Komentáře 24

ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-08-27 12:48:46 | 0 0
Lamarr: Animák jim vyšel, protože ho dali do rukou schopným tvůrcům a příliš jim do toho nekecali. To ale určitě nebude případ dalšího hlavního hraného filmu. Ten si hlavouni budou chtít ohlídat. A pošlou ho do kopru.
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-08-27 12:33:35 | 0 0
Som zvedavy ako sa dohodnu.. lebo doteraz Sony bralo prachy za film vo velkom ale ak by si chceli narokovat na postavy a eventy z MCU naraz by museli cvakat oni.. :) a Disney si urcite vypyta balik ;)
alebo sony hodi spedermena do dakej inej reality Spider-Verza kde si s nim moze robit co chce, animak im predsa zarobil
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-08-27 12:25:35 | 0 0
David007: Sony samo v současné dějové linii pokračovat prostě nemůžou. Důvody dobře jmenovali kolegové níže. Tahle inkarnace je prostě příliš napojená na MCU. Když by se MCU mělo ignorovat, Sony by v podstatně nemohli použít pořádně Spideyho současný character, protože striktně vychází z toho co doposud v MCU prožil. Mohli by maximálně použít charakter podobný ale buď mu dát jinou minulost, nebo jí nezmiňovat vůbec. A to je tak akorát cesta do pekel. Pokud by se Sony opravdu tímhle směrem vydali, byl by to nezvratný důkaz jejích producentské bláhovosti a šílenství. Protože vlastně se naplno vrátí k tomu co dělali předtím a na čem si i další studia namlátila hubu. Kopírování a vykrádání Marvelu.
Sony buď musí přijít s něčím radikálně jiným, nebo se s Marvelem přece jen dohodnout. Sami to nezvládnou.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-08-27 11:51:12 | 0 0
To je pravda ale řeč byla o skrullech kteří prostě na spiderverze nemají vůbec žádný vliv...

Nedokážu si představit Spidermana bez MCU, to nebude mít EDITH? Nebude moct mluvit o postavách a událostech MCU? O jeho zmizení po lusknutí? Co Vulture a Mysterio kteří jsou jaksi vázáni k Stárkovi také, Happy který jede po Mey, jeho obleky které si prostě neudělal sám ale má je od Starka, jeho práce pro Furyho? To bude pěkně dojený film jen aby dobře bylo.

Martsebe jo ten týpek očividně ví co dělá..co takhle kdyby ho najal Warner pro Dceu
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-08-27 11:36:26 | 0 0
to Fimi pravda Scrullov tam vyslovene tlacit nemusia ALE Far for Home bol velmi uzko spojeny so SHIELDom a mal vela odkazov na IronMana takze si neviem moc predstavit ze by to naraz v trojke nespomenuli. Podla mna Sony nenatoci oficialne treti diel ale daky film s podtitulom ktory moze pribehovo smerovat kam chce. A taktiez si myslim ze to budu chciet napojit na Venoma aby ho pripadne do buducna do MCU pretlacil ia mali z toho viac penazi.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2019-08-27 11:04:37 | 0 0
Je blbost, že může další Spider-Man fungovat bez MCU. Po tom co se mu stalo na konci je logický, že by se chtěl spojit s Furym nebo někým, kdo by mu pomohl. Tohle můžou těžko ignorovat a nehledě na to, že Spidey zdědil obranný systém po Starkovi. A oni nebudou moci odkázat na MCU absolutně vůbec.

A myslet si, že pod vedením Toma Rothmana, který si myslí, že komiksové filmy jsou píčoviny, může za výslednou kvalitu Daredevila s Affleckem, z R-kový Elektry nechal udělat PG-13 srágoru, najmul Tima Storyho aby natočil F4 jako komedii, u X-menů 3 nechtěl čekat na Singera a když herci neměli zrovna čas, tak taky na ně nechtěl čekat a rozkázal je zabít (a víme jak ty smrti působily debilně), u X-Men: Origins rozkázal, že Deadpool bude mít zašitou pusu, Amazing Spider-Mani vypadaj jak vypadaj díky němu a v neposlední řadě vystříhal z Venoma Hardyho oblíbených 40 minut. Opravdu si někdo reálně myslí, že může vzniknout něco lepšího než průměr? Raimiho Spider-Mani jsou super, protože mu do nich nikdo nekecal, teda u trojky už a je to brutálně vidět.
David007 | Fandíme filmu
David007 | 2019-08-27 10:06:25 | 0 0
Lamarr: Přesně, jak píše Fimi....
To, že ve filmu byla potitulková scéna se Scrully, Nickem Furym, a Hillovou nutně neznamená, že to má se Spider-Manem nějakou velkou spojitost. Ano, oba dva byly ve FFH Scrullové, ale pro další vývoj S-M filmů to není až tak podstatné.... A pokud bude mít film v režii Sony, tak to podstatné není už vůbec. Oni použít postavy z MCU stejně nemůžou... A je pravda, že ani nevím zda můžou použít například ty obleky, či vybavení od Tonyho..
Těžko říct.... Možná, že na to by práva měli.

Stejně je dosti pravděpodobně 3. díl pokračovat tam, kde skončil FFH. A je tedy jen otázkou, zda to bude pod MCU, nebo pod SONY...
A osobně (i napříč všemu tomu, co napsal ukulele) si myslím, že minimálně 3. díl může dost fungovat i bez MCU....
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-08-27 09:30:01 | 0 0
To že Fury a Hill byli celou dobu skrullove nemá na Spidermana do budoucna žádný vliv.. to spíš pro MCU obecně že tam skrullove stále jsou. Jak by se to dotklo Spidermana si neumím představit
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-08-27 08:52:12 | 0 0
Mne s nechce verit ze by Marvel dovolil SOny pouzit Shield ci Scrullov... a okrem toho by si uz tentokrat za to Sony muselo aj zaplatit ;) Nesmieme zabudat ani na to ze producenti neuvazuju logicky a profans. Podla mna ziaden rozumne uvazujuci clovek v Marvelu nepozicia Sony Furyho alebo nebodaj daky odkaz na IronMana. Cize Sony by muselo prist s dakym svojim vlastnym pribehom a podla mna co je asi tak Sony to bude chciet prepojit s Spider-Man: Into the Spider-Verse a mozno tam dotiahnut este Maguirea
ukulelembo | Fandíme filmu
ukulelembo | 2019-08-27 02:56:31 | 0 0
David007: Ono právě je problém, že ty malé filmy už nedokážou Studio dlouhodobě uživit, a proto už celkově hlavní ústředí uvažuje o zrušení celé filmové divize a jejím prodeji. Knihovnu mají sice bohatou, ale kromě toho Spider-Mana už vlastně nemají nic, co by je jako studio táhlo kupředu. Však si i všimni, že Sony zatím ani neplánuje nejakou vlastní VOD platformu. A jestli si teď takhle poserou i toho Spider-Mana, tak si defakto kopou vlastní hrob.

Pokud jde o Spider-Mana samotného, ten má pod vedením Sony zaděláno tak akorát na pořádný průšvih. Marvel možná připravil nějakou půdu, ale pro sebe. Sony nic z toho co Marvel za posledních pár let vybudoval, totiž pořádně použít nemůže. Marvel totiž vytvořil svého Spider-Mana tak, že zatímco MCU se bez něj až na pár drobností, ze kterých jde pořád vykličkovat, obejde, on sám se bez MCU ale neobejde ani na minutu. Celá jeho characteristika vychází z toho co v MCU zažil. Všechny klíčové postavy mají originy pevně zakotvené v MCU. Jeho obleky a vybavení, to všechno je s MCU spjaté. I kdyby tedy Sony chtělo pokračovat s Hollandem, jistý soft reboot kontinuity by byl prostě nezbytný. A pokud by se Sony opravdu rozhodlo vydat se tímto směrem, pak by to byl přímý důkaz jejich tvůrčí bezradnosti, a přímá cesta do kardinálního finančního debaklu, po kterém by se každý musel ptát, proč vůbec Sony od celé dohody odstupovalo v první řadě. A že by Sony sami od sebe dokázali přijít s něčím novým co by mělo takový komerční potenciál jako MCU je vysoce nepravděpodobné. Maximálně opravdu obřímní crossover celého Spider-Verse, kde by se střetlo všechno a všichni které Sony kdy vytvořila, ale těžko by to dokázali tak ladně prodat, natož ukočírovat, když na to ani nemají žádný dosavadní build. Tudíž ať udělají cokoliv, byl by obřímní zázrak kdyby se box officem nějak zásadně dostali nad 800 milionů. Na proti tomu Marvel, i kdyby tolik nezabodovali, by jisto jistě těch 800 milionů minimálně dali (níž jdou jen ty opravdu nejméně populární některých originy postav. Takže tu máme Box office maximálně do 800 milionů vs. box office minimálně nad 800 milionů. To je dost zásadní rozdíl, který si v Sony asi někdo neuvědomuje.
A najivně doufat, že by pro jednou mohli mít světlou chilku a dokázali vytvořit skutečně dobrý Spider-Man film je dost bláhové. Na rozdíl od Marvelu, v Sony žádného významného vizionáře nemají. A dobré filmy u nich vznikaj jen tehdy, když na režisérskou sesli sedne nějaký talentovaný tvůrce a do produkce mu nikdo z producentů nějak zásadně nekecá (Spider-verse budiž jedním z případů kde se to povedlo). Hlavní Spider-Manovská produkce ale na 100% takové štěstí mít nebude. Na to je pro Soňáky příliš důležitá než aby se do ní nevyjadřovali. Celá dosavadní rozepře je toho důkazem.
Tomosaurus | Fandíme filmu
Tomosaurus | 2019-08-27 00:17:17 | 0 0
David007: No ako okej len nezabudni aj na twn bojkot. Ak bude 100% potvrdené ze spidey je preč z MCU tak budu určite ludia bojkotovať. A to sa odrazi aj na tržbách. A u spidermana mam pocit že budu panikáriť takze budu pretáčať a pretáčať az to bude stat take peniaze ze tomu nepomôže ani 700_800 mega viz Amazing Spiderman 2.
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2019-08-27 00:15:33 | 0 0
David007: Informoval o tom Mikey Sutton. V roce 2015 ještě před potvrzení prozradil, že se Disney a Sony dohodli a Spider-Man bude v Civil War a byl první co ještě před potvrzením prokecnul, že Brie Larson bude Captain Marvel.

Může mít pravdu nebo nemusí, ale dvakrát měl informace dřív než se dostaly ven oficiálně.
David007 | Fandíme filmu
David007 | 2019-08-27 00:03:58 | 0 0
No, uvidíme...

Martsebe: Máš nějaký zdroj?

Ukulele: Jak už tady Martsebe psal. Sony už nemá ani toho Bonda :DD. Jako ale, ono se nedá říct, že by Sony nemělo nějaké fajn, či výdělečné filmy. Akorát ty filmy netočí na miliardu celosvětově... Ale, že by nutně museli stát na velkých značkách asi není pravda. Nezapomínejte, že Sony má koupenou právě Columbii (To studio se Sochou Svobody), a právě tam vznikají filmy, s menším rozpočtem, a s menším výdělkem...
Sony pořád nějakou "základnu" stojící na svých vlastních nohách má...

A hlavně, co jsem chtěl napsat... Sony by možná bylo skonec opravdu z toho nemuselo vyjít tak zle. Vemte si, že jim Marvel připravil skvělou půdu pro to, aby ty filmy byly podařené a výdělečné...
Jako, bohužel si úplně dokážu představit, že 3. Díl S-M bude normálně pokračovat tam, kde FFH skončilo. A na druhou stranu si říkám, že zvlášť po akční stránce by mohl být film i kvalitnější, než u Marvelu.... Co si Budem povídat. Ta akční stránka u obou MCU Spider-Man filmů prostě oslniva není. A to bych chtěl opravdu nějak změnit. Třeba by jsme se dočkali Spider-Mana, který za to opravdu stojí... A jinak, co se týče financí. Ano. Určitě by 3. Díl vydělal méně. Ale to se může stát i u MCU. a pak taky záleží jak moc méně. Spider-Man je značka, miliardu by z toho Sony asi nemělo, ale myslím si, že 800 mega je jistých (MCU, NE-MCU)... A proto píšu, že Sony de fakto ani tak neriskuje, jak by se mohlo na první pohled zdát...
Přeci jen, tak by mohli mít úplně čistý zisk (plácnu)
200 mega, a v MCU by čistý měli zisk taky 200 mega, protože se musí dělit na půl s Disneym...
Jenže při tom čistě svém filmu si mohou dělat, co chtějí.. Můžou si ho propojit s Venomem, můžou do toho dát svého Morbiuse, a podobně... Pak by mohli Spideyho dát do Venoma...
To je těžko. Minimálně po té kvalitativní stránce by to ale mohlo být díky tvůrčímu týmu (seskládaného Marvelem) dost kvalitní a tudíž i úspěšné... Nevím. Je to takové dosti na pováženou...
martsebe | Fandíme filmu
martsebe | 2019-08-26 21:50:55 | 0 0
Tak hodně z čerstva se objevila zpráva od někoho se zdrojema v Sony a Disney s tím, že jednání skutečně probíhají a pokud by vše šlo dobře, tak do týdne by mohla bejt dohoda hotová. Zatím obě strany jedou na stejný vlně s tím, že stačí drobná rozepře jednání se opět zruší. Holland má prej přísný zákaz se vyjadřovat k aféře kolem Disney/Sony, aby něco nepodělal - proto si taky lze všimnout, že tohle téma ladně obejde a mluví o něčem jiném.

No uvidíme, zatím jsem pesimista, ale šance zatím asi není úplně ztracená.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2019-08-26 21:38:04 | 0 0
Věřím že to dopadne nějak takhle, Sony protože jim narostl frňák nahoru a myslí si že když jim Marvel dal výdělečnýho Spider-mana udělají další díl kterej buď bude po vzoru jejich předchozích filmů nacpanej 3 záporákama a 1dalším hrdinou, film pohoří a bude to sračka a Sony pujde z brekotem zpět k Disney a budou je prosit na kolenou aby teda ten deal 50/50 udělali. Nebo ho nacpou do druhýho Venoma čímž podělají Serkisovo film a bude to taky blbost a zbytek se odehraje stejně, brekot a nářek u Disneyho. Každopádně věřím že Apple nebo Amazon Sony fakt koupí a bude po problému. Jak je psáno v komentářích zatím máme filmy který nemusí Spider-mana ani zmiňovat, Eternals, Widow, Panther 2 a další Captain Marvel 2 nemají jedinej důvod vůbec zmínit Spider-mana a u Strange taky není tak podstatný. Thor stejný případ. Tak do 10 let bude Spidey zpět ;)

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest