Recenze: Marťan

Komentáře 9

marty | Fandíme filmu
marty | 2015-10-16 22:55:23 | 0 0
S recenzí nemohu souhlasit 9/10 - to tedy ani náhodou,ale neříkám,že je to špatný film ! Dle mne rozhodně tedy svižnýý,dynamický,strhující tempo u něho nehrozí,ale věčně optimistický Matt Damon a disco-hity a herecké obsazení to vynahrazuje !...Za mne 7/10 !
jirik | Fandíme filmu
jirik | 2015-10-14 18:47:00 | 0 0
Vyplatí se jít na 3D ?
Ratemus. | Fandíme filmu
Ratemus. | 2015-10-14 09:16:02 | 0 0
měl jsem velká očekávání, která se naplnila ve všech ohledech nahoru i dolu. Pořád je pro mě nejlepší film Scotta Alien a Gladiator, na druhou stanu je Martian mnohem lepší než Exodus či Prometheus, po dlouhé době konečně nějaký pořádný Scottův snímek, ale návrat na vrchol bych to nenazval. Scénář se mi zdá zvládnutý výborně, knihu jsem nečetl ale pár věcí mi příjde absurdních. Posádka lodi, včetně Damona, prostě v každé shitózní situaci vyřeší problém během vteřiny, všichni ví přesně, co mají dělat, mají znalosti a dovednoti snad ke každé krizové situaci. Když takhle vyřešili asi osmou situaci , už to začalo být divné. Nebylo to však tak absurdní a do očí bijící jako v Prometheovi, kde nejlepší posádka vědců na světě se chová jako banda idiotů a dělají rozhodnutí jako naprostí retardi, takže za to jsem rád. Zklamal mne teda samotný konec, při záchraně Marka jsem byl napjatý a čekal, co se stane, emoce a napětí teklo ušima, po záchraně jsem čekal dojemné setkání, posměšky na vychrtlou postavu, objímačky a humorné poznámky, ale nic z toho, celé to trvalo tři vteřiny a najednou střih a Mark sedí někde na Zemi v parku. Takže tohle sráží body a fakt nevim, jestli to takhle bylo i v knize. Jinak herecké výkony byly skvělé, aby taky ne, když tam byly taková esa jako Daniels, Bean, Damon, Eijofor. Scott natočil výborné díl po dlouhých letech, je v tom humor, napětí, emoce. Rozhodně mě to nezklamalo jako Two days of Ultron, Jurský svět
za mě 7/10
SPOJLER: Sean Bean nezemře :-(
marty | Fandíme filmu
marty | 2015-10-07 13:33:55 | 0 0
Potom Vám dám,napíšu třeba své dojmy,hodnocení,komentáře hmm??
marty | Fandíme filmu
marty | 2015-10-07 13:32:31 | 0 0
Dle mne hodně vysoké hodnocení,ale uvidíme až na něj v půli října zajdu do kina.Jestli je to opravdu takový majstrštyk roku !
jajar | Fandíme filmu
jajar | 2015-10-07 12:46:35 | 0 0
Zrovna ten online prenos do sveta me prisel jako doby marketingov tah.. pri predstave toho ze by se to opravdu mohlo stat by z toho NASA mohla vytriskat velkou sumu penez za prava..
BugHer0 | Fandíme filmu
BugHer0 | 2015-10-06 10:35:04 | 0 0
Christian: Přesně to jsem si taky říkal. Že by asi těžko riskovali sdělit mu to LIVE bez zpoždění před celým světem vzhledem k tomu, jak závažný to sdělení jde a jak rozvášněně může reagovat. :-D
AGC | Fandíme filmu
AGC | 2015-10-06 09:57:20 | 0 0
Podle mě až moc vysoké hodnocení. Film byl až zbytečně moc dlouhý. Místy to ztrácelo napětí, ale skvělá myšlenka a vizuální dojem.
Christian | Fandíme filmu
Christian | 2015-10-06 07:20:39 | 0 0
Mne prišlo veľmi pritiahnuté za vlasy to, že dialógy medzi hlavným hrdinom a NASA boli púšťané do éteru online pre všetkých ľudí na zemi.. to snáď nemysleli tvorcovia filmu vážne.. na druhej strane.. súhlasím s recenziou.. Ridley Scott je späť a kto nevidel Marťana, tak nech ešte rýchlo uteká kupovať lístky do kina..neoľutuje..

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu