Komentáře 9

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-06 20:01:52 | 0 0
Fimi: Trochu bacha, Mikey je bez C. :D
Jinak ono je to jedno přes druhý, v aktuálním stavu plánování se ty nápady vrší jeden přes druhý, ale je dost pravděpodobné, že určitá část z nich ve výsledku vyšumí do prázdna, nebo je přepíše nápad jiný. A až některý z nacházejících MCU titulů si odbude premiéru ono se to dost vyfiltruje a dost možná těch týmů nakonec bude poloviční množství. Zatím bych tam reálně vyděl snad ty Ilumináty, protože o tom, že Strange bude hrát klíčovou roli snad není pochyb a bylo by jen logické aby podobný tým dal dohromady. Walker ve FaWS pak dokazuje, vládní superhrdinové už jsou taky defakto hotová věc a z toho už je jen krok k Thunderbolts. Co se ostatních týče, je pak otázkou kam se který hrdina posune. O klasické Avengers bude zájem asi z principu, ale je otázkou jestli u toho Marvelka se Spideym budou. Jako logická cesta se zdají a pokud by Spidey opravdu hostoval v Marvelčině sólovce, pak je to jasné. Ale u Spideyho nejdřív potřebujem ujasnit o čem jeho vlastní sólovka bude a momentálně jsme očividně rozdělení mezi dva potencionální náměty, které jsou ve hře a pořád nevíme ke kterému se finální scénář přikloňuje nebo jak je kombinuje. V první řadě je tu Mikeyem proklamovaná zápletka s Chameleonem a otázkou identit, která by zřejmě měla nějak rozhřešit Spideyho aktuální veřejný status, a dále pak Spider-Verse, k němuž to stáčí přítomnost Strange, Foxxova Electra (ať už je novou inkarnací nebo ne) a možné přítomnosti Maguira a Garfielda. Pokud by se tak Spidey připletl do Stangeovi multiverzní krize, nedovedu si pak představit jak hned následně přeskočí k Marvelce řešit invazi. Tak moc na roztrhání zase být nemůže.
Chtělo by to holt aby Sony odhalili nějaký střípek ze zápletky ať víme na čem v tomhle směru jsme. Ostatní je pak aktuálně příliš vzdálené na to cokoliv předvídat.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-06 19:28:35 | 0 0
Ukule myslel jsem vědce... Jo to co jsi psal vím a je mi to jasný a od Mickeyho vím že velkou úlohu má hrát Nova a Black Knight taky snad v řadách avengers..no a Isac podepsal taky smlouvu na filmy a prý se objeví taky po boku avengers. Tak uvidíme... Těch týmů je už fakt hodně a to jeate nevíme jak bude tým ve vesmíru po gog, co se s postavami stane a to ještě přijdou nové postavy...
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-06 19:21:52 | 0 0
Fimi: No pokud hlavamy myslíš vědce, pak ano. Ale co se vůdčích sil, tam musíme hledat trochu jinde. Předně tu budou Illumináti, kteří budou tahat za nitky v pozadí a těmi budou Strange, Xavier, Reed, možná alternativní Tony a další. Pak se dřív nebo později určitě ustanoví i nový veřejní Avengeři, a tady to zatím vypadá, že si vůdčí otěže nějak rozloží Marvelka a Spiderman, přičemž z logiky věci, předpokládám, že prim bude spíš hrát sama Marvelka. Protipólem jim pak budou nejspíš vládou řízení Thunderbolts, které si založí Ross, a případně se rozrostou v Temné Avengers, pokud se nějak dostane do hry Osborn. Samozřejmě taky tu budou někde běhat mladí Avengeři a Hulk s dalšími pak dá dohromady pouliční Defenders.
Prostě vystvy moci se nám v MCU pěkně rozvětví a nemluvě o případných politických machlikacích. Do toho Multiversum a vesmírné hrozby a už jde z toho hlava kolem. @_@
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-06 18:09:06 | 0 0
Čekám že dalšími hlavami mcu může být klidně profesor Hulk ale pořád nějak čekám že jej Loki oddělí od Bannera a Hulk bude konečně pořádně neovladatelne hovado.. No a pak je tu Beast který by mohl být taky hlavou.
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-06 16:36:27 | 0 0
Fimi: Reed bude rozhodně tím nejchytřejším. Ale Peter pořád drží klíče k celému Tonyho know-how, dokud bude mít EDITH. A je pořád otázkou co s tím udělá. Nemluvě o tom, že je dost chytrý sám o sobě aby zvládl s Reedem držet krok a ještě se od něj něco naučil. PS4 hra pak předvedla, že Peter jako vědátor, který si sám vylepšuje vlastní oblek může fungovat velmi dobře a tak v pohodě být Tonyho konceptuální náhradou v dohledné budoucnosti. Nemluvě o eventuálních plánech na Peterovu vlastní společnost a bohatství, které si sám vypracuje. Zkrátka nějaký "Iron Man 2.0" prostě není třeba co se narativu týče.
Karel: Jako jasně merchandising je v tomhle směru ošemetná věc. Ale nabízí se otázka, proč se podobně nemůžou rozšiřovat další hrdinové. Ostatně pořád je tu takový War Machine, který evidetně nositelem brnění zůstane i nadále a Starkovým nástupcem být nemusí. Imho až na Ironheart dojde, osobně bych preferoval, kdyby se nějak radši motala kolem něho, než aby Peterovi fušovala do Tonyho odkazu.
Mimochoadem, pořád je ve hře alternativní Tony, takže tenhle aspekt se možná vyřeší i bez nutnosti nástupce.
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2020-11-06 15:55:36 | 0 0
Pravděpodobně bude důvod v Merchi... prostě se Iron Man a jeho brnění stalo až moc silným marketingovým trhákem.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-06 15:19:18 | 0 0
Ukule souhlasím, taky nechápu proč musí mít každý bezprostředně nástupce nejlépe ve stejné zbroji. Pro mě technickou hlavou mcu bude Reed a Teda očividně i Parker ale nutné dalšího v brnění nepotřebuji taky
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-11-06 15:07:51 | 0 0
Mě je jen strašně líto, jak se všichni vehementně snaží ignorovat, že Tonyho nástupcem je Peter a radši pořád hledají někoho, kdo oblíkne brnění. Opravdu ale musí mít všichni nástupce, kteří jsou rehashem původního hrdiny? Nebylo by mnohem zajímavější, pokud by se představili zcela nový hrdinové, kteří pouze převezmou tématickou štafetu? Jako, já pořád vydím všechny ty uplakánky, kteří si stěžují, že Peter musí být vlastním hrdinou a kvůli tomu vystoupit z Tonyho stínu. Proč by jím ale nemohl i když Tonyho hrdinský odkaz dál ponese? Na tom ostatně není nic špatného, navíc když je teď Tony pryč, Peter se dál může vyvíjet vlastním směrem, a přitom dál nést korunu "technického hrdiny" (komiksový Spider-Man beztak vždycky tak trochu hračička byl).
Zkrátka, pro mě je Tonyho nástupcem Peter a bez dalšího magora v železném brnění se na chvíli obejdu. To budu radši sledovat, jak se Peter učí a postupně si začíná vylepšovat své kostímy sám.
A I když se té Ironheart nejspíš eventuélně dočkáme, radši bych jí vidět třeba s Peterem spolupracovat, než aby se stala prostě dalším "Iron Manem" bez nějakého základu jako má Peter.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-11-06 10:49:29 | 0 0
Já jsem zvědav zda se v Young avengers objeví mladší verze Visiona a Iron Lad což je mladý Kang... Zda tam budou děti Wandy, Wiccan a Speed a Hulkling kříženec Kree a Skrullů..


Jinak pár zajímavých novinek z komiksové aktuální série Avengers.
1. Hlavním padouchem série je Mephisto
2. Novým Sorcerer supreme je Blade
3. Mjolnir je z měsíčního kamene který ovládá Moon Knight, který kladivem Thora serezal
4. Velkým padouchem je měsíční bůh Konshu, proto je Blade nejvyšší čaroděj
5. Phoenix posedla Wolverina který se stává jednou z nejmocnějších postav marvelu

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest