Komentáře 9

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-12-21 20:22:02 | 0 0
aktuálně všechny karty hrajou pro ATaT
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-12-21 20:00:08 | 0 0
jamesik89: Já to řeknu zhruba takhle. Ono se Snyderem je hlavní problém v tom, že on není typický hollywoodský řemeslník a moc neumí točit typické studiové kino blockbustery, protože není moc schopen dělat kompromisy vůči požadavkům shora. On je prostě vizionář, který se potřebuje držet své vize, a jakmile mu do ní začne někdo kecat tak je zle. Bohužel, pro Snydera, jeho vize ve valné většině jsou mnoha hodinové komplexní eposy, které nejsou moc kompatabilní s běžnou kinodistribucí a představama studií o jednoduché přístupné rodinné zábavě. Takže to velmi často skončí tak, že mu je studia zmasakrují, nebo ho alespoň přinutí, aby si je zmasakroval sám. Což potom vede k oněm přehlceným dvojhodinovkám, které nepochňápe nikdo.
Není tak problém ani moc se Snyderovou vizí, jako spíš s absencí vize na straně Warnerů, kteří akorát chtěli honem rychle dohnat Marvel. Kdyby totiž nějakou vizi měli, tak už na samém počátku by některé z hlav Warneru muselo svitnout, že Snyder není na budování studiem kontrolovaného blockbusterového vesmíru ten pravý. Protože už tehdy museli z jeho předchozí kinematografie vědět, že na kompromisy ho moc neužijou a pokud jo, tak to dopadne špatně pro kvalitu filmu. Jenže nikdo se nestaral hlavní bylo, že Snyder dodal svůj unikátní vizuál a nazdar. A pak se všichni opět divily, jak Snyderovi opět všechno nabobtnalo na pěti gigafilmový opus a pak se v půlce toho všeho opět začali zatahovat ruční brzdy. Zkrátka určitě není fér a správné, říct, že za vše špatné může Snyder a je nutné se od jeho vize odpoutat. To od čeho je v prvé řadě nutné se odpoutat, je nerozhodnost Warnerů, kteří podpokali co mohli a to nejen Snyderovi. Ostatně ten Affleckův Batman selhal čistě proto, že ho Warneři od produkce vypudili, čistě z touhy po mladším Batmanovi, která přišla za pět minut dvanáct. Vize AT&T, tak má mnohem větší potenciál, protože, na rozdíl od Warnerů, nemíní ani nepotřebují aby Snyder dělal nějaké kompromisy. Ten tak konečně má k dispozici pískoviště, na kterém si bude moc hrát jak je libost a nikdo ho nebude omezovat, i když stvoří čtyřhodinové eRko. AT&T, totiž především potřebuje obsah pro HBO Max, takže není moc problém uvěřit, že by nechali Snydera dál řádit na svém, když se ukáže že to bude fungovat. A Snyderovi by pak nová platforma mohla konečně sednout mnohem víc, než běžný Kino systém Warnerů, protože mantinely jsou tu prostě někde úplně jinde.
Co se Warnerů týče, ty jsou aktuálně natolik managementově rozhádaní, že bych se vůbec nedivil, kdyby toho Flashe pohřbily, i kdyby se Muschiettimu nevím jak povedl. V první řadě ani teď pořád nemají nějakou jednotnou vizi pro DCEU do budoucna. Na jedné straně z MCU okopírované Multiverse do Flashe, na straně druhé Justice Society of America do Black Adama, na straně třetí samostatné sólovky se svobodou pro režiséry, jako je Jenkins u Wonder Women. Tak jestli něco opět haprne, tak se to opět celé sesype jako domeček z karet. Druhé řadě teď máš pompletně podělaný distribuční systém na příští rok, u kterého už teď můžeme říct, že drtivá většina titulů, to kvůli němu projede. Jestli by se daný stav potom rozšířil až na rok 2022, tak bude v prdeli i Flash a Warneři s celým DCEU utřou nos.
Zkrátka na jedné straně máš AT&T s distribučním systémem, který má potenciál, a Snyderem, kterého když nebude nic omezovat může pro HBO Max natočit X svých eposů, které se akorát nasekají na Minisérie, nebo filmy, jak bude třeba a celé to může vyvrcholit až filmovou realizací Injustice.
Na straně druhé máš Warnery, kteří sice na své straně mají možná schopnější filmařské řemeslníky, ale naprosto nulový vyšší plán, který by veškeré snažení do budoucna někam směroval a místo toho se vše bude spoléhat na typickou metodu "pokus - omyl", která rozlouskne jestli se zaměřit spíš na Multivesmír, Justice Society of America, nebo další samostatné filmy. A do toho všeho mají totálně rozvrtaný management, který aktuálně si ani není jistý, jakou formou do budoucna chce své produkce distributovat a tak volí polovičaté řešení, které minimálně jednu celou roční sezónu filmů, pošlou do pekel.
Nevím jak ty, ale já bych si aktuálně vsadil spíš na AT&T, a Snyderverse.
jamesik89 | Fandíme filmu
jamesik89 | 2020-12-21 18:30:14 | 0 0
Už by to chtělo definitivně se odpoutat od Snydera a jeho odkazu. Neříkám, že nepřinesl nějaké dobré věci do komiksových filmů, ale je jasné, že to je slepá ulička. V úspěch Snyder cutu nevěřím, dojede na to stejné, na co dojížděl už BvS - přeplácanost a slabé dialogy. Čím víc slyším nové informace o SC, tak je mi jasné, že se minimálně v prvním nepoučil. Mám problém věřit informacím níže. Nic stejně není potvrzené, ale zachytil jsem info, že v případě úspěchu SC bude pokračování v podobě komiksu, spekulovalo se i o animované filmové sérii. Různé nepotvrzené informace o tom, co bude dál, kolují všude a vzájemně si protiřečí, ale tohle by dávalo větší logiku. K tomu co píše ukulelembo tu je ale ještě jedna verze - selže obojí. Já si prostě nedokážu představit, že SC uspěje. Jako skutečnou budoucnost DC vidím Flashe, i když nevíme vlastně skoro nic a bude záležet jak to pojmou. Jsem moc zvědavý jak si povede Andy Muschietti, je to velká neznámá, ale pokud uspěje, tak to bude jasný kandidát pro restart Justic legue v novém DCEU do budoucna. Uvidíme.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-12-21 13:32:57 | 0 0
Fimi: Aktuálně je to zhruba tak, že AT&T si jede svou a Warneři si jedou svou, s tím, že se to pak nějak vyfiltruje. Když by uspělo obojí, předpokládám, že by to nějak schovali do toho multiverse. Ovšem za aktuální situace to s Warnerskou stranou plánu vidím dost černě, protože původní zpráva předpokládala, že zatímco AT&T si pojedou Snyderverse na HBO Max, tak Warneři pojedou s DCEU v kinech aby mezi tím bylo alespoň nějaké oddělení. Jenže jak víme, situace donutila Warnery kteří přestávali zvládat svůj management, aby změnili strategii, a teď se zdá, že pojede obojí na obojím. Což je celkově cesta do pekel pro produkce, které měli být určené pro kina. Tímhle stylem tak Warneří DCEU má minimální šanci na přežití. A spíš tak aby se labutí píseň, nakonec nestala právě z Flashe.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-12-21 12:09:44 | 0 0
No a co když bude oboje úspěšné? Každopádně by mě zajímalo jak chtějí herce najednou z dceu napasovat do snyderverze....nedej bože kdyby byl flash úspěšný. Příklad ww, Patty má plány pro svou sérii, najednou by její Diana byla dále v Snyderverze někde by její vývoj šel dál a Netopil by se v minulosti, to by se asi Patty nelíbilo, nedej bože kdyby měl Snyder s wonder woman přímo nějaké plány...to samé aquaman, Shazam, no a co ten Black Adam? Ten se napasuje kamkoliv. To jako ve výsledku chtějí pomálu dvě inkarnace od každé postavy s odlišným vývojem charakteru a dopadů v každé sérii? Hodně divný
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-12-21 11:57:11 | 0 0
Fimi: Docela bych řekl, že AT&T mají se Snyderem možná komplexnější plány, než Warneři s hlavním DCEU. Každá strana ale čeká na výsledek, z jejich klíčového filmu. (Snyder Cut, pro Snyderverse, Flash pro DCEU). V závislosti na tom, co jak pak uspěje, bude rozvinuto do legitivního rozvrhu. Osobně se budu velmi smát Warnerům pokud by Snyderverse nakonec skončilo jako důležitější vesmír, než hlavní DCEU.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-12-21 11:18:26 | 0 0
Hm, stejně se ale jedná jen o Ligu a možná man od steel 2.....flashpoint asi nebude když bude klasika v dceu..
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-12-21 11:00:09 | 0 0
Fimi: Pokud Snyder Cut zaboduje, je velmi pravděpodobné, že AT&T oživí i Affleckovu sólovku na HBO Max. Ostatně jak to plánují s celým "Snyderverse", které by potencionálně pokračovalo svou existenci právě zde.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-12-21 09:08:36 | 0 0
Cokoliv co natočí Affleck je skvělé, jeho Batman by mě hodně zajímal. Deathstroka jsme ještě pořádně nedostali.. nejdřív v Young adult Série a pak sice dobrého v Titans ale konec byl hodně špatný

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Hra

12.09.1997 | USA
Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest