Komentáře 7

Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-13 18:39:25 | 0 0
:D ty kluku jeden... co přesně je pro tebe tak těžký k pochopení na slovu dovětek? Popřípadě, že se dřívější témata ze starých článků zde přenášejí pod nový články?
To co jsem psal, a na co si vůbec reagovat nemusel, byl dovětek k tématu o kterým jsem si tu v dřívější diskuzi vyměnil pár názorů, takže nevim proč pořád do zblbnutí opakuješ že si jediný kdo na to reaguje z čehož teda dedukuješ, že to nikoho nezajímá, ale pořád nechápeš slovo *dovětek*... je to sice tvůj názor, ale můj názor na lidi kteří reagují dle nějakých svých představ a budou si na nich lpět za všech okolností jsem ti vysvětlil níže. Vzhledem k zomu, že pro tebe moc dlouhý, fňuk, tak chápu proč se musíš omlouvat když se vlastně neomlouváš..... tyhle nový anglicismy jsou opravdu totální nelogický kretenismy v češtině.

dostatečně dlouhý na to, aby ses ještě dokázal soustředit?
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2022-07-13 16:29:57 | 0 0
Znova, moc dlouhé a nedočetl jsem. Sorry not sorry. Vzhledem k tomu že jsem jedinej kdo na tebe nějak zareagoval bych řekl že tvoje žvásty o ničem tu nikoho nezajímají. Takže znova, piš to někam kde to někoho zajímá třeba do diskuze na novinkách nebo tak, tam určitě najdeš dost podobně labilně smýšlející lidi. Alespoň to tam prej tak podle vyprávění vypadá.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-13 11:56:48 | 0 0
Vzhledem k tomu, že jsem byl posledních 8 let mimojiný nejen webový vývojář, tak shodou okolností vím co blog znamená :D... shodou okolností jsem i vyvýjel optimalizovaný redakční systém, takže dokonce znám i do detailu mechaniku nejen blogísků. To je šok, co?!

Jestli ti unikají i takovýhle odlehčující nuance, který ti dávají signál, že ti člověk dává prostor, že by bylo lepší věci dál nerozvádět, tak se obávám, že ti uniká mnohem víc věcí... a v tom případě rada!: je rozumnější se nevyjadřovat a uciníš-li tak a jeli ti dán prostor, tak to dál nerozvíjet, teda pokud nechceš být blbeček.

Před nějakými dny jsem tu měl jistotu výměnu, takže si to někteří četli, což je další věc, která tě minula, dokonce to bylo ještě delší než tohle, takže jsem to tentokrát zkrátil... a jak už jsem poznamenal mimile, tohle byl můj dovětek.
Nemáš pocit, že tě v konečným důsledku minulo úplně všechno na co reaguješ? Nenene, já vím, já vím! Máš právo reagovat a vyjadřovat se ke všemu a hlavně všechny musíš poučit o tom jak se věci mají i když vlastně nemáš vůbec páru která bije.
Tudíž s převelice těžkým srdíčkem :(( musím poznamenat, že tvoje stanovisko, že mluvím o hovnech nemá váhu ani toho hovna... a napodzim až rodiče nebudou mít na elektřinu a jídlo nebreč že ti je zima a máš hlad. Lépe řečeno jak jsem říkal, klidně breč ale nedávej to za vinu Rusku, na internetu je nechutně moc videí na kterých jsou zachycený Ukrajinský vrtulníky, který pálí úrodu letištního obilí a o tom že stávkují Nizozemští farmáři, protože vláda přijala zákon, který je de-facto zničí, načež jim vláda vyvlastní půdu to jsou pro tebe taky hovna viď? Nizozemsko je zase největším vývozcem masový produkce v EU a pokud sis nevšiml, tak jsme většinu naší letošní produkce stihli už rozprodat a nakupovat nebude kde, tudíž nám vláda vytvořila podmínky pro hlad na letošní zimu. Ale to jsou vlastně hovna, který se tě dneska netýkají a za pár měsíců budou tvrdit, že za to může Rusko tak narukuješ aby sis nechal za 5 dní od nasazení nechat ustřelit hlavu, viď? Co se tě netýká tak jdou hovna... je mi to jasný. Divím se, že ještě mám zájem o to, aby se kreténům jako ty nestalo to, co se děje těm co jsou na Ukrajině.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2022-07-13 06:53:02 | 0 0
Karel: To nevíš že blog je obecný pojem a neznamená "blog.cz" ? Každopádně pochybuji že tyhle hovna někdo čte, zkus to příště ještě delší.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-12 23:07:22 | 0 0
To je můj dovětek k tomu co jsem tu psal před nějakou dobou. Na blogu bych si to psal trochu jinak. Nicméně blogisek už nemám... :( blog.cz už nějakou dobu nefunguje a smazal všechny subdomény, to nevíš? :D
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2022-07-12 13:21:26 | 0 0
Karel: co to je za hovna tvl? Piš si to někam na svůj blog.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-12 00:57:47 | 0 0
Úplně čistě politický OT, protože Madam Pavučina a Sony-verse stejně nikoho nezajímá...

Nejdřív padla Vláda vedená Americkým Bulharem v Bulharsku
Pak Borrisek v Anglii.
Následovaný skandálem Olafa v Německu.
A konečně se dostáváme k aféře která padá na Makaróna.
Na Slovensku se vylisují sázky kdy padne jejich vláda.
Vyhoštění Ukrajinského velvyslance z Německa, jelikož podporoval a oslavoval nacistický činy Bandery za 2. Světový války.
Připočteme, že Německo dotlačilo Kanadu aby poslala turbínu, kterou potřebuje Rusko pro provoz Nord streamu k zásobování Německa plynem... což samozřejmě před několika dny jsem říkal, že je otázkou dní maximálně týdnů kdy dojde k velkým problémům a změnám a zeměně rétoriky na západě a že se blížíme ke konci konfliktu na Ukrajině. Nicméně....
Doporučil bych vám všem však poslední proslov Putina, jelikož jsme jaksi díky Péťovi a naší vládě defacto ve válce s Ruskem... ve studený určitě, nicméně budeme-li pokračovat s vládní rétorikou a de-facto intervencí na Ukrajině, tak se to taky může během pár měsíců změnit. Aaaa v ten okamžik, pokud by k tomu došlo bych všechny chtěl požádal ať svojí zlobu otočí vůči vládě, která by nás do tohoto stavu za americký $ dotlačila a byl bych i velice šťastný a rád bych vyzval aby státní složky, včetně armády v takové situaci nedovolili bandě zaprodaných kreténů, aby způsobili českýmu národu to co dělá ten zfetovanej kretén Ukrajině. Všichni máme ústavní povinnost bránit svou bezpečnost a bezpečnost celýho státu, pokud selhaji státní složky, přičemž za sse jednoznačně počítá služba vládě, která jedná dle cizích zájmů a kvůli nim je schopna vystavit občany přimýmu ohrožení.
Vzhledem k postupu situace i tomu, co pronesl Putin. Vážení nastuduje si situaci a to velmi rychle. Je mi úplně jedno jaký postoj k Ruksu máte, ale tady už začíná jít o zdravý rozum a vláda, která nás vede do války kterou nikdo nechce už není legitimní vládou. Obzvlášť když vezmeme v potaz, že pan ministr vnitra Rakušan prosazuje zákon, který by mě za tyto slova označil jako teroristu. To jsou jen tak mimochodem totalitní praktiky, jelikož v demokraticii je garantovaná svoboda slova i pro opozici. Tohle je taky čistě nacistická praktika.
Přičemž pamatujte jsme ve studené válce s Ruskem, tudíž nepřipadá v úvahu, že budeme oficiálními médií informováni pravidivě. Zde už se dostáváme do fáze, kdy stát vytváří propagandu, přičemž netvrdim, že vždy je vytváření propagandy negativní krok, ale je potřeba na to myslet při přebírání informační.
A co se týká řvaní Putler, Putler... Rusko vyhlásilo denaficikaci Ukrajiny. Nikdy nevyhlásilo vyvražďování Ukrajinců, či jinýho etnika, tak jako Hitler za Třetí říše, což potvrzují na Krymu a nově podepsaným dekretem, že mají všichni Ukrajinci právo zažádat o Ruský pas. Na druhou stranu Ukrajina už od roku 2014 a hlavně poslední roky řve o vyčištění Ukrajinců od všeho plevelu. Putin, potažmo Rusko nikdy nepřišlo vyvražďovat lid, ani nikam lid vyvražďovat nepřijde. Přišli s tím šíleným systémem na Ukrajině zatočit, ale ten feťák jehož profesionání armáda už neexistuje a vyhlásil že bude bojovat do posledního Ukrajince jako Němci za třetí říše, tak Ruská armáda musí bojovat... přičemž je dost možný, že se na Ukrajině nezastaví, pokud budeme státy jako my nebo Polsko tak šíleně řvát tak šílený gesta jako naši političtí představitelé řvou... uvědomte si taky, což si už Německo uvědomilo, že veškeré bohatství Evropy začíná a končí na levných Ruských surovinách... vzpomínám si taky moc dobře, že v roce 2020 tak 70% lidí křičelo po změně, že ta korupce a nespravedlnost už začíná být neudržitelná a ta šílenost z EU a podobně... nechci aby Rusko muselo přejít naše hranice, proto aby tu udělali pořádek, proto by bylo fajn si tu honem rychle uklidit. Protože se podívejte jak dopadla Ukrajina když tam nechala bujet korupci a fanatismus.
Byť mám rád Rusko, jejich zemi, kulturu, jejich aktuální politiku a Putina za to co pro Rusko dokázal... tak tu Rusko nechci, rád si tam zajedu, rád jejich zemi navštívím, ale tady jsme v Česku. Ne v Rusku, ne v Americe, ne v kolonii západní Evropy ale v Česku. V srdci Evropy. Krásně na pomezí dvou kultur, té slovanské a evropské. Měli bychom se už dle toho konečně zařídit a přestat se nechat vláčet ať už Německy, Francouzsky, Anglicky nebo( byť to nese říkám) i Rusky mluvícími... ale k tomu je si potřeba připustit s kdo nás ovládá, čím vazalem jsme, či zprávy tu reintrpretujeme, kdo vlastní naše massmedia a kdo má rozmístěný rakety a vojáky po celým světě a kdo ničí od konce druhý světový války jeden národ za druhým. A Rusko to vážně není :)...

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest