenzurovaných verzí mi začíná silně připomínat jinou moderní vlnu a to vydávání těch samých knižních příběhů z pohledu jiné postavy (kde jde akorát tak o neschopnost spisovatele pořádně rozepsat svou viz na první pokus a samozřejmě také touhu za minimum tvůrčí práce vytřískat maximum peněz). V případě filmů mi to pak (v tom lepším případě) přijde jako důkaz toho, jak autoři kadí divákům na hlavy ("jasně, mohli jsme nadsadit uměleckou vizi s adekvátním ratingme nad mamon, ale ona je nám kvalita filmu a vaše spokojenost tak nějak u zádele, víte"). Horší varianta je už naznačená v článku (bez ladu a skladu naroubujem na to, co máme trochu eRkových blbinek a budou prachýýý"), čili... uf. Pokud je z toho ovšem někdo nadšený, přeju mu to. Já vak budu raději i nadále preferovat autory, kteří si u svých filmů vystačí se stopáží a pár vystřiženými scénami v DVD bonusech a nenutí mě, abych v kině koukala na polotovar či okleštěnou demoverzi. Za svý peníze chci totiž dostat celý film na první dobrou a opravné termíny nedávám (taky se přece nepůjdu podívat do galerie jen na hrubou skicu obrazu, kterou mi za tučný příplatek autor narychlo domaluje pastelkama).
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2016-02-24 09:30:44 | 0 0
no konečně, už aby to bylo, animák Dark Knight Rises je rozhodně R hlavně ta část s Jokerem

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu