Komentáře 5

Martrix | Fandíme filmu
Martrix | 2022-02-23 08:00:58 | 0 0
Porno je taky na stejný brdo a má své pevné místo v kinematografii prakticky beze změn :-) Nechápu, čemu si páni mistři diví. Diváci...lidi jsou velmi konzervativní a u filmů si mnoho z nich chce odpočinout. To taky vysvětluje, proč se mnoho z nich dívá na nekonečný jednobrdoseriály, nebopořád dokola na stejný filmy, jako Mrazík. Velké procento diváků se chce prostě pobavit tím, jak pro změnu řeší problémy někdo jiný a chce utéct ze světa, který se někteří tvůrci tak moc snaží natáčet věrohodně.
Jejich skuhrání je stejně zcestné...je to byznys, prachy určují co a jak se bude točit. A prachy rovná se divák...divákovi preference. Pro něho se točí filmy. Až budou chodit miliony lidí na artové filmy, budou se víc točit artové filmy.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2022-02-22 21:46:43 | 0 1
Tyhle nářky mi přijdou na stejný pomatený úrovni, jako když někdo v diskuzích na TN. cz furt dokola brečí, že Novu by měli zrušit, protože točí Ulici a Ordinaci a Trošku zbavit svéprávnosti, jelikož dělá mizerný rádoby "lidový" komedie. Jasně, může na takových tvrzeních být něco pravdy (někdy víc, někdy míň), ale ty lidi co si takhle stěžujou dělaj, jak když to, že tyhle projekty vznikaj, nějak konkérně brání vzniku něčeho jiného, co by jim vyhovovalo víc. Což je samozřejmě naprostá pitomost. Kdyby Nova přestala točit Ulici, fakt by místo toho nezačala tvořit vysoce sofistikované intelektuální drama. A Troška by zas těžko místo Babovřesek natočil strhující českou fantasy. Takovýhle věci holt musí udělat někdo jiný, nezávisle na stávajících projektech jiných autorů a studií.
A u Marvelovek je to stejný. Nebo co si jako Coppola myslí? Že kdyby Disney (potažmo Marvel) nedělal na Avengers, dal by místo toho prostor a prachy jemu, aby mohl natočit hlubokomyslné originální veledílo aspirující na tucet Oscarů? To asi těžko, ne? Takové veledílo ať si klidně natočí, v tom mu přeci Marvel ani nikdo jiný nebrání. V tomhle smyslu to pro něj není ani konkurence, natož nějaká překážka, tak v čem je háček? Ať klidně řekne, že jemu se takovéhle filmy nelíbí, to je OK, prostě to je jeho názor a vkus, ale proč hned velkohubá prohlášení o ničení kinematografie a zatracování všech dražších moderních filmů? To jako ty svoje nářky myslí tak, že by to klidně mohl natočit a kinematografii zachraňovat, ale neudělá to, protože ti hloupí, nevkusní, tupí a podřadní diváci zmanipulovaní a zničení Marvelem by na to stejně nechodili a neocenili jeho genialitu? To snad proboha ne! To už by si asi fakt měl na další veřejná vyjádření dávat větší pozor. Abysme neskončili u prohlášení "všichni kolem jsou blázni, jenom já jsem letadlo."
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2022-02-21 21:24:11 | 0 0
Má pravdu marvelovky jsou na jedno brdo z těch 20 a více filmů co vyšly si vzpomenu maximálně na Iron Mana 3, Thora Temný Svět, Thora Ragnarok,Avengers Infinity War, Avengers Endgame, Strážce Galaxie 1 a 2 a Eternals to je asi tak vše přičemž vyloženě kvalitní mě jen ti Thoři, oba Avengers a jednička Strážců a Eternals. Třeba taková Black Widow je hodně slabá oba Ant Mani úplně zbyteční o Black Pantherovi ani nemluvím.
Adamkeaton | Fandíme filmu
Adamkeaton | 2022-02-21 19:15:32 | 1 0
Asi jsem už taky starej, poněvadž s jeho názorem souhlasím. Příběh je furt to samí akorát s jiným záporákem a kostýmem. Jo a hlavně aspoň za 200mil. Dolarů.
Altherot | Fandíme filmu
Altherot | 2022-02-21 13:54:42 | 0 0
Takovej Joker je unikátní směsicí komiksových blockbusterů a silného autorského počinu. Ideální kombinace obou světů. Kdyby se studia víc rozvázala s tnutím do komiksového žánru a takovej Ant-Man byl opravdu ještě víc stylizován nebo celej udělán Edgarem Wrightem, tak taky - unikátní autorský počin na kterém je znám autor první, Marvel až po něm. Mohlo by to oslovit starší nebo náročnější generaci a zároveň vydělat tuny peněz protože je to furt Ant-Man.

Nejblíž v Marvel filmech unikátní autorskou stylizací jsou snad Eternals. To neznamená že to je dobrý film, ale způsob jakým je režisérka natočila má nejvíc unikátní stopu s nasvícením, soundtrackem, dějem.. nebo i jen tím že na začátku je úvodní text. Kdyby měla po ruce kvalitní scénář tak to mohl být fakt unikátní zážitek. Ale bohužel. Scénář shodil celý film do průměru.

Pak je tu Thor Ragnarok. Unikátní stylizace, humor, soundtrack, super film, ale zas na druhou stranu je to furt "jen" hloupý blockbuster. Víceméně poslední dobou se Marvel otvírá víc osobitosti zanechané jednotlivými režiséry, ale nejde tomu naproti dost rychle. Třeba zatrhli původní verzi Doctora Strange 2 od Derricksona protože on z toho chtěl mít regulérní horor, ale Marvel chtěl aby to zůstalo přístupné dětem. Naštěstí to vypadá že Sam Raimi Derricksonův záměr komplet nezahodil a chce aby to byl film temný s hororovým nádechem.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest