Komentáře 5

Martin | Fandíme filmu
Martin | 2019-09-18 21:20:03 | 0 0
Mě nějak nechytil ani ten Školní Sraz navíc pokud tam bude Jim bez té své holky (jméno mě vypadlo) tak už to nebude ono. Poslední vyloženě dobré Prcičky byly 4 Na Táboře 5 a 6 byly srance, které se zabývaly jen prsama honěním a bůhví čím jiným na úkor děje a pak už byly ty sequely z kterých si nic nepamatuji . Poslední co jsem viděl byla Kniha Lásky a to byl těžký průměr.
DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2019-09-18 20:57:58 | 0 0
antikantik: Tak samozřejmě záleží na tom, jak by se to pojalo a zpracovalo, což souvisí s tím, že pro pokračování je potřeba dobrý scénář, jak jsem popisoval. Každopádně co se tak říkalo na internetu, tak tvůrci Školního srazu už měli napsaný scénář pro pokračování před několika lety, nicméně z nějakých důvodů se to nikam neposunulo. Důvod je podle mě ten, na který naráží představitel Stiflera Sean- v tom momentálním směřování Hollywoodu je zkrátka těžší film tohohle typu prosadit.
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2019-09-18 19:20:03 | 0 0
DanielFF : No nemyslím si ze kdyby za 10 let cca vziknul film Prci prci prcicky : Nová Krev třeba kde by puvodní parta ´zaučovala svý děti´ a sami byly v pozadí nevim tohle by podle mě uspech nemělo :) a jeden film - pokračování jak píses za 8 až 10 let ? no nevím jestli by ale zase pak diváci byly zvedavý na 55 - 60 letýho Stiflera a jeho partu jo ted je mu 42 ok ale nejlepší by bylo Prcičky dle mého točit v rozmezí 2 let to je podle mě ideál a jak píses delší rozestup - letý rozestup u Prciček není problem tak já si myslím ze ve 2 prípadech je první sou diváci aby o to měli zájem jako drív a druhej je věk herců Stiflerovi je zachvili 45 ( ted v Ríjnu 44 ) a ostatní už taky nejsou nejmladší a ted si vem ze za 2 roky plácnu dostanem Prcičky a pak pauza 5-8 let to Stiflerovi bude bud 49 nebo 52 a to uz taky nebude ono a jak rikam myslím si ze zrovna v prípadě Prcicek nejsou diváci zvedavý na to jak hlavní postavy predávaj pochodně svým dětem a ´´ učí ´´ je bejt stejný jak rodiče nebo něco takovýho
DanielFF | Fandíme filmu
DanielFF | 2019-09-18 18:39:56 | 0 0
antikantik: Podle mě není nikdy dobré točit více filmů za sebou, pokud si nejsi jist, že máš opravdu dobré scénáře pro všechny chystané filmy. Školní sraz fungoval hlavně proto, že zde byla ona patřičná pauza, díky které měly všechny postavy čas se vyvinout, aby přinesly něco nového. Zároveň dal tento odstup postavám možnost sejít se na dlouho plánovaném školním srazu (což je jeden z mála způsobů, jak do filmu přirozeně dostat naprosto všechny postavy) a, mimo samotný film, dal tento odstup možnost připravit co nejlepší scénář, aby mohl být film důstojným pokračováním, čímž se také Školní sraz stal. Delší rozestup u filmových sérií tak podle mě není zas takový problém a obzvlášť ne u Prciček, protože Prcičky se vždy soustředí na nějakou určitou část života našich hrdinů. Pokračování by tak mohlo vzniknout klidně i za 8-10 let a stále by mělo co nabídnout- postavy by řešily nové problémy a Jim by se například pokoušel vysvětlit svému synovi, jak se to má se sexem, čímž by se vytvořila skvělá paralela s rozhovory Jima a jeho táty z předchozích filmů.
Co se týká toho samotného vyjádření Seana W. Scotta, myslím, že Sean naráží na onu hyperkorektnost, která v Hollywoodu těch posledních pár let panuje- tzv. Ochránci lidských práv (SJW´s) jsou pořád něčím pohoršeni a protože hlavouni z nějakého důvodu dávají názorům těchhle lidí velkou váhu, tak nějaká odvážná komedie tohohle typu má nyní menší šanci na to, aby vznikla. Bohužel. Nicméně, nic netrvá věčně, tak snad tahle vlna dříve či později také opadne.
antikantik | Fandíme filmu
antikantik | 2019-09-18 14:12:52 | 0 0
já sem názoru ze pokud se po několika letech točí pokračování filmu tak se jich má rovnou natočit víc a né jako v prípade Prci prci a Indiana Jonese : Pokračování po několika letech a jen jeden film a pak zas šlus kort když si vemu že pro Forda to bude poslední Jones tak taky nechápu ..já už bych Prci prci nechal u ledu protože aby se zas natočil jeden film a pak několik let zas klid jako proč ?

když už točit Prci prci další tak se všim všudy a nalákat diváky nevim třeba že se oěbví uplně všichni Stifleři ze všech serii v jednom filmu .. jo to bych si klidně líbit nechal :) :D a hlavně Stifler z Nahá míle a Spolek beta je ( pro mě ) nejlepší Stifler ze všech

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest