Komentáře 4

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-03-15 12:41:33 | 0 0
Fimi: Oni Warneři mají celkově přesně ten samý problém jako mají Sony, jaký měli Universal a všichni ostatní, kteří se snažili napodobit Marvel. Nikdo z nich přesně nepochopil, v čem jejich úspěch tkvěl, a všichni k tomu přistupovali pouze jako k obchodnímu modelu. A když se pak při nějakém kroku spálili, tak všichni své velkopelé plány raději hned zabalili, než aby dále riskovali. Znovu se člověk musí ptát, kde by dnes Marvel byl, kdyby stáhli ocas mezi mohy už po takovém těžce průměrném Neuvěřitelném Hulkovi? A mohl bych jmenovat víc. Cesta k úspěšnému filmovému universu prostě vede pouze přes velké zaříkání, nějaký ten risk a pevné vizionářské vizi, za kterou budou všichni stát, i kdyby první kroky neklapaly na úplně sto procent. Toho ovšem producentští dinosauři jako Warneři, Sony, Universal a další, prostě nejsou schopní.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-03-15 07:24:45 | 0 0
Ukule no to je fakt banda naprostých kokotů. Oni mají v rukou zlto a za celou dobu nejsou schopni zpracovat fungující univerzum, jak jako chtějí se samostatnými sariemi bez provázání uspět s méně známými postavami? To jako budou pořád dokola dělat pár postav? A bez provázanosti? Vždyť to je to co dělá superhero tak skvělé, že se postavy potkávají a spojí když je potřeba... Ti Warneři jsou učebnicový příklad naprosté nekompetentnosti, tak hlavně že budou dělat černého Supermana po kterém všichni volají
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-03-15 00:21:05 | 0 0
Fimi: Zatím si myslím, že tohle budou spíš filmy od Warnerů. Samotné Snyderverse se bude odklepávat až nejdřív po úspěchu Snyder Cutu. Zatanna a Batgirl jsou pak celkově druhořadé hrdiny, tedy přesně materiál, který chtějí Warneři s nižším rozpočtem odklízet na HBO MAX. AT&T jim v tom bránit nebudou, protože ostatně pořád je to pro ně obsah pro jejich platformu a tudíž jim z toho kápne peníz. Tady se na nějakou silnou sortaci co je co, celkově hrát nebude. A brzy možná už ani nebude třeba, protože z posledních informací co se začínají objevovat, začínám nabývat silného dojmu, že nadcházející Flash DCEU, tak jak jsme ho znali doposud, vyloženě UKONČÍ. Pravda je totiž taková, že po failu s Ligou, Warneři o provázané DCEU totálně ztratili zájem. A i když se mluví o tom, že Flash věci restartje a představí Multiverse, manažmentově se to začíná spíš připomínat velkou tlustou čáru za celým DCEU a záminku aby Warneři nadále mohli točit DC filmy přesně tak jak už delší dobu proklamují. Opět samostatně a neprovázaně. Čili bude všechno a zároveň nebude nic. Brand Multiverse pouze vytvoří nějakou falešnou iluzi vyššího plánu, který ale jak víme, neexistuje. Něco se možná mezi sebou nějak protne (Reevesovo Batverse, Abramsverse, atd.) Ale celkově už se o nějakém DCEU fakt nedá mluvit. Pokud by případně Snydercut dal žití Snyderverse, tak možná si tam ještě Snyder nějak vytřídí co je jeho kánon a co ne, ale jinak to už asi ani nemá smysl sledovat. Alespoň do chvíle, než Hamada po čtvrtku potenciálně změní svůj názor, a opět všechno přepíše.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2021-03-14 16:39:08 | 0 0
Na hbo max, čili je to látka pro warner nebo už součást Snyderverze na hbo max?
Ještě nemáme pořádně Batmana, neobjevil se jediný Robin tak proč Batgirl?

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu