Komentáře 6

DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2020-07-01 09:28:10 | 0 0
ukulelembo: No tak to, že uvnitř Lucasfilmu zuří určitá "občanská válka", není žádným velkým tajemstvím, jde akorát o to důkladně sledovat celé to současné dění a vývoj. Na jedné straně tu byla Kathleen Kennedy, která vždycky mluvila o všem možném, jenom ne o příběhu a o postavách, přičemž do Lucasfilmu přizvala nové lidi s podobným smýšlením. Zároveň se Kennedy snažila co nejvíce odpoutat od George Lucase, v podstatě dělala, jakoby ani nebyl. Kennedy měla jednoznačně vůdčí vliv až do premiéry TLJ, po ní se stáhla do ústraní a jen málokdy udělala nějaký rozhovor (maximálně promluvila na Star Wars: Celebration atd.). A v tuhle dobu přišel Jon Favreau, který začal úzce spolupracovat s Davem Filonim, přičemž oběma záleží hlavně na příběhu a na postavách- v podstatě o ničem jiném nemluví. A zároveň oba začali hodně spolupracovat s Georgem Lucasem, především v rámci Mandaloriana. Zároveň nám nedávno sdělil jeden hollywoodský producent Kamran Pasha, který pracuje v Hollywoodu už 19 let a má spoustu kontaktů, že Favreauovi se absolutně nelíbil TLJ a chtěl co nejdříve pracovat na Star Wars, aby narovnal směřování, kterým se ta značka ubírá, čemuž napovídá fakt, že dělá všechno naprosto jinak, než Kathleen Kennedy. Čili ta občanská válka tam do určité míry zuří určitě a tábor Kathleen Kennedy začíná ztrácet svůj vliv. Otázkou je, jak je to s touhle teorií se Světem mezi světy. Osobně si myslím, že na tom může být hodně pravdy, když vezmeme v potaz to, co jsem napsal výše. Navíc Favreau a Filoni přišli oba ve svých seriálech s hodně postavami, které v událostech po Epizodě VI žijí, ale v nové trilogii z nějakého důvodu nejsou (Mandalorian, Baby Yoda, Ahsoka, Sabine, Ezra, Thrawn atd.). Podle mě minimálně Filoni by se nezlobil, kdyby se něco takového udělalo, protože by aspoň nemusel přemýšlet nad tím, jak by měl spoustu svých postav nějakým způsobem sprovodit ze světa. Jestli je to celé pravda, těžko říct, ale osobně bych se nezlobil :D
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-07-01 07:05:25 | 0 0
To je hodně divoké
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2020-06-30 23:48:39 | 0 0
Dneska jsem tedy slyšel jeden HODNĚ divoký drb. Zatím se mi k němu ze skupiny nikdo nevyjádřil, takže nevíc jak moc je legitimní, a celkově zní dost přestřeleně na to aby to byla pravda, ale když tu máme tak příhodný článek, nemůžu odolat se o to nepodělit. Ale ještě jednou, tohle NENÍ ze skupiny a ani se mi k tomu ještě nikdo nevyjádřil, takže to prozatím berte jako kandidáta na kachnu roku:

Každopádně podle tohodle drbu prý v Lucasfilmu vře ohromná "občanská válka" mezi Favreauem a Kennedy, a ve hře je prý ohromný "restart", který by měl celou sequelovou trilogii VYMAZAT z kánonu. Udajně k tomuto účelu by měl být využit prvek cestování v čase a prostoru, který byl uveden v třináctém díle čtvrté řady seriálu Povstalci, přičemž by se tak celá nová trilogie odpálila do alternativní linie, která by už fandy nepálila a kánon se tam mohl s čistým štítem vystavět nanovo pod vedením Favreaua, Feigeho a dalších. Samotná Kennedy, je ale prozatím strikně proti a brání co může aby k tomu došlo. Ale prý ještě uvidíme.

Každopádně především je otázkou, jestli je tohle vůbec pravda, prozatím čekám jestli se mi k tomu ze skupiny někdo vyjádří. Ale čistě hypoteticky zkusme předpokládat, že by na tom něco málo být mohlo. Co byste potom říkali, kdyby se to fakt realizovalo. Já osobně pro absoruditu celé věci nemám slov. :D
Karel | Fandíme filmu
Karel | 2020-06-30 22:57:52 | 0 0
Já jsem nikdy zas tak velký rozdíl mezi originální a prequelovou trilogií neviděl. Vždycky k SW patřili neohrabaný dialogy a určitý naivita. Rozdíl byl v tom, že v prequelech Lucas rozebíral daleko víc politiku, což ale já rád a asi i to, že si film člověk trošku víc přetrpět jako celek, aby následně dostal na oplátku totální orgie v těch parádních scénách. Ať Duel of the Fates, nebo parádní závody kluzáků v Skrytý hrozbě. Bitvu v aréně nebo souboj Yody a Dookua v Klony útočí... a nebo Vesmírnou otevíračku, souboj Obiho s Greevusem, souboj Yody s Císařem nebo Battle of heroes v Pomstě Sithů.
Disney je na míle vzdálenej těmhle moneyshotům z prequelům... a na miliardy kilometrů vzdálenej epickýmu zakončení Pomsty Sithů. Na míle vzdálenej je i kráse a nápaditosti originální trilogie.

Rogue One je takovej film co člověka neurazí, Mandalorian je z nouze ctnost a zbytek je jen super drahá a nepovedená fanfikce pár faganů, co nezvládli ani casting, natož děj, scénář a vlastně cokoliv co dělá vyjmečnou fantasy frančízu fantasy frančízou.

Je škoda, že SW umřeli, ale holt Temná stran síly zvítězila a síla jako takový musí opět promluvit k těm kteří obnoví její rovnováhu...
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-06-30 18:46:59 | 2 0
Přesně tak, sice to CGI je místy fakt amatérské ale příběh, ten je pro mě výborný, už jen proto že se dá mluvit o příběhu, což se nedá říct o nové trilogii a samozřejmě o soubojích s meči ani nemluvím, ty abys v nové trilogii pohledal
DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2020-06-30 17:37:49 | 2 0
Prequely mají své mouchy co se týče provedení (až moc CGI a občas kostrbaté dialogy), ale co se týče samotného příběhu, tak je to bezpochyby masterpiece. Je určitě fajn, že jsou teď lépe přijímány, než dřív. Jinak mě docela pobavilo, že se tady objeví článek o komentáři Riana Johnsona, který je pozitivní, ale když více jak rok ostře nadával fanouškům a choval se jako nevychovanej spratek, tak o tom tady nebyl ani jedinej článek.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí

16.05.2002 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest