Komentáře 6

dbar | Fandíme filmu
dbar | 2022-06-20 15:59:57 | 0 0
Jen bych rád upozornil, že Tokata Iron Eyes je žena, v článku se o ní píše v mužském rodě.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-06-20 13:08:42 | 0 0
Ještě abych doplnil. Když potom porovnáš ten zásadní rozdíl v níže řečeném, tak ti musí být jasné, že Flash jako projekt musel celou dobu být v nezávidění hodné pozici. Protože nejdřív ho původní vedení (Sarnoff, Emmerich, Hamada) iniciovali proto, aby ustanovil jejich směr, a postupně byl mocí vyšší (AT&T a další) upravován aby naopak příliš neškodil chystanému směru který razí nové vedení nyní.
Najednou člověku hned dává smysl proč tu bylo tolik zpráv, o přepisů scénáře nebo různých přetáčkách. A proč ve výsledku byl právě tenhle film odložen ze všech nejvíc (celých 8 měsíců). A zrovna tak, proč se nyní studiu nechce investovat další peníze do dalších přetáček. Však si stačí vzpomenout na tu Whedonovu Ligu a člověk si hned uvědomí, kdyby film byl pro studio opravdu důležitý (do míry, že by měl opravdu ustanovovat něco co studio hodlá do budoucna použít), tak "rozsáhlé přetáčky" nejsou tak úplně nerealizovatelná myšlenka, jak se nyní média snaží prezentovat. Přesto z nějakého důvodu se do nich studio nehrne a radši už na filmu nechce tratit další peníze.
Znovu se tak zamysli nad celým kontextem situace a polož si otázku "Proč asi, ty peníze vynaložit nechtějí?"
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-06-20 12:31:17 | 0 0
peté13: Tak na obecné rovině ti v základě stačí porovnat následující dvě věci:
1) Jak se Warneři vyjadřovali o svých plánech s DC před rokem, a jaké plány slyšíme z médií nyní.
2) Především KDO se o plánech s DC vyjadřoval před rokem a kde jsou ti daní lidé dneska.

A byť se to různá média pořád zoufale snaží schovat pod stejný narativ ("že Warneři plánují s DC nějaký restart"), když už ty informace prozkoumáš podrobněji, zjistíš, že je nám nyní najednou prezentován úplný opak toho, co nám bylo tvrzeno před rokem.
Když to vezmu v kostce. Před rokem jsme tu měli trojici Ann Sarnoff, Toby Emmerich a Walter Hamada. Kteří víceméně jednohlasně hlásali:
-> Odstup od modelu provázaného vesmíru a větší zaměření na samostatné série
-> Větší autorskou svobodu individuálním tvůrcům a jejich projektům (jako Batman nebo Joker), které by si mohli prezentovat na vlastním hřišti (Batman i Joker jsou vlastní na DCEU nezávislé vesmíry)
-> Dále pak byl navázán velmi bohatý kontrakt s J.J. Abramsem a slibováno, že přinese Reboot s zásadní reimaginací několika postav (nejvíc se asi skloňoval černý Superman).

Jak je to dnes? Sarnoff je z kola ven, Emmerich je z kola ven, A Hamadovi se už nyní víceméně předjímá stejný osud ve velmi brzké době. A konkrétní plány se pak prezentují následující:
-> DC by se mělo restrukturalizovat aby víc připomínalo model Marvel Studios (tzn. jeden tvůrčí tým který táhne za jeden provaz pod vedením jednoho guru alá Feige).
-> Struktura filmů a seriálů jak u Marvelu (tzn. provázaný vesmír)
-> J.J. dosud nic nevyprodukoval a studio je nespokojené s jeho neaktivitou (a u Supermana se vzpomíná jak Cavill v roli zůstává nevyužitý)

Nepřijde-ti, že to všechno za ten rok nabralo 180 stupňový obrat? :D
peté13 | Fandíme filmu
peté13 | 2022-06-20 11:12:47 | 0 0
ukulelembo : Nějaký odkaz na zdroj, že nové vedení WB vůbec nestojí o zásadní restart filmového DC vesmíru, jak tvrdíš ?
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-06-19 23:05:07 | 0 0
Altherot: Popravdě, aktuálně to vypadá spíš tak, že až na zavedení multiversa, nebude Flashův film pro budoucnost DC důležitý vůbec. Předchozí vedení Warner Bros sice možná s filmem plánovalo zásadní restart filmového DC vesmíru. O ten už však nové vedení nestojí vůbec a tak už se postupně rýsovali i plány jak následující projekty by jednotlivé změny, které má Flash zavést, zase retconovali zpátky do původního stavu. Je pravděpodobné, že i třeba proto se novému vedení nechce do Flashe dále investovat. Ostatně kdyby film opravdu měl být stěžejní, pár dolarů na další přetáčky by se jistě našlo. Stačí vzpomenout jak podobně předchozí vedení vyjebalo už se Snyderovou Ligou. Tady teď spíš jde opravdu především aby film přinesl co nejmenší ztráty a nenadělal větší škody. Osobně hádám, že to nakonec odklidí na HBO MAX, a následně se film zamete pod kobereček ignorace obdobně jako se to udělalo i s Whedonovou Ligou. Maximálně, jestli bude mít nějaký vliv, tak na Batgirl, kterou původní Warneři ostatně připravili jako přímý follow-up.

Co se Amber Heard týče, k jejímu vystřižení z Aquamana 2 a případnému přetočení s novou herečkou ještě může dojít. Hádám však, že jakékoliv změny ať už kolem ní nebo Millera nechá současné vedení Warnerů až na novou hlavu DC. Která bude nejspíš zvolena v nadcházejících měsících.
Altherot | Fandíme filmu
Altherot | 2022-06-19 18:39:21 | 1 1
Millera ještě pochopím v rámci Flashe, protože ten film byl už rozdělanej a je pro DC dost důležitej, tam si nemohli dovolit Millera od už takhle rozdělaného projektu kde má hlavní roli vyhodit. Ale Amber Heard je doslova lejno ve větru pro druhého Aquamana, tam by měli být schopni najít způsob jak ji odstřihnout z děje a dotočit pár scén které by zacelily prázdnotu ve scénáři po ní.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest