Recenze: Mizerové navždy

Komentáře 12

ironic | Fandíme filmu
ironic | 2020-01-24 19:44:28 | 0 0
Fimi, ja som daredevilla zacal sledovat iba 2. seriu, aj to iba kvoli Punisherovi, len aby som pochopil ako sa dostal na scenu a ako predstieral smrt....samotny Daredevill ma nezaujal
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-01-24 18:39:39 | 0 0
Punisher od netflixu mě nejvíce bavil v druhé sérii Daredevila, viděl jsi? Samotný seriál se mi nelíbil. Zkus jeate Legion, taky super seriál
ironic | Fandíme filmu
ironic | 2020-01-24 15:52:46 | 0 0
Fimi, ja som to sledoval iba z dovodu, ze sa tam obajvil Tom Welling a tiez Brandon Routh ako Superman, bol som trosku sklamany, lebo vyslo najavo ze Tom Welling sa svojich schpnosti vzdal, ale Lex Luthor tam bol prezident....a tiez viac som cakal aj od Brandona Routha ako supermana... ale cameo Ezru Millera, bolo fakt prekvapenie, spominal ze Victor mu vravel ze sa nieco podobne moze stat, to ked bol vo speed force....a od marvelu som sledoval iba Punishera, teraz cez sviatky na netflixe, ale je to skor od Netflixu ako od marvelu
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-01-24 08:14:47 | 0 0
Nene ty teen DC věci od CW zásadně nesleduji, dal jsem tomu šanci samozřejmě prorpze je to přeci jen DC ale u všech seriálů jsem skončil.. Stejně jako ektere seriály marvelu samozřejmě... No, jako za mě to není nic paradniho spojit filmy se seriály od cw zrovna... Pochopil bych to s Titany či Doom patrol ale ne s cw... To já si radši Krizi přečtu.
ironic | Fandíme filmu
ironic | 2020-01-24 01:22:14 | 0 0
FIMI, teraz to moc nesledujem, ale pozrel som si crossover Crisis on infinity earth, objavil sa tam Ezra Miller ako Flash, videl si to ??
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2020-01-23 20:47:40 | 0 0
Ironic nějaké novinky ze světa DC?
ironic | Fandíme filmu
ironic | 2020-01-23 12:39:31 | 1 0
priklanam sa nazoru RoCkera, co nie je od Marvelu, je proste cele zle a "rozporuplne", co velmi casto autor clanku vyuziva.
A pritom hodnotenia filmu su velmi dobre
https://www.rottentomatoes.com… />
DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2020-01-19 09:26:29 | 1 0
TucnakNik: Ono ti asi uniká, v čem přesně tkví ten problém. Tady nejde o to, že má Anarvin nějaký subjektivní názor, ten máme každej. Problém je v tom, jak jsou ty jeho recenze stavěný. Anarvin se totiž svůj subjektivní názor snaží popsat v objektivní rovině, proto taky už spoustu čtenářů psalo "Já ti to prostě nevěřím", protože on často neodděluje své osobní postoje od objektivity a pak to vypadá, že nám ty své osobní postoje podsouvá (a to nejen v recenzích mimochodem). Navíc ty jeho recenze, které nemají dobré hodnocení, si jsou obsahově často velmi podobné, to už je taky mnoha čtenářům podezřelý. A poslední věcí je to, o čem už se tu mluvilo, že evidentně nadržuje Marvel filmům a Disney filmům. To je na posouzení každého zvlášť, ale když se podíváš na výsledky, tak to tak jednoznačně působí, proto o tom také tolik lidí mluví, není to jen výkřik do prázdna. Tohle jsou v kostce ty hlavní důvody, proč spoustu lidí Anarvinovi recenze odrazují, snad je to takhle srozumitelné.
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2020-01-18 23:01:32 | 0 0
Něco jako recenze je hrozně subjektivní pohled, a každý prostě nebude mít na jeden film stejný názor. Normální člověk ale takovou věc respektuje, místo toho aby psal nesmysly jako komičtí fanoušci MZ. Za mě je to jen trapná ublíženost, ješitnost a neschopnost respektovat názor jiného člověka.
Já osobně mám moc rád film, který na csfd má 36%, ale rozhodně netvrdím, že těm komu se nelíbil jsou pitomci, mluví zcestně a shazoval bych jejich názory.
RoCker | Fandíme filmu
RoCker | 2020-01-18 19:38:38 | 1 0
TucnakNik : Ja a ublizeny,ale no taaak,neblbni :-) Ja to myslim tak,ze se tady najdou recenze na filmy,ktere si rozhodne zaslouzi ohodnotit vyssi znamkou,nez tak jak prave dopadli Bad Boys 3.Vim ze je tadu urcita slabost pro Marvelovky,ale je treba dat sanci I necemu jinemu.Chapu to,ze je 100 lidi a 100 ruznych nazoru,ale prijde mi to takove nefer,skoda no.Jinak treba recenze co jsou mimo a hodnoceni o tom ani nemluve, jsou movies Rambo 5,6 Underground,Bohemian Rhapsody,,Bad Boys 3,Hoobs & Shaw.Proste se nejaka ta recenze povede a nejaka ne a takovy film co je treba TOP,tak tady se vzdy napise jaky to neni odpad a prumer
TucnakNik | Fandíme filmu
TucnakNik | 2020-01-18 19:15:43 | 0 1
Které další recenze se ti nelíbí, když jsi tak ublížený?
RoCker | Fandíme filmu
RoCker | 2020-01-18 17:52:36 | 1 0
Zase se mi jen potvrzuje,ze tady byva zvykem,psat recenze,ktere jsou casto hodne mimo a Mizerove 3 nejsou vyjimkou.Dat tomu jen 5z10? To snad nemuzete myslet vazne.Bohuzel Marvelovka to neni,aby to nafasovalo 8 nebo 9z10,jak tady Marvelovke bezne hodnotite.Ale I jine zanry,obvzlast prave Bad Boys 3 by si takovych 8z10 rozhodne zaslouzili.Opravdu nepochopitelne.

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Článků v systému:
16912
Komentářů v systému:
132839

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2020 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest