Komentáře 6

werne11 | Fandíme filmu
werne11 | 2023-02-18 18:15:02 | 1 1
Nič strašného sa nestalo že to odložili bude patriť ktým nudnejším a zbytočným mravnel filmom. Jednotka nebola nič moc a dvoja s tymi najhoršími posilami to majú zlepšiť, čim novýši film od mcu vide tým je to horšie.
Rodann | Fandíme filmu
Rodann | 2023-02-18 00:40:01 | 0 0
Je třeba si uvědomit, že v MCU pojmy jako realita, dimenze, (paralelní) svět, (multi)vesmír nebo časová linie nejsou volně zaměnitelné, jak to někteří níže předvádí. xD Když o tom chvíli popřemýšlíte a dáte si to dohromady s pravidly, která již byla nastavena, tak to není tak složité. Ale není to ani úplně triviální.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2023-02-17 23:43:58 | 0 0
A to je přesně ono, je to tak nejasně definované, že si to každý vykládá trochu jinak. Za mě Ilumináti nechránili Multiverse, ale jenom svojí realitu 838, protože pokud by někdo použil posednutí svého dalšího já v jiné realitě, tak to způsobí Zkřížení (minimálně takhle to vysvětloval ten příběh jejich Strange a takhle to lze pochopit když se dostane náš 616 Strange k Sinister Strangeovi do reality, která prošla Zkřížením). A náš Strange způsobí Zkřížení tím, že posedne mrtvolu jiného Strange ve své realitě a sám je v realitě jiné (teda takhle to prezentuje Clea). Ale proč Zkřížení způsobuje Strange a ne Wanda, která taky používá posednutí a navíc udělá mnohem větší bordel a reálně musí hranice mezi realitami oslabit výrazněji?

A He Who Remains se snažil zamezit větvení času tak, aby předešel Multiverse War, protože to by mělo za následek kolaps Multiversa (pokud se dá alespoň téhle části vyprávění Miss Minute věřit). Ale není tam explicitně řečeno co udělal, jestli vytvořil Sacred Timeline a tím zamezil vzniku dalších realit a hlavně svých dalších variant nebo jestli jenom přetnul spojení mezi realitami (z jeho vyprávění a naznačovaní nelze vybrat jednu možnost jako správnou). A Ant-Man z toho co říkal He Who Remains tak nějak vychází ale vlastně říká něco jiného, ale hlavně jedna potitulková scéna (ta druhá) by měla způsobit Zkřížení, ale toho tam není ani náznak.

Fakt jsem doufal, že Ant-Man právě v tomhle udělá jasno, ale z toho co je nám zatím prezentováno mi to vychází tak, že cestovat do různých realit by neměl být problém, ale posednutí stírá hranice mezi realitami a čím víc se narušuje tím víc hrozí Zkřížení (ale tohle z nějakého důvodu platí jenom u Strange).
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2023-02-17 22:30:51 | 0 0
Tam bylo něco jako, když cestovat z Země do těch jiných realit tak narušil tok času. O to, aby k tomu nedošlo se staraly ti Ilumináti ti tam až na Morda nejsou z tama by si mohly vzít i Wandu, ale asi se to už řešit nebude . V tom Lokim jsem to pochopil tak, že He Who Remains ničil všechno co ho ohrožovalo na to měl tu organizaci Tva tím , že ho Sylvia zabila tam není nikdo kdo to bude ničit a dochází k tomu vrstvení .
Johny77 | Fandíme filmu
Johny77 | 2023-02-17 22:18:22 | 0 0
Hm ,a dneska jsem plánoval že na mé narozky vypnu mozek a uziju si Dívčí Tymovku,a oni to dají do termínu,kde Disney slaví 100 let a uvedu aninak Wish.

A mimo záznam,v Dr Strange bylo naznačeno a Clea mu to naznačila než skočily něco zachraňovat do temné dimenze že hroucení dvou realit začalo proč začalo a jaké to bude mít následky kdo ví ,i v Deadpool se má cestovat časem asi v každé vesmírné Marvelovce se bude narážet na cest časem.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2023-02-17 21:38:06 | 0 0
Tak na podzim tam Marvel nemá absolutně nic, tak je docela logické, že to posunou (a pokud při tom dodělají triky, aby byly Top, tak nic proti ničemu). A už nastal čas konečně tu šachovou partii začít - Fáze 4 rozestavěla figurky a Ant-Man 3 konečně představil vyzivatele.

Nebudu tady hodnotit Ant-Mana 3, protože jsem od Reeda dostal co jsem čekal - zábavnou blbinu s fenomenálním Majorsem jako Kangem. Co mi ale vyloženě vadilo je, že pořád nevysvětlili jak funguje Multiverse v rámci MCU. Sacred Timeline - byla realita 616 do smrti He who Remains jediná nebo byla jenom oddělená ode všech a TVA hlídalo, aby nedošlo k napojení na jinou realitu? (v Lokim to bylo řečeno nejasně. Jak dochází ke Zkřížení? V Doctoru Strangeovi evidentně stačilo aby se on napojil na své druhá já a hned to způsobil, ale varianta Kanga ktera ovlivňuje zjevně realitu 616 to nezpůsobí? (a přitom to takhle Reed v DS2 vysvětloval). A proto jsem dospěl k závěru, že musí existovat minimálně 3 způsoby cestování do jiných realit:
1) Kangova technologie, na které je založeno i cestování TVA
2) Bytosti, které dokážou cestovat skrze Multiverse (Watcher, America)
3) Magie, přesněji posednutí (nebo Dreamwalking - nepamatuju si to česky) a tady ten způsob musí být tedy logicky ten co způsobuje Zkřížení, protože tady v tom případě se mezi dvouma realitama musí tvořit nějaké spojení, které je táhne k sobě.

Možná to ale chápu špatně a asi nejhorší je, že jediný projekt, který se bude zabývat Kangem je další série Lokiho a zbytek si bude hrát někde jinde a dost často na Zemi (pokud teda nehodlají Kanga narvat všude a naznačovat, že si upravuje různé události tak jak potřebuje, aby došlo k tomu něčemu naznačenému v Ant-Manovi). Možná by nebylo od věci postavit F4 proti Rama-Tutovi ve Starověkém Egyptě (přesně jako v komiksech).

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest