Komentáře 10

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-05-20 09:06:38 | 0 1
Fanda: Tak pokud člověka zajímá, co bude dál, tak mu vývoj studia asi nebude úplně ukradený. A že s tím nic nezmůžeme, není nebo spíš NEBYLA tak docela pravda. Však ono se studio do téhle situace dostalo právě proto, že řadový divák se vyjádřil. A je nutné to dělat častěji.
Fanda | Fandíme filmu
Fanda | 2021-05-19 22:06:36 | 1 0
Tyhle blbosti co se zde řeší stejně jako jinde jsou ty řeči, kterých jsem se bál po vypuštění Snydercutu... prostě buďte rádi že máte film, kterej máte a přestaňte řešit studio, který se ať už jako blbci nebo ne stejně s tím nic neuděláte.
Jinak nějaký pozitivní zprávy skrz DC chystá se animák Injustice a údajně je Jeremy Irvin obsazen jako Alan Scott do seriálu GL.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-05-19 21:12:14 | 0 0
martsebe: Tak na Variety a Hollywood Reporteru si o zákulisním infu studií pochopitelně nedočteš, protože, které studio by taky na podobně renomovaných webech dávalo nahlédnout, co se skutečně pod pokličkou děje. Tyhle "renomované weby", obvykle píšou pouze to co studia chtějí aby veřejnost věděla. Pokud tohle je jediná "pravda" která tě zajímá, tak budiž ti přáno, ale realita je obvykle trošku jinde. A pokud jí na světlo nevynese nějaký insider, tak to žádá vyloženě detektivní práci aby ses jí dopátral. Samozřejmě, můžeš nad tím ignorantsky mávnout rukou a žít v blažené nevědomosti. I to je samozřejmě volba, kterou jeden člověku nemůže vzít. Ale "dopadů" těhle zákulisních machinérií se nevyhneme všichni. Takže nemá moc smysl se tu v něčem hádat. Ano, dá se říct že AT&T házeli Warnerům klacky pod nohy. Samotná realizace vydání Snyder Cutu je asi největším z nich. Je už ale otázkou na člověka, nakolik tyhle kroky AT&T byly oprávněné. Je bez pochyb, že DCEU si Warneři zprasili sami. Výsledek Snyder Cutu dokazuje mnohé. Minimálně mrkni na Rotteny a musíš hned uznat, že tohle si Warneři za rámeček neschovají. Tudíž pochopitelně, že oficiální čísla sledovanosti ti nikdo nedá. Není to žádoucí. Ale ony však následující kroky, ať už AT&T, nebo Discovery krásně ukážou, kde pravda ležela. Mě zatím neuniklo pozornosti, jak krásně se aktuálně podpokávají jednoltivé anti-Snyderovské plány, které Warneři měli, ať už zvěsti o přepisech scénáře Flashe, které mají zajistit, že vrátka Snyderverse se zas tak úplně nezavřou, přes prohlášení Abramse, že žádný z chystaných DC filmů nakonec osobně režírovat nebude, až po tu podezřele zesilující masáž od samotného Snydera o tom "co mělo být v jeho vizi dál". Ve světle aktuálních zpráv, pak do sebe jednotlivé střípky čím dál jasněji zapadávají.
A ve výsledku bych řekl, že tebou očekávaný Batman, na těhle rozšádách dokonce možná i řádně vydělá.
SkiteX | Fandíme filmu
SkiteX | 2021-05-19 20:15:05 | 0 0
No, nevidím nikomu do karet, ale i se selským rozumem si dovolím tvrdit, že těm, kdo investují do zaběhlé značky, jde v prvé řadě přeci jen o to, dostat se do černých čísel ať tu svou investici mohou dostat z5. Takže zákonitě to chce více kvalitnějšího a rozmanitějšího obsahu, proto i dojde k vytvoření nové společnosti, kam se WB a spol. přesunou...viz.přiložené video (které je v cz)

https://youtu.be/wLo7vVFP88I />
A co to přinese? To je zatím ve hvězdách, ale snad alespoň příslib více konkurence schopnějšího soupeře pro Netflix a Disney+ a tím i zajímavější, originálnější a celkově lepší zábavy pro diváka.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-05-19 20:13:33 | 0 0
Jo a kde jsou ty náznaky a hlavně potvrzené relevantním zdrojem? Nikde. Všechno to jsou informace od kde jakého insidera, ale reálně to nikdy nepřišlo od Variety, Hollywood Reporter atd. Nikde jsem nezaregistroval nějaké pnutí, tady se všechno točí kolem Snydera a jeho JL jako kdyby to byl ukazatel nějaké války mezi ATaT a Warnerama, ale jediné co je fakt, že díky covidu si to mohl Snyder dokončit, tak jak chtěl - jinak by měl smůlu. Až se dočtu reálně článek o téhle válce, tak jí budu věřit. Naopak čemu věřím je, že od renomovaných zdrojů přichází informace, že ATaT házeli Warnerům klacky pod nohy, že jim zmenožňovali fungovat jako normální filmové studio, že jediné co je zajímalo byla 5G a že HBO Max je vedle Disney+ a Netflix průser brutálních rozměrů. A než někdo vytáhne zase ten článek o sledovanosti Snyder Cutu a atd. Taky to mohlo znamenat, že si to někdo pustil a po pěti minutách zase vypnul a už se to počítalo.

A díky těmhle krokům si ATaT udělalo sekeru 90 miliard a jsou finančně v prdeli a Discovery ten dluh vezme na sebe a ještě přihodí 43 miliard a jako vážně bude ATaT mít poslední slovo v rozhodování? Ale houby neoficiálně Discovery bude rozhodovat. A už stačili prohlásit, že má pro ně seriál Sex ve městě stejnou hodnotu jako třeba Batman a podle toho už se dá udělat obrázek.

A když teda opomenu že Warneři nemají nějaký plán na provázaný svět, tak co vidím je The Batman, který vypadá parádně (snad to nebude jenom snaha o rádoby Finchera), točí se Black Adam, točí Flash a obojí má skvělé tvůrce a můou to být parádní filmy jako Aquaman, točí se Shazam 2 (vím, že se ne každému líbil, ale mě ta variace na Velkého přišla fajn a dvojka mě minimálně zajímá) a bude se točit Aquaman 2 a tam už je moje natěšení po jedničce maximální. To že se mluví o tuně filmů s tunou postav, tak to už je ohraná písnička, která se pořád opakuje a nikdy z toho nic není. Jediné co mi je proti srsti je černej Superman a to jen protože to má být Kal-El a nepoužijí nějakou postavu přímo z komiksu. Když dostanu dobrý film, tak mi je provázanost jedno - ano mrzí mě to, protože ty postavy miluju od dětství, ale holt se nedá nic dělat.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-05-19 19:23:23 | 0 0
janoo8: Možná tě to překvapí, ale nečerpám jen od Mikeyho. Sice uznávám, že tu od něj postuji linky nejčastěji (převážně proto že to často shnuje nejlépe), ale ono se stačí podívat i jinam a člověk uvidí jen další střípky, které dávají dohromady stejný obraz.
Samozřejmě, že Discovery nakonec můžou mít také vlastní hlavu je silná možnost. Nebylo by to poprvé, co v hollywoodu někdo dal někomu důvěru a ten jí nakonec kompletně zradil kompletně opačnými rozhodnutími, než se původně od očekávalo (zdravíme jistou nejmenovanou ředitelku). Ale však i Mikey v článku říká, že ani tenhle vývoj ještě očekávaný změny nezaručuje. A stejně tak já jsem níže napsal, že tu jsou stále ve vzduchu proměné, které můžou vývoj strhnout kamkoliv. Ale je prostě nezpochybnitelné, že AT&T konečně číní kroky, které přinesou do Warnerů změny, které jsme víceméně už nějakou dobu očekávali. A to samo o sobě budí naději, což je něco, co po dosavadním směřování Warnerů, je zoufale třeba. Teď to chce jen prstíky v kříž a modlit se, aby Discovery přišli s něčím záživnějším, než Hamada a spol.
janoo8 | Fandíme filmu
janoo8 | 2021-05-19 18:45:15 | 1 0
ukulelembo: Upřímně teď se krapet chováš arogantně, protože pochop ty tuhle situaci ohledně mezi Warnery a AT&T nám prezentuješ prakticky z jednoho zdroje. A nezapomeň že možná Discovery bude chtít věci dělat jinak než AT&T.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-05-19 17:53:52 | 0 0
martsebe: Nevím, jak moc ignorantský musíš být, abys i za téhle situace řekl, že konflikt mezi AT&T a Warnery neexistuje. To jak ty společnosti jednají je do očí bijící. A pokud jde o FŮZI (ne prodej) s Discovery, tak to je právě ta čistka o které mluvím. Doporučuji přečíst si aktuální článek od Mikeyho, který naznačuje, že jednou z motivací, který za onou fůzí stojí, je dost pravděpodobně právě snaha AT&T se zbavit neschopného Warneráckého vedení dát otěže hlavounům z Discovery.
Samozřejmě proměných stojí ve vzduchu ještě hodně, ale nepochybné, že AT&T, konečně provádí kroky, ke kterým už se nějakou dobu schylovalo.
https://geekositymag.com/could…
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2021-05-19 16:18:53 | 0 0
Ale no tak, zatímco o téhle vnitřní válce nikdy nepsal nikdo renomovaný a vždycky to byla jenom jedna bába povídala, tak co zmínit prokazatelnou věc a to, že ATaT chtějí Warnery prodat (protože se svými kroky dostalo ATaT do solidního finančního průseru) a dost blízko má Discovery, takže tyhle zaručené informace o čekoliv týkajícího se války ATaT vs. Warner poněkud ukazují, že někdo loví senzaci co neexistuje.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-05-19 16:07:04 | 0 0
Tenhle film, bude asi největším ovocem momentálního anti-Snyderovského snažení Warnerů. Tak bude i zajímavý, jestli se dostaví i onem úspěch, který si tak zoufale vysnili. Pokud totiž současné dění v zákulisí o něčem vypovídá, mohlo by se taky jednat o úplně poslední "neSnyderovský úspěch" kterého Warneři dosáhnou. Dost indikátorů totiž naznačuje, že AT&T konečně začíná dělat čistku ve Warnerovském personálu.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest