Komentáře 8

Vault13 | Fandíme filmu
Vault13 | 2020-01-02 12:34:59 | 0 0
Pokud je jen část tohohle insider infa pravdivá, tak fakt nelze mít J.J.ovi za zlé to, jak ten film ve výsledku vypadá... :(

https://www.reddit.com/r/LateS…
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-12-31 19:53:50 | 0 0
to Martin: treba si uvedomit ze Disney planuje hrane serialy a casom mozu vytvorit aj serial po epizode6 kde mozu pouzit aj nepouzite zabery z novych filmov... cize po Mandalorianovi do zaciatku The Force Awakens je tam velky priestor... mozu sa objavit naznaky Palpatinovho planu v pozadi, ci mozno rodicia Rey a ten Sith co po nich siel alebo Maz Kanata... je toho vela co mozu pouzit. Netvrdim ze to bude v dakej 5serii Mandaloriana kludne to moze byt hrany serial o Odboji napr..
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2019-12-31 19:11:20 | 0 0
Tady je škoda, že Abrams netočil i osmičku tam by si dal náznaky třeba návrat Palpatina a v devítce to na plno rozjel. Mě více štve, že nevíme jak se vrátil to tam ani neřekly ani nenaznačily o Snokeovi jsme se taky nic nedozvěděly (jen, že ho Palpatin vytvořil)
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-12-31 14:14:16 | 0 0
SPOILER
Tak Rey zila sama, neviem ako vnimala lasku.. podla mna mohla byt z toho zmetena. Kazdopadne sa mi pacili tie odkazy ako splhala po tych troskach ci nakonci ten plech pouzila ako sanky a hrala tam ta jej melodia. Palpatine bol podla mna original, este mal spalene skostnatele prsty od tych vybojov a kedze bol napojeny na to rameno prisiel mi skoro ako zombie. Podla mna bez tej podpory zivota by neprezil. Zregeneroval sa az ked zacal vysavat silu. Tiez sa mi pacilo ze sa zabil sam - utocil bleskami a Rey sa len branila. Drzala prekrizene mece ale neutocila, mala cisto obranny postoj ako keby drzala stit. Zato Palpatin stale utocil az ho to spalilo :) Tiez som cakal az sa na konci ukaze Kylov duch ale viem si predstavit ze niektori fanusikovia by na to utocili. Ale tá scéna jeho smrti bola prikrátka a ukoncenie jeho pribehu mi tak pride také neuplne. Som zvedavy ci daju dake vystrihnute sceny na blu ray.
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2019-12-31 13:48:52 | 0 0
Lamarr: SPOILER Celá ta scéna Benovy smrti se mi taky nelíbila, tam opravdu chyběl ten čas, jak se píše v článku, aby mohla lépe vyznít. Vždyť my v podstatě ani nevíme, jak Rey vlastně reagovala, protože jsme to neviděli, viděli jsme jen pár sekund, kdy byla ještě v šoku a pak už byl střih na mizení Leyina těla (podle mě úplně zbytečný) a potom už jsme Rey viděli v jiném kontextu. Nicméně asi je pravda, že z její strany jsou ty city takové nejednoznačné (ale zas bych řekla, že v romantickém směru byly rozhodně silnější, než ty, které kdy projevila třeba k Finnovi-tam mi to vždycky přišlo spíš na přátelské úrovni). Oproti tomu, že se Ben do ní beznadějně zabouchl už v prvním díle je dost zjevné, takže z jeho strany to láska určitě byla, i když naplno jí to nikdy neřekl. Ale zas z toho jeho proslovu v osmičce, kdy jí nabízel ruku a s ní společnou vládu nad galaxií to dost jasně vyplynulo (pouhá "politická koalice" se nabízí trochu jinak :-D). A ona mu vlastně na těch troskách hvězdy smrti zas řekla, že tu ruku od něj přijmout chtěla, čili to asi taky o něčem vypovídá. O délce toho polibku nemluvě... Ve výsledku je ale jejich vztah holt další obětí toho nedostatku času. I když... možná že kdyby je scénáristi nechali si víc povídat a míň se po x-té mlátit světelnejma mečema, čas by se našel :-D.
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-12-31 13:29:31 | 0 0
SPOILER SPOILER

Ohladom tej sceny s bozkom - skor mi prislo ze ho pobozkala z nejakeho emocionalneho vypetia ako z lasky. Sice na priatelsku pusu to bol pridlhy bozk. Smiesne na tom bolo skor to ze po bozku Kylo odpadol tuhy ako stolverka a Rey tam len tak nehybne sedela a pozerala sa nan to bolo take WTF. Prave tam mali pridat dake pohlady a slzy atd.. s tou "uspěchanosti" suhlasim. Aj napriek roznym vytkam som mal ale z konca a z tejto novej trilogie lepsi dojem nez napr z ukoncenia a posledenj sezony Game of Thrones
Emma | Fandíme filmu
Emma | 2019-12-31 12:30:13 | 0 0
Já se taky musím přihlásit k těm, kterým tenhle film nepřišel ani zdaleka tak špatný, jak se obecně tvrdí. Na druhou stranu je ale fakt, že mnohé výtky, jako např. ta o uspěchanosti jsou rozhodně na místě, takže kdo ví, možná by rozdělení nakonec pomohlo. I když v tom, co mě osobně na filmu nejvíc zklamalo, by to určitě nepomohlo, protože to byla SPOILER smrt Bena, která mi přišla vzhledem k scénáristické péči o jeho charakter jako totální fail.
Pokud je totiž celá trilogie skutečně z velké čáti o jeho vnitřním konfliktu a trnité cestě k vykoupení (jako že jo), tak proč sakra, když se konečně dostane tam, kam od začátku měl, místo toho, aby se po nově nalezené cestě vydal a odčinil své hříchy, umírá? Jako OK, sice umírá z ušlechtilých pohnutek (ačkoliv je podle mě diskutabilní, jestli se smrt kvůli záchraně milované bytosti dá objektivně brát jako hrdinství), ale i tak mi to přijde hrozně lacinné a svým způsobem i neetické a "nevýchovné" (ale bohužel v dnešní době filmařsky neúnosně nadužívané-jako by se nám snažili natlačit do hlavy, že když se polepšíš, tak zhebneš, nebo ještě hůř, že je to jediná možnost, jak se polepšit!). A taky je to k té postavě IMO "neuctivé", protože Ben zkrátka není Anakin, který sice zemřel podobně, ale po tolik peripetiích, že to pro něj bylo požehnání (a ne takhle prakticky "na začátku cesty"). A aby toho nebylo málo, ani nám neukázali jeho ducha, takže ani nevíme, jestli toho vykoupení skrze sílu vlastně vůbec došel. Snad jo, ale na druhou stranu, po tom, co probudil Rey z mrtvých by ho snad dojít ani neměl, protože mám dojem, že světlá strana síly právě tohle narušování přirozeného řádu nedovoluje, viz. prequelová trilogie. A pokud přeci jen dovoluje, tak mi to připadá už vůbec WTF, protože pokud Anakina dostala temná strana síly proto, že se zamiloval do Padmé a chtěl svou lásku za každou cenu udržet naživu, tak jak mohla Bena úplně stejná láska k Rey a ochota vyrvat ji z náruče smrti, dovést zpátky ke světlu? Trošku chaos, ne?
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-12-31 08:01:42 | 0 0
ja som s tym filmom v pohode, nie je dokonaly ale je to stale lepsie nez niektore prehypovane somariny.
Vela ludi vie len hejtovat lebo maju patent na rozum.. ako s tou transportnou lodou... vsak tam boli dve vedla seba, ale to by niekto nesmel byt slepy alebo by musel apson ten film vidiet LOL

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu