Komentáře 10

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-12-18 20:22:29 | 0 0
Carnage: Ano, je to pravda! Pohleď sám:
https://www.youtube.com/watch?… />
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-12-18 20:20:03 | 0 0
martsebe: Sony není v pozici aby seriózně uvažovali o odtrhnutí od MCU. Tam všechny karty teď pevně drží Marvel a Sony doslova nemají NIC! Spíš mě napadlo, že celá ta aktuální šaráda s váháním nad další trilogií je pouze zdržovačka do Morbia, v zoufalé naději že ten uspěje a Sony budou mít alespoň nějakou páku. Tak jako tak, šance že Sony v blízké době někam uteče jsou mizivé. To už spíš je někdo koupí a celé situaci tak jako tak zatne tipec. Pokud to dřív nebo později Disneyovci neudělají samotní.

Jinak co se týče "úspěšnosti" zákulisních předpovědí. Věc se má tak, že Marvel je v tomhle směru doslova šílený. A neváhají věci vážně měnit na poslední chvíli, nebo vytasit tuny falešných scénářů aby zakryly ty skutečné. I z oficiálních prohlášení herců víme, že nikdo pořádně netuší co bude dál. Takže to, že všichni píšou o Mephistovi, který pořád nepřichází, je dost možná trolling od samotného Marvelu. Osobně si začínám myslet, jestli se s tím možná nezakrýval ten Strange Supreme co se objevil traileru. Uvidíme.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2021-12-18 20:00:01 | 0 0
Rozumim že tohle byl nejnovější MCU článek ale film je pořád dost novej a někdo by tu mohl nechtěně narazit na spoilery.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2021-12-18 19:58:34 | 0 0
Jinak menší zajímavost co jsem zjistil na Redditu a je to pravda, všechny scény Sandmana a Lizarda v lidský podobě vyli ve skutečnosti znovu použitý scény z předchozích filmů, ty herci jenom dabovali ale realně na natáčení vůbec nebyli.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-12-18 19:54:43 | 0 0
Carnage: Novinka o Spider-Manovi tady ještě nebyla, tak jsem využil tuhle, protože s MCU souvisí.

V tom traileru na Morbia je to celý nějaký všelijaký - Oscorp s Amazing série, na zdi je vyobrazený Spider-Man v Raimiho obleku, zmiňuje se tam incident v San Franciscu čili Venom a nakonec Vulture z MCU. A Keaton točil nějaký scény jako Toomes, takže v Morbiovu asi bude (otázka jestli se netočilo komplet něco novýho, aby to víc dávalo smysl). Prostě Sony bordel.

Pokud jsem to správně pochopil, tak je to tahalo ve chvíli, kdy se dozvěděli, že Peter Parker se Spider-Man. Octopus tam zmiňuje, že držel Spider-Mana pod krkem a to se stalo chvilku po tom co si sundal masku. Osborna to vytáhlo někde před nebo po utoku na tetu May v jedničce. Lizarda ve chvíli kdy našel ve stoce ten foťák s jmenovkou (Strange tam zmiňuje, že ho odchytil ve stoce). Sadmana asi někdy po tom co na konci trojky odletěl. Nějvětší otazník je Electro, protože on tu identitu neznal - ale vzhledem k tomu, že v normální podobě vypadal dost jinak než v Amazing 2 a Lizard to tam i schválně zmiňuje se zdá, že Electro nezemřel konkrétně v tom filmu, ale někdy později ve chvíli kdy se dozvěděl že pod maskou je Peter Parker, ale neví jak vypadá (proto ty narážky, že si myslel, že je černoch). A Venom zmiňuje kolektivní vědomí napříč Multiversem, takže to místo Grace, přitáhlo jenom Hardyho.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2021-12-18 19:00:47 | 0 0
Přijde mi blbost řešit NWH tady v novince o Hakweyeovi, ale když už ste začali.

Příhodně se zbavili Venoma, teď si nikdo nemůže stěžovat že Spider-man nebude mít svýho Venoma. Ale vyvstává otázka co ten Morbius, s tím je to zase jak? Podle jeho traileru se potká s MCU verzí Vulturea ale když vidím jak je to stím Venomem nějak nevěřím že Morbius bude v MCU takže jak to teda bude? (vsadim se že ta scéna bude úplně vymazaná z filmu) Co se týče NWH nebudu se tu nějak extra rozepisovat, bylo to skvělý a hodně velkej fan service ať už byl člověk fanoušek Raimiho trilogie nebo Amazing verze. Co mi ale nedávalo moc smysl je to že nebylo vysvětlený proč záporáci byli vtaženi do MCU před svou smrtí totálně random v čase (jasně před smrtí) ale Spider-mani byli vtaženi už starší, je to jen maličkost ale nikdo to neřeší.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-12-17 23:10:52 | 0 0
Martsebe: mně přijde zajímavé sledovat jak Petr ví že právě Otto a Connors jsou jeho budoucí protivníci ale přesto se s nimi spřátelí a bude se právě snažit aby se to z nich nestalo, ale stejně stane a ne že to dopustí Petr ale Spiderman, prostě na základě nějakých okolností, však to bylo ukázaný i v Raimim a Webbovi, stali se z nich nepřátelé ne kvůli Parkerovi ale Spideym a tady by prostě Parker pochopil, že jStrange měl pravdu a skutečně je to jejich osud....jinak ano, k Fiskovi a team up s DD to spěje, stejně jako k Venomovi který je oficiálně v MCU a jistě dřív nebo později se to z něj stane....no a pokud logicky čelíš Fiskovi, tak prostě se nakousne téma mafie, podsvětí atd o tom je totiž 90% DD komiksů, potom je tu ta možnost se Scorpionem, ale to by mě zajímalo, jak to použijí.....aktuálně tedy jediný, kdo ví že SM je Parker a zná Parkera, je Fury. No a ta teorie s Hobgoblinem je taky ted příhodnější, každopádně po shlédnutí NWH pořád nevidím Flashe jako nějakou zajímavou postavu nedej bože aby byl jednou Agent Venom
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-12-17 21:55:03 | 0 0
Fimi: A co že budou učitélé? A potom se z nich stanou ti záporáci - nějak nevidím, že by to Peter dopustil. Osborn je opravdu jediný kdo má ještě pole působnosti, ale rozhodně bych nepočítal, že bude zatápět celému MCU - pořád ho Marvel nevlastní a Feige nebude riskovat, že se v Sony někdo špatně probudí a mohl by jim děj zbořit jako domeček z karet.

Na Venoma nemají pořádnou přípravu. Mají kousek symbionta někde v Mexiku a nemají MCU Brocka a o nějakého Flashe já nestojím. U Hobgoblina je zase potřeba aby si Ned vzpomněl bez toho z něj asi těžko bude nebo lépe řečeno pokud k tomu budou chtít dojít jinak, tak na něj jim chybí ta příprava taky.

A odkud je, že bude bojovat s podsvětím? Snad ne ze stejného zdroje jako Strange = Mephisto nebo, že NWH je půlka příběhu a bude to useklé v půlce? Tohle já beru se sakra velkou rezervou, protože úspěšnost těhle strefení není moc velká. Věřím že dojde k týmovce Spider-Mana a Daredevila proti Kingpinovi a dalším, ale ne protože se to píše, ale protože je to logický krok a je jenom otázka kdy. Stejně jako pokud budou pořád na každou postavu ukazovat, že je Mephisto, tak jednou se už doopravdy trefí, ale úspěch to nebude, protože tady zůstaně těch asi 200 omylů.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-12-17 21:03:39 | 0 0
Martsebe

SPOJLERY

o nikoho nepřišli, na vysoké mohou být Connors i Otto jako učitelé klidně celou trilogii a Odborn může být podobně jako Ross postava pro celý mcu a ne jen sérii Spidermana, vlastně klidně může být Osbornem deset let než se z něj stane Goblin....a svět nezapomněl na Spidermana ale Parkera, takže hrdinové ví, že s nimi bojoval Spiderman proti Thanosovi, ale už neví že je to Parker...v dalším díle bude nejspíš Venom a Hobgoblin, má přijít díl kde se Spiderman střetne s podsvětím tedy Tombstonem a Fiskem a hádám že tento díl bude team up s Daredevilem, má přijít i Man Wolf údajně...takže pořád je co vymýšlet

martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-12-17 20:46:36 | 0 0
Napíšu to sem, protože je to k Marvelu a MCU. Bál jsem se NWH jako čert kříže, nevěřil jsem že to nebude guláš, ale ono jim to záhadně vyšlo. Návraty záporáků dávají smysl, chování Strange v kontextu nakonec taky, konečně padne ta slavná věta a scéna s ní spojená je hodně silná. A spolupráce na konci samozřejmě těžce boží. Výtky by se našly - první hodinu bych prostříhal a dvě postavy bych přivedl na scénu o trochu dřív. A ty rozkopnutý dveře do budoucna jsou hodně lákavé. Jo a ještě jedna věc, díky bohu za první potitulkovou scénu, protože tahat do MCU tyhle hovna fakt ne - jen teda moc nechápu k čemu to celý bylo? Ano kousek zůstal v MCU, ale tohle se mohlo stát v MCU i jinak a přirozeněji (tak bych si tipnul, že to bylo protože, aby mohli propálit potitulkovou scénu ve Venomovi 2 a ten film vydělal prachy).

Ale jsem zvědavý co chtějí dělat dál. Krásně se nabízí, aby konečně potkal Harryho a Gwen když už asi půjde na vejšku. Trochu škoda, že si vystříleli hned 5 záporáků, kde kromě Osborna se budou ti další používat znova trochu složitě. Jo a i ten možný důvod pro Hobgoblina dokázali připravit.

A je úplně jasný, že Marvel a Feige jsou po filmu v mnohem lepší pozici (a tomu jsem teda nevěřil ani za mák), protože když se bude v MCU dělat, že Spider-Man není, tak to mají odůvodněné. Ale jak by chtělo navázat Sony? Všechno stojí a padá se Strangema pokud se nedohodnou na další spolupráci (což asi nehrozí), tak se o tom nebudou moc zmínit. Jen je škoda, že Sony kurví ty další záporáky. Klidně ať si Hardy šaškuje jako Venom u Sony, ale klidně by ho Feige mohl ukecat a mohl by hrát i MCU variantu Brocka a následně Venoma, která by byla věrnější předloze.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest