Komentáře 15

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-04-18 20:36:51 | 0 0
Spike: Snyder půjde do kin. Objevují se i náznaky že samotný Snyder Cut by mohl dostat omezené nasazení. Co se Flashe týče, o jeho úspěchu pochybuješ nejen ty. Celkově po všech těch přetáčkách a změnách směru i tónu se z toho filmu stal horký brambor. Jehož je teď v první radě nutné především zachránit od naprostého průšvihu. Tak můžeme nanejvýš doufat v podobný zázrak jako Rogue One, a že dostaneme alespoň decentní film. Co se Millera týče, zdá se že Zaslav nehodlá dělat unáhlená rozhodnutí jako Emmerich předtím a vyhazovat herce při první červené. Miller je teď sice pod naprostým dohledem, ale minimálně do premiéry filmu bude v cajku. Minimálně tedy za předpokladu, že do té doby neudělá další průšvih. Co přijde po premiéře je 50 na 50. A bude se rozhodovat na základě mnoha elementů.
Pokud jde o to, kdy by mohl přijít restart, padla úvaha, že by se v "Final Crisis" přetavila Snyderova trojka Ligy. Pokud by se u toho zůstalo a vše šlo hladce, můžeš si zhruba spočítat, kdy to může přijít.
Spike | Fandíme filmu
Spike | 2022-04-18 10:09:25 | 0 0
Ukulelembo: To je v pořádku. Během toho přechodného procesu se dokončí rozjeté série (Aquamen, trilogie od Reevese, trojka Wonder Woman, na HBO MAX si možná něco vyprodukuje Snyder), ale osobně moc nevěřím v úspěch Flashe, protože z toho podle všeho bude hrozný guláš a Ezra Miller se v poslední době chová jako magor. Nějaký větší restart se dá podle mě realistický očekávat možná tak za tři až pět let. Samozřejmě musí všechno naplánovat a nějak promyslet, takže je jasné, že to nebude hned.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-04-17 22:56:32 | 0 0
Spike: Propo, pěkné ale nejspíš výrazně předčasné.
Dostalo se mi totiž upřesnění, že příchod "Krize" a následný restart si nemáme vyložit jako něco okamžitého, co přijde hned jak kiny projde aktuální seznam filmů, ale spíš jako takový dlouhodobější cíl, ke kterému se nové studio dopracuje až posléze. Pro zatím se opravdu bude pracovat především s tím co je a naplňovat nevyužité potenciály. Od sólovek nevyužitých postav a herců (Cavillův Superman, Affleckův Batman), po dokončení trilogií jednotlivých tvůrců. Ať už mluvíme o Snyderovi, nebo třeba i Reevesovi. Což mě vede k dobré zprávě pro ty, kterým se aktuální Batman líbil, neboť nové vedení uznalo možný potenciál pro pokračování dané série. Takže naděje pokračování je zase o trošku živější.
Spike | Fandíme filmu
Spike | 2022-04-17 19:25:55 | 0 0
Také jsem dal dohromady vlastní obsazení restartovaného DC Universa. Podívejte se na něj zde na stránce MyCast: https://www.mycast.io/stories/…
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-04-16 21:34:26 | 0 0
Martin: Flash nic mazat nebude. Něco se možná mazalo v jedné z prvních verzí scénáře, ale od té doby scénář prošel mnohačetnými přepsáními a nyní je vše úplně jinak. Bohužel někteří lidé nedostali echo, a tak nadále šíří tuhle "zastaralou" informaci a postupně na ní nabalují čím dál víc nesmyslů. To co na tom linku spekulují je holý nesmysl. Cavill se vrátí téměř určitě. A pokud jde o Millera, o jeho budoucnosti zatím nebylo rozhodnuto a do premiéry samotného filmu nejspíš ani nebude. Je sice fakt, že Zaslavovi se jeho aktuální chování ani za mák nelíbí, ale nechce dělat ukvapené rozhodnutí jako předchozí vedení a celá věc se pořádně prošetří.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2022-04-16 21:10:23 | 0 0
Dnes jsem četl, že v potitulkovce Flashe má být prý vymazaná celá linka kde existuje Superman. A prý nestojí o Millera jako Flashe, když dělá ty problémy https://www.tvrecenze.cz/2022/…
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-04-16 16:33:33 | 0 0
Spike: Jak přesně bude vypadat "post-crisis" DCEU se aktuálně nedá předvídat. Různá přeobsazení se nabízí, ale s jistotou ti to momentálně nikdo neřekne. Teď se bude spíš řešit to "pre-crisis" období do nějaké schůdné podoby.
Fimi: V podstatě Snyderverse znamená návrat Snydera jako producenta. Stejně tak pravděpodobně i jeho ženy Deborah. Víceméně obdobný stav, jako byl předtím, než Hamada a spol. do toho začali kecat. Jako jasně, nějaká "Feige" figura pro celé DC, jakou momentálně Zaslav hledá, z něj určitě nebude. Ale minimálně určitý vliv na filmy ze "svého" vesmíru mít bude.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2022-04-16 15:35:55 | 0 0
No jsem zvědav jak to dopadne...některým hercům za ty roky trochu ujel vlak, ale jsem rád že to konečně začne dávat smysl a hlavně Snyderverze není návrat Snydera. I když asi se vrátí i jako režisér... navazovat lze na SC a hned druhým MOS a konečně se to rozjede....hlavně už ne Ssq a píčoviny typu Birds of prey, Ww84
No, můj casting Dceu je jasný.....
Batman - Matt Bomer
Superman - Henry Cavill
WW - Gal Gadot
Flash - Ezra Miller (ne, mně nevadil v DCEU)
Hal Jordan - Garett Hedlund
Aquaman - Jason Momoa
Shazam - Zachary Levi
Black Adam - Dwayne Johnson
John Stewart - Ser'Darius Blain
Kyle Rayner - Scott Eastwood
Guy Gardner - Kristofer Hivju
Cpt Atom - Alexander Skarsgard
Green Arrow - Charlie Hammer
Cyborg - Ray Fisher
Blue Beetle - Lee Thompson Young
Nightwing - Brenton Thwaites
Jason Todd - Alex Høgh Andersen
Tim Drake - Ty Simpkins
Joker - Michael Pitt
Harley - Margot Robbie
Ares - Mel Gibson
Sea gods - Captain Gall - Gerald Butler
Commander Drogue - Max Martini
Fleet Admiral Tyyde - Rosario Dawson
Medusa - Charlize Theron
Big Barda - Eva Green
Supergirl - Madison Iseman
Darkseid - Idris Elba
Brainiac - Arnold Vosloo
Deathstroke - Manu Bennet
Cheetah - Christina Ricci
Black Manta - Yahya Abdul-Mateen II
Orm - Patrick Wilson
Mera - Amber Heart
Mongul - Nathan Jones
Lobo - Olivier Richters
Doctor Fate - James Marsden
Sinestro - Mark Strong
Bane - John Cena
Batgirl - Brianna Randall
Poisson Ivy - Dallas Bryce Howard
Hugo Strange - James Caviezel
Reverse Flash -Eric Bana
Alex Luthor - Billy Zane
Spike | Fandíme filmu
Spike | 2022-04-16 15:22:12 | 0 0
ukulelembo: A ten Ben má pokračovat i po restartu nebo se vrátí jen v období "Pre-Crisis", aby se takzvaně kruh uzavřel a jeho linka byla naplněná? Přece jen už mu bude padesát.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-04-16 14:54:09 | 0 0
Ono tohle "Pre-Crisis" odbobí, nebude zase úplně zabitý čas. Ale spíš se v něm budou snažit naplnit ty nevyužité potenciály současné podoby DCEU a dát tomu jakýs takýs řád pod rouškou multiversa. Zároveň, různé ty DC seriály, dostanou čas dojít do nějakých uspokojivých konců, nebo připravit půdu pro tu "Final Crisis", což je mimochodem multiversní event. A jakou náhodou s Darkseidem jako hlavním záporákem. A nebyl ten náhodou představen ve Snyder Cutu? Ono to do sebe nakrásno zapadne, když se to dobře poskládá.
Co se pilířů týče, Zaslav chce prý především hlavní Trinity. Takže Cavil Superman, Gadot Wonder Woman, a ano Affleck jako Batman. Batfleck se pravděpodobně vrátí. Minimálně co slyším, má prý zájem naplnit rest té své nerealizované sólovky, takže je to vše jen o tom, jak se dohodnou na nové smlouvě. A když ta klapne, tak dveře jsou otevřené. Pokud jde o Pattinsona, ten zůstane separátní. Reeves to od začátku měl jako jasnou podmínku.
Spike | Fandíme filmu
Spike | 2022-04-16 13:54:13 | 0 0
Kompletní restart DC universa je jediná cesta jak z toho bordelu ven. Ale dotáhnout nějaké projekty a využít jejich potenciál nezní jako špatný nápad. Problém je v tom, že tím ztratí několik let života a pak to celé v rámci Final Crisis vlastně smažou a začnou od znova? Jako pokud se to dobře promyslí, mohlo by to dobře dopadnout, ale také to může skončit katastrofou.
Podle mě by v rámci filmového DC universa měli existovat dva pevné pilíře, kolem kterých by se mělo začít vše točit. První je budování Batman Family a vše spojené s postavami spjaté s Gothamem. A tím druhým je logicky Superman a s ním spjaté postavy a samozřejmě samotné město Metropolis. A to celé je potřeba citlivě propojit. A pak zde máme další důležité postavy a jejich okruhy spřízněných postav. Jedním z nich je Flash potom Green Arrow, Wonder Woman a tak dále. A samozřejmě zde máme možnost začít budovat mytologii kolem Green Lanternů. Těch možností je nekonečně mnoho. A vše musí postupně směřovat k Justice League. Ale jiné (podstatně lepší) než jakou jsme viděli od Snydera.
V prvé řadě se musí představit nové verze hlavních postav, které postupně získají svoje filmové originy. Nestačí jen Batman a Superman. Musí se na scénu přivést komplexní sestava hrdinů. Robin/Nightwing (Dick Grayson), Batgirl/Oracle (Barbara Gordon), Supergirl (Kara Zor-El/Kara Danvers, Flash (Barry Allen) a mnoho dalších včetně jejich protivníků. Celé se to musí dobře promyslet. Rozhodně není správná cesta místo původních hrdinů přivádět na scénu jako první jejich alternativní verze nebo, aby jejich ztvárnění bylo extrémně v rozporu s předlohami. Věrnost předlohám například v obsazení hlavních postav je základem úspěchu. Měnit účelově rasy postav je chyba. Postupně se dají přidávat postavy, které naplní různé kvóty v souladu s předlohami, ale kazit například Barbaru Gordon nebo rovnou Clarka Kenta je hloupost. Snad se nové vedení Warnerů těmto neblahým trendům zkusí vyhnout. Jakákoliv politická nebo aktivistická agenda u podobných příběhu nikoho nezajímá.
Další věcí je skutečnost, že existují herci a herečky, kteří se do určitých postav z DC dokonale hodí a hledat jiné je zbytečné. Například Henry Cavill prostě je Superman. Tady není co řešit. U Batmana je to horší. Ban Affleck se jistě nevrátí a Robert Pattinson patří do nějakého alternativního vesmíru DC. Nechat ho v roli Batmana i po restartu DC universa by možná nebyl špatný nápad, ale jeho origin by se asi musel změnit. Nejjednodušší by bylo představit úplně nového Batmana. Ale jak ho pojmout? Jako začínajícího ochránce Gothamu nebo přeskočit jeho první roky a přejít do doby, kdy byl v plné síle? Ta druhé možnost se mi jeví jako lepší. Kdo by si ho, ale mohl zahrát? Karl Urban nebo někdo jiný? Existují postavy, u kterých mám ovšem v obsazení jasno. Podle mě by nejlepší Barbara Gordon byla Sadie Sink a nejlepší Kara Zor-El Kiernan Shipka. Důvody jsou jasné. Obě odpovídají typově předloze, mají herecké nadání a jisté charizma, které je pro obě role zásadní a hlavně je jim kolem dvaceti, takže by v těchto rolích mohly krásně dozrát a hrát je třeba i deset a více let. Nejdůležitější pro dobré fungování restartovaného filmového DC univerza je stabilita, tvůrčí odvaha, věrnost předlohám, inteligentní propojování všech postav a dějových linek a vedení, které nebude vymýšlet nesmysly jako snažit se dohnat Marvel jedním filmem. Důležitá je trpělivost a kvalitní práce s postavami. Nic se nesmí uspěchat, protože trpělivost a pomalé budování celého komplexního světa DC může přinést globální úspěch. Jen se to musí udělat správně
Hronik | Fandíme filmu
Hronik | 2022-04-16 10:07:24 | 0 0
doufám,že nový majitel konečně využije potenciálu.Chtel bych vidět Supermana s Brainiacem,pořádný Green Lanterny, třeba origin Martiana Mannhuntera. A takový tajný sen.Film Velký šéf. Kde bude Lobo erko. Taková vesmírná obdoba Deadpoola proste pořádná bláznivá jízda
POciSEM | Fandíme filmu
POciSEM | 2022-04-16 02:23:33 | 0 0
Já chci Loba nebo Hitmana. Už sem těch Batmanů a Supermanů přežranej.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2022-04-15 23:59:04 | 0 0
To s tím Supermanem nechápu taky jednička byla dobrá dvojka se taky dala a pak ticho po pěšině. Tu Ww3 pokud nebude točit ta pinda Jenkins což bohužel asi bude bych klidně bral.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2022-04-15 23:41:48 | 0 0
Skoro se mi nechce věřit vlastním očím, že Anarvin, konečně začal věnovat pozornost tomu, o čem tu mluvíme už dobrý rok. Holt už jsme ve fázi, kdy to prostě ignorovat nelze. Warner Bros se otřásá v základech, lítají třísky a všechno se transformuje nové (doufejme lepší) společnosti.
Co se DC týče, plán je nyní jasný. Založit DC ekvivalent "Marvel Studios". Tato nová "entita" by posléze měla být úplně separátní jak od filmové tak televizní divize Warneru a fungovat soběstačně. Víceméně přesně jako to má Marvel Studios, nebo třeba Lucasfilm u Disneyho. Zaslav bude opisovat fungující korporátní recepturu. Do čela těchto "DC Studios" pak bude postavena jasná vůdčí osobnost, která zde bude fungovat obdobně jako Feige u Marvelu. Touto osobností, určitě nebude Hamada, kterého žádná výraznější budoucnost u DC už nečeká a bude vůbec rád, jestli ho nechají v nějaké podobě dosloužit aspoň do toho 2023 (moc tomu nedávám, ale kdo ví).
Co se pak samotné produkce týče, ultimátím cílem je koherentní jednotný DCEU vesmír, který bude stejně jako MCU rozpínat napříč filmy a seriály. Jak se toho dosáhne? Z toho co celkově slyším, nás čeká "Final Crisis", která by posléze v nějaké formě měla udělat velký restart pro VŠECHNO. Než však k tomu dojde, vedení má v plánu sáhnout a pohrát si se vším co mají momentálně na stole. Naplnit nevyužité potenciály (jako třeba ten Superman, či Snyderverse) a zároveň připravit půdu pro onen restartující "Final Crisis" event.
Víc detailů, konkrétností a upřesnění se nejspíš dozvíme během následujících 3 měsíců. Protože momentálně samotný Warner Bros, se nachází v přechodném období, kdy David Zaslav bude měnit společnost k obrazu svému. A kdo ví co všechno se ještě v následujících týdnech změní.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest