Komentáře 10

Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-07 23:03:43 | 0 0
Tak co borci? Borisek je out, největší štváč války na Ukrajině. Pořád nevím co říkám?
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-06 16:37:39 | 0 0
Tohle se samozřejmě v Holandsku taky neděje...

https://www.badatel.net/holand…
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-06 13:47:19 | 0 0
Já říkám, mějte si proti Rusku názor jaký chcete. Na nikoho nenalíhám aby je miloval. V Rusku je hodně věcí špatně, nikdo netvrdí opak. Ale na západě? Na co si hrajeme?

Chci aby se nelhalo o tom, že tu jsou věci který k tomu co je teď na Ukrajině přímo vedli. A že je válka na Ukrajině vyprovokovaná. Že Rusko není agresorem, že je to prolhaná lež.

Chci abyste si připustili, že naši uplácení zmrdi jsou na straně co vyprovokovala válku, že náš stát zaujal pozici a že jsme ve studený válce s Ruskem. Tudíž nám budou cpát všude v dostupných zdrojích válečnou propagandu. Že ani není možný, aby nám říkali pravdu.

Chci abyste si našli věci a informace, který se doopravdy stali, který se nedají utajit a u kterých se nedá říct že nejsou, nebo že za ně může všezlo Rusko a začali přemýšlet nad tím proč je u 99% zpráv v televizi malým písmem "nelze ověřit".

Klidně si mě názvy proruskou kurvou a banuj mě, umlčuj a nezapomeň pak volat po sračkách že bys mě nejradši umlčel úplně. Budeš jako Zelnski?
Od 1.7. na Ukrajině zakazují pohyb mužům od 18-60 let aniž by byli odvedenci a každý kdy to poruší je na místě popraven... úžasná Ukrajina. Tohle jsou zasraný válečný zločiny páchaný Ukrajinou na vlastních lidech. Co to tady kurva podporujeme za hovna? Povoláváni dětí a těhotných žen a střílení lidí, kteří nesouhlasí s válkou a nechtějí válčit?!! Doprdele od toho je profesionální armáda a doprdele vláda a prezident má kurva chránit lid, ne ho posílat na jatka a nebo při odmítnutí popravovat. Tohle bylo naposledy pod Hitlerem. Doprdele co je to s váma lidi?!! Ukrajinská armáda neexistuje už tam válčí donucení cílové.

Luhaňsk a Donětsk v referendu odhlasovali nezávislost a byli uzaznáni grantem OSN. Dle mezinárodního práva byli nezávislým státem na který zaútočila Ukrajina. Rusko jakožto grant má z mezinárodního práva jakožto grant povinnost poslat mírovou armádu. Mě nezajímá kurva názor západu, mě zajímá mezinárodní právo s to mluví jasně. Na co si tu hrajte? Že mezinárodního právo neexistuje?? Celý slavný mírotvorci v NATO a vylíčena EU dodávkami zbraní invazní armádě prokazuje co si myslí o mezinárodním právu... Běžte doprdele s tím co je pro západ důležitý a jaký je názor západu. Kdo kurva jste že odmítáte mezinárodní právo??? Kdo jste že se tvářite že na Ukrajině není ruský etnikum? Kdo jste že se tvářite se že je v pořádku zakazovat jazyk etnickým menšinám a pak po odhlašování referenda proti ním poslat armádu??

Zelinski je prokazatelně podplacený západem. Panama papers to prokazují a teď popravuje svůj vlastní lid. Krásný věci tu podporujeme krásný věci. Naprosto v pořádku. A zas dál dělejte že je to v pořádku.

Rusko velký špatný. 75% veškerýho HDP světa produkují země, který na Rusko neuvalili sankce. Řekněte mi jediný důvod proč by Rusko mělo dodávat zdroje těm kteří na ně válí sankce za jimi vyprovokovanou válku a teď si ještě celá směšná G7 odhlasovala, že jim Rusko smí prodávat suroviny za nimi určený ceny zastropovaný ceny...

moje největší poselství je, že až se na podzim nedoplatíte za elektřinu a plyn. Tak se zeptejte sami sebe proč jsme na Ukrajinu místo zbraní neposílali politology kteří by vyjednali mír. Proč jsme řvali po válce s Ruskem, když jsme měli řvát na Ukrajinu jednejte o míru.
Russia | Fandíme filmu
Russia | 2022-07-04 19:40:55 | 1 0
Karle, zčásti s tebou souhlasí, na Ukrajině bylo dost..... preferovaný Bandera, což nebyl žádný hrdina, ale Putinová vojska tam prostě nemají co dělat. S invazi se prostě nedá souhlasit.

Na druhou stranu filozof předvedl, jak se chovají praví fašisti a totalisti, tohle je na Ukrajině ale i v Rusku, chceš to chlapče předvádět tady? To jsi fakt skvělej demokrat.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2022-07-04 10:55:09 | 0 0
Martin já nevím zda má důkazy, píše že tyhle informace se dají najít...mně jde o dialog, čili mě zajímá zda mu někdo může oponovat pádným argumentem ne nadávat...já se k tomu stavím neutrálně jelikož nemůžu být na žádné strašně z hlediska profese.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2022-07-04 10:45:10 | 0 0
Fimi a on má jaké důkazy mele tady jedno a to samé to mě připomíná známého minule o tom taky psal tak jsem mu odepsal není zvláštní, že Rusko má 2000 údajných nacistů a neukázalo to světu neodpověděl mě nečekaně. Mimochodem po Ukrajině je na řadě Polsko tam budou taky samí nacisté?
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2022-07-04 10:42:28 | 0 0
Pokud jsou v tom Azovu nacisté proč je Rusko vyměňuje? Proč si je nenechá a nepoužije to proti Ukrajině jednoduché jelikož jich tam moc není dokonce i tu režisérku co v Rusku považují za nacistku propustily zvláštní , že? A jinak schvalování ruské invaze je trestné. Mimochodem https://ct24.ceskatelevize.cz/…
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2022-07-04 07:36:30 | 1 1
Filozof a mohl by jsi mu to vyvrátit jakože tedy nemá pravdu? Nebo jen umíš křičet nadávky hrdinsky do tmy bez jediného argumentu?
filozof | Fandíme filmu
filozof | 2022-07-03 22:46:34 | 1 3
Navrhuji ilegální schvalování fašistické invaze smazat a uživatele zabanovat. Chcípní ty proruská kurvo!
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2022-07-03 20:52:45 | 2 2
Prvně, nikomu v ČR nic nebrání sledovat například na Instagramu lidi, kteří doopravdy žijí v nezávislých republikách Donbasu a Luhaňsku. Nikomu nic nebrání si vyhledat NEZÁVISLÝ, NIKÝM neplacený žurnalistiky ze západu, kteří tam byli a mluvili s tamními lidmi. Nikomu nic nebrání sledovat ukrajinský vojáky, kteří jsou rozčarovaný z toho, že jsou tam převážnou částí považováni za ty co na ně útočí. Nikomu nic nebrání si najít fakta o inscenaci Buči. Nikomu nic nebrání jet na Krym. Nikomu nic nebrání jet na Donbas.

Na Ukrajině se takřka neválčí, válčí se v bývalých částech Ukrajiny, který dle charty OSN vyhlásili nezávislost a byli napadeni Ukrajinskou armádou.
Pokud vám na části území žije etnikum, kterýmu zakážete jeho jazyk a který nesouhlasí s vojenským převratem v hlavním městě, načež si vyhlásí referendum, pak jej dle precednecu, který se zavedl v bývalé Jugoslávie nemůžete vojensky intervenovat.

A nezapomeňte dělat že Azovský pluk, který byl na mezinárodním seznamu teroristických skupin ( proč asi ??? ) není nejprominentnějším, nejlépe vybaveným praporem ukrajinský armády a že když dochází k výměně zajatců, tak Ukrajinci chtějí jenom je. Teroristy, nácky s vytetovanými hákáči na čele, co oslavují Banderu, při pochodech se zapálenými loučemi, který umlacoval novorozeňata o zem. Krásný věci to tady podporujeme:) že tohle nevíte? Tak kurva držte hubu a nemluvte o ruský agresy. Sláva Ukrajině je jejich heslo, naprostý ekvivalent k Heil Hitler. Sláva Ukrajině je heslo Banderovců a že to nevíte? Neznalost kurva neomlouvá, to je vaše chyba a sami ze sebe děláte kretény oslavující nácky. Heilování je taky originálnílě pozdrav Caesarovi, ale kvůli Hitlerovi je zakázaný.
Nezapomeňte tvrdit, že od roku 2014 Ukrajinská armáda nebojuje dle slov Zelinského ve Velké válce proti Moskovákům.
Nezapomeň taky tvrdit, že je lež, že Ukrajinci začali povolávat ženy a 17 lety kluky.

Rusko jasně definovalo, že Ukrajinu přišlo denacifikovat, protože tam bují nacismus, což se dlouhý roky ví, všechny nacistický sjezdy nácků z celý Evropy se tam pořádají po dlouhý roky. Jestli nevíte co se děje po rozpadu sovětskýho svazu, tak držte hubu. Proč je vůbec Ukrajina tak chudá?? Věříte zkurvený propagandě, nikomu tu nebrání si dohledat informace... a když už víte pozadí, tak prostě nemůžete tvrdit že je to ničím nevyvoláná agrese. Politici jsou placený od toho to říkat, ale každej kdo to přebírá a říká nahlas si na čelo lepí nálepku jsem kretén... můžete s Ruskem nesouhlasit, můžete být proti, můžete podporovat Ukrajinu, ale tvrdit že to je ničím nevyvoláná agrese je nálepka naprostý neinformovanosti.

Nezapomeňte všude brečet nad Slámou u kravína. Každej kdo má rozum ví, že Ukrajina musí jednat okamžitě, zasednout za jednací stůl. Doprdele, vždyť naprosto nezvládli povinnost postarat se o etnickou menšinu v první řadě... ale zfetovanej herec, kterej díky válečnýmu stavu má plnou moc se rozhodl zničit Ukrajinu. Vážení, to je fakt Zelinski je komediální herec, který se dostal na post nejvyššího velitele ozbrojených sil a na videích je prokazatelný že je zfetovanej. Že jede na koksu, ty gesta a tiki se objevují jen u závislosti na kokain. Feťák válčí, to rozhodně není v pořádku.
Podívejte se na Krym jak se jim tam oproti době pod Ukrajinou dobře žije. To budete taky lhát že to není pravda?
Budete lhát o tom, že Zelnski nefiguroval v Panama papers? Kvůli čemu ho vlastně vůbec museli uplácet? Proč vůbec museli Američani posílat tolik dolarů herci a za co? To budeme taky dělat že se nestalo? Co všechno budeme dělat že se neděje a budeme tvrdit lži a sračky na Putina? A říkat mu Putler... :D jasně. Na Krymu jsou všechny 3 hlavní etnika zrovnoprávněný, pod Ukrajinou byli jak rusové, tak tataři perzekuováni, ale Putler. Fakt kretensimus nejvyššího stupně. Rusko jasně prokázalo, že Ukrajinci se nemají čeho obávat, že budou mít stejný práva, tak jak je všechna etnika v ruský federaci mají. Ne jako pod Ukrajinou, kde je šikanují a ponižují.

Naposledy se rozhodlo Německo za třetí říše bojovat do posledního člověka. Prezident co začne povolávat ženy a děti ve válce kterou ví že nemůže vyhrát je nemocnej... a Putinovi budete říkat Putler. Jasně. Zelinski je žid, to jako žid nemůže být nácek? Nepletete si trochu pojmy antisemitismus a nacismus? Žid se ve svým základu povyšuje nad ostatní a definicí nacismu je nadřazenost. To že je Zelnski žid, tak proto nemůže být nácek je logika asi jako strč mi ho tak z boku.

Politika je umění vyjednávat se stranou se kterou se těžko jedná. Není to o válčení do posledního muže. Doprdele, proč vůbec všichni řvou válka??? Zelnski je prokazatelně zaplacenej západem, ale referendum na Krymu, kde jsou teď všichni šťastní a na Donbasu a Luhaňsku bylo cinknutý? A čím to kurva podložek, ničím. Prostě jsme to řekli tak bagr. Ale k prokázanýmu uplácení a západní intervenci na Majdanu budeme mlčet a dělat že to není pravda. A to že sami vysloužili bývalí členové CIA přesně popíšou dle jakýho modelu se udělal Majdanu taky není pravda. Všechna fakta jsou lež nebo neexistují ale to co se řekne a ničím není podložený, tak stačí jako pravda. Fakt totální kretensimus. A Buči? Doprdele, vždyť to je tak nepovedenej fake. Vždyť jsou výsledky pitvi. Doprdele 90% mrtvol zemřelo na následky ostřelování... a dle oficiálního tvrzení kdy se to stalo se ty mrtvoly měli rozkládat... plus, každej kdo viděl masakr, relanej masakr ví, že ty těla leží úplně jinak... Buči bylo divadlo, každej to ví... ale pro potřeby kreténsky hybridní války musíme zas použít logiku mrdej mě z boku alá něco tvrdíme a když nám to fakta vyvrátí tak o tom natočíme film a zákažeme fakta prezentovat. Nehledě na to, že se na západě odvisilala reportáž v Buči dva dny před "masakrem" a jaksi tam ty mrtvoly nebyli. Budete dál dělat že se Buči stalo? Chcete ze sebe fakt dělat kretény? Fakt vám nevadí že vám lžou a mrdaj vás, že přijdete o všechny úspory kvůli inflaci, která se roztočila za koronaviru, každej kdo dělá ve výrobě to ví. Nevadí vám že vám, že je Ukrajina jen zastírací manévr. Fakt vám nevadí že jste takhle vojebávaný?

Ukrajina je plná kreténů s vytetobanejma hákáčema, nic vám nebrání si zjistit informace...
Všichni si tu nejen v Česku hrajou na to, že nevidí všechny fakta, který mluví vůči svatouškovtví Ukrajiny a doopravdy mě je těch běžných lidí i občas líto, sice dopustili aby se u Ukrajiny stala líheň nácků, ale většina to stejně neví, protože jim lžou a vyjebávají s nima neskutečně. Říká se že Němci se rozhodli nevidět ty zvěrstva a realitu co se děli za druhý světový a pak jen brečeli, že byli obelháni. Až bude po tomhle nesmyslu co se teď děje, tak si ale uvědomte že žijete v době internetu. Všichni si můžete hledat informace, nikdo nebude moct říct že nevěděl co se na Ukrajině dělo a co vůbec k tomu konfliktu na bývalým území Ukrajiny vedlo.

Prostě se přestaňte nechat kurva už vojebávat. Zapněte mozek... Ukrajinci na Krymu si žijí výborně bez perzekuce ze strany Ruska, stejně tak si tam konečně žijí dobře Tataři. Zelnski je prokazatelně uplacenej a fetuje, ke všemu to je kurva herec, povolává ženy a děti místo toho aby jednal, Ruska armáda je takřka hlavně na území, který vedlo s Ukrajinou boje. Amerika se od konce 2 sv. nezastavila a vedla víc než 50 invazních válek. USA nedodává zbraně zadarmo, ale na úvěr, který kryje EU (jinými slovy to budeme platit), momentálně něco málo Ukrajina splácí vývozem obilí. Amerika na tom vidělává, kurva jako všude na světě. To jako jste tak zamrzlý, že to nevidíte? Nebo se jen bojíte že by se to mohlo stát i nám? Já se totiž Američanů už několik let bojím. Vzhledem k tomu co všude po světě dělají.
Amerika vyvíjela bojový víry na území Ukrajiny, pluk Azov jsou teroristická skupina, jejich vůdci mají na čele hákáče. Evropská ekonomika se hroutí. Rubl je na úrovni jako před Krymem. Co vám na tom všem nezapadá? Doprdele co na tom nedává smysl?
Když se podíváte na ekonomický fórum tak ano Rusko má taky inflaci, ale řeší to způsobem aby si nezklikvidovali vyrobu a navyšují důchody a zastřešují ceny. V EU, jak dopadáme my? Máte firmu, která vyrábí? Nebo vás snad nezajímají ceny energií a potravin? Jsme totálně vojebaný svorností. A za svornost jsou židi... všechen dluh takřka celýho světa je u FEDU a ten kontrolují židi. Ti židi, kteří mají zakázáno se mezi sebou zabíjet a ti židi, kteří o nežidech mluví jako o podlodech. A těmhle kreténům, kteří vlastní banky, televize, masmédia a mají kluby jejíž členy jsou naši politici, tzn. jsou na jejich výplatní pásce vlastně věříte ty kreténsky sračky, co nedávají smysl.
Mě fascinuje jak moc rádi to musíte mít. Tohle je tak těžký vyjebávají a pořád věříte pohádce o Putlerovi a zlorusku, který nechce dát svoje nerostný bohatství.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest