Komentáře 6

Karel | Fandíme filmu
Karel | 2021-03-05 20:42:07 | 0 0
Co ten palec dolů? Někomu se nehodí do krámu, že všechny aktuální "vakcíny" na coroňák nejsou vakcinací v pravým slova smyslu - vytvoření imunity, ale že fungují jen jako krátkodobá rezistence? Nebo proč? Všechny teorie jak bude situace postupovat se odvíjejí od úvahy, že jde o klasickou vakcínu, která vytvoří imunitu, jenže tahle vakcína vytváří jen pár měsíční rezistenci... takže jsou všechny tyhle teorie postavený na falešný představě, že vakcína vytvoří imunitu a svět konečně bude zase fungovat dál jak dřív fungoval. Ne nebude, dokud nebude vakcína v pravým slova smyslu, tak nebude. Na základě principu fungování těchto rezistenčních vakcín ke všemu vznikají nový a mnohdy i silnější mutace z každýho naočkovanýho člověka touhle rezistenční vakcínou vzniká potenciální superbacilonosič nový mutace viru.

Btw zdravím všechny lidi, kteří si ještě v roce 2019 přáli očištění planety.
Johny77 | Fandíme filmu
Johny77 | 2021-03-05 15:35:47 | 0 0
Je zábavné že na termin 27/5 se přesunul film Tiché místo z listopadu -a na červen tedy rychle a zběsile ale v termínu kdy je plánovaní Vernon 2 -Hm kdo ví proč jestli chteji nasrat Sony nebo proc to tak udelali.-
Johny77 | Fandíme filmu
Johny77 | 2021-03-05 15:32:31 | 0 0
Začal nám Březen-měsic světla na konci tunelu..
Amíci žačínají otevírat Kina a čísla pro tyden minulý sice nejsu dobré ale aspon něco-na konci měsice března snad už budu otevřená kina v New Yorku a Los Angales takže peníze se budu sypat hlavně tento víkend -Ray a drak -pak 18/3 zack snyder ligue -Falcon a Winter solier -plný internet na dalsi tydny-do Godzily a KOnga -a skonci to až při Mortal KOmbatu v Dubnu -a jeho plném internetu.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2021-03-05 15:09:49 | 0 1
Prosímvás všechny ta "vakcinace". Berte všichni na vědomí, že nejde o vakcinaci tak jak jí známe, kdy nám vakcína vytváří imunitu vůči viru, ale jde o "vakcinaci" rezistenční kdy se počítá s tím, že coronavirus potřebuje ke svému šíření zdravé buňky v těle, tudíž jsou tyto "vakcíny" na bázi rezistence - kdy je vám do těla vpraven degenerovaný/deformovaný vir, který vás nakazí a zabere vám zdravé buňky, v těle již tak není prostor pro šíření a duplikování ostré verze coronaviru. To způsobí, že si koronavirus proděláte, ale ochrání vás to pouze před těžkým průběhem. Vůči okolí jste stále nakažlivý a neochrání vás to samozřejmě vůči mutacím, jelikož jsou tyto rezistentní "vakcíny" pouze cílené na plíce kam coronavirus primárně útočí. Jelikož nemá díky těmto rezistenčním "vakcinacím" své primární místo možné obsadit, tak musí zmutovat a mířit například na játra, nebo jiná místa v těle. Na tyto mutace se musí dělat tudíž nová rezistenční "vakcína" a tak neustále dokola. Dokud nikdo nepříjde s opravdovou vakcinací, která tělo povzbudí k vytvoření si protilátek vůči coronaviru i jeho mutacím, pak jsou tyto vakcíny dobré pouze pro nemocné a slabé lidi, kteří nesmí prodělat těžkou formu a nemůžeme mluvit o vakcíně v pravém slova smyslu. V realitě je nyní potřeba vytvářet společenskou imunitu, aby si lidé vytvořili protilátky vůči viru a je naprosto v momentální situaci špatné, nezdravé a neefektivní a dokonce nemožné uzavírat celou společnost navzájem před sebou, jako vedlejší krok dochází k zamezení přirozené imunizace. Buďme rádi za tuto rezistenční "vakcínu" pro lidi, kteří jí potřebují. Ale silní a zdravý lidé, kteří dokáží bez žádných následků prodělat coronavirus jej prodělat musí aby mu vznikli protilátky - proto se musí vakcinovat pouze slabí a nemocní lidé. Jenže to se dostáváme k problematice farmacie a jejich giganticko megalomanským ziskům a neochotě se zbavovat moci.
Vakcinace tímto druhem "vakcín" celé společnosti je zločin. Je zločin o tom i nemluvit a lidem vytvářet dojem, že jde o klasický princip vakcinace jelikož nejde. A to je zásadní informace, kterou všichni musíme vědět a dle ní postupovat.
V America už to zjišťuje čím dál tím víc lidí a začínají tam mít velký problémy, jelikož i jim lhali a lžou. Bylo jim řečeno, že vakcína vše vyřeší, ale nyní vyplouvá napovrch, že pokud se každý jedinec nenechá co 2 měsíce "přeočkovat", tak nebude situace v pořádku nikdy. Což asi každýmu musí být jasný, že není možný.
Čímž se dostávám k realitě v USA. Situace se tam nikterak nezlepší a povede pouze k horšímu. Už nyní jsou na pokraji občanský války, natož po těchto polopravdách ba dokonce lžích, které jim byli předkládány.

Pokud mě chcete někdo nařknout z konspiračních teorií, tak vás nejprve odkážu k tomu, abyste si ověřili, že všechno co jsem se polopaticky snažil svými slovy říct je pravda, kterou si může dohledat svobodně každý. Princip fungování vakcín je veřejně známá věc.
Rozdělení společnosti a radikalizace společnosti v USA je snad taky už dost veřejně známá věc.
Jaaaara | Fandíme filmu
Jaaaara | 2021-03-05 14:43:49 | 0 0
Speedy: To je, bohužel, chybný předpoklad. Vakcínu si americká administrativa a relevantní instituce sice obstarají (vskutku by mohla být pro každého Američana dostupná v květnu), ovšem všichni odborníci se shodují na tom, že proces očkování rozhodně nebude jednoduchý. Nejenže jednotlivé státy budou distribuci a aplikaci řešit jinak, ale rovněž budou pravděpodobně i v jiném stádiu pandemie. Stačí se podívat na to, že v minulých dnes naprosto nesmyslně zrušili guvernéři států Texas a Mississippi povinnost roušky (+další restrikce), což se mimo jiné odrazí i na možnostech očkování a epidemické situaci. Takže nikoliv, zrovna v USA dnešních dní nelze očekávat, že něco půjde snadno a dobře jen z důvodu, že bude dostupná vakcína. Jak říkám, bohužel.
Speedy | Fandíme filmu
Speedy | 2021-03-05 13:21:03 | 0 0
V USA budou mít v květnu vakcínu pro každého dospělého člověka, takže tam to půjde dobře.
Horší to bude v CZ, protože vakcín je málo, k tomu neschopný Babiš, takže tady můžeme na zlepšení v roce 2021 zapomenout, a i ten 2022 je na vážkách.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu