Komentáře 2

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2021-01-09 19:47:25 | 0 0
Upřímě, aktuálně je MCU ve fázy nového rozprostírání figurek na šachovnici. Vše se buduje znovu od začátku a figurky, které zbyly z předchozí "partie" se umysťují do nových pozic. V takové fázi vypravěčského budování je dost prostoru i pro nějakou tu improvizaci, když něco jako korona udeří a vy musíte na poslední chvíli změnit pozici několika figurek. V některých bodech to možná nebude navazovat na tolik hladce jak by mohlo, ale celkový obraz se nezkazí. Horší by to fakt bylo, kdybychom byly blízko další Endgame a na každém vypračském "tahu" zásadně záleželo. To pak už jak Feige sám říká by se podobné čachry dělali o dost hůř. Aktuálně je třeba především nutné jednotlivé postavy "znovu uvést", a u toho na pořadí zase tak moc nezáleží.
Když to vezmem kolem a kolem, hlavní spojnicí aktuální sestavy filmů by měli být hrátky s multiversem. A zatímco původní plán zřejmě počítal s tím, že to bude "malá epizodka" v rámci spojení mezi WandaVision a druhým Strangem (které mělo dělit jen pár měsíců mezi sebou), aktuální plán to roztáhne napříč celou fází a z malé multiversní epizodky se stale velká trilogie, když se mezi WandaVision a Strange vměstnal ještě třetí Spidey. Samotnému MCU to nijak zásadně neuškodí a v Sony jistě byli velmi rádi, když jejich film nabral na důležitosti a rozměru. Teď jen doufat, že to Feige dobře producentsky ukočíruje jako vždycky.
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2021-01-09 19:41:49 | 0 0
Zaujimavy clanok, vzhladom na nadpis som myslel, ze sa dozviem nieco nove ci pevne stanovene poradie. Zial clanok stoji iba na spekulaciach a uz dostupnych informaciach, ktore ale konkretnu chronologicku postupnost pribehu neobsahuju. Takze je to vlastne len taky novy suhrn toho co uz viacmenej vieme ale aby sme zistili ako to do seba zapada tak musime cakat a potom si to kuknut

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest