Komentáře 20

Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-07-01 22:13:02 | 0 0
Není to zdaleka tak dobré jako Budoucí minulost a ani po koule to nesahá První třídě. Řekl bych na úrovni Apocalypse, přičemž plno věcí se mi velice líbily a to převážně akce, která je dost možná nejlepší z celé mladé X-Men série, dále konečně představení Genoshi, Magneta utopického domova pro mutanty. Film je také na můj vkus celkem drsný. Na druhou stranu se mi plno věcí nelíbilo, tvůrci se zcela vykašlali na představení padouchů, totálně zabili linku Magneta a Quicksilvera, neřekli, proč měla Jean schopnosti už v Apocalypse. Je tu plno scén které jsme už viděli v Posledním vzdoru včetně baskedbaloveho míče na hřišti... Magneto ovšem konečně není za blba, scény si krade pro sebe a konečně nepřechází že strany na stranu, Hank není pořád ten Xavierův pejsek a Jean? No Sofie je krásná žena, ale mizerná herečka... Místy jsem měl husí kůži a to převážně během akční scény ve vlaku, ale místy to byla celkem tragédie...ve výsledku js spokojený, není to rozhodně nejlepší díl, možná o stupínek lepší než Apocalypse s ovšem kulervoucí akcí 7/10
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-06-09 18:12:48 | 0 0
33 milionů otvírák...to není moc
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-06-08 15:57:09 | 0 0
Ja neviem ale co kto ocakaval pretoze sme dostali klasicku x-menovku ako predosle s rovnakymi chybami ale zato s povodnou komornou atmosférou. Nop toto neni avengers kde sa musi ukazat plejada postav a mat daku cool scenu. Uz tie pretacky naznacovali ze s filmom nie je nieco v poriadku, pred Disneymu proste dokonal svoje. Podla mna je super ze si x-mein nechali tu komornu atmosferu ktora sa neda popliest s DCEU ani MCU ale ma proste svojsky styl.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-06-08 14:29:43 | 0 0
Očividně mysleli skutečně na vše při dotackach
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2019-06-08 14:15:46 | 0 0
Fimi: S Endgame? To vůbec, scéna ve vlaku je skoro finále a tam běhají no name panáci na smrt rukou našich hrdinů zatím co Jean je v bezvědomí a když už není tak jich pár rozmašíruje i ona ale už není záporákem a "pravý" záporák je nuda a šeď

Vztah Magneta a Quicksilvera? Asi takhle... ti dva se ve filmu ani nepotkají.
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-06-08 13:21:06 | 0 0
Já někde četl že někteří lidi finální bitvu srovnávají s bitvou v Endgame...

Že prý není vyřešena linka Magneto/quicksilver...no ale stejně se chystám
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2019-06-08 12:01:16 | 0 0
Tak jsem to viděl a opravdu žádný zjevení se nekoná... řeči o tom že tohle bude konec a ukončení celý ságy X-men už kvůli odkoupení práv a kvůli tomu že to tak prej bylo zamýšleno byli naprostá sprostá lež! Film končí docela happy endem a z důležitých postav umřou snad jen dvě. Film dokonce končí tak že navázat dalším filmem by nebyl vůbec problém. Z filmu je opravdu cítit že mimozemšťané asi měli být Skrullové... Jean mě neštvala tolik jak jsem si myslel že bude a samozřejmě SAMOZŘEJMĚ NIKDO! NIKDO! neřešil že Phoenix Force měla už v Apocalypse... nope to se evidentně nestalo takže zase nám tu X-men filmy ignorují ty předchozí, děkujeme pěkně. Za velký zklamání považuju Quicksilvera kterej ve filmu nakonec skoro nebyl a neříkám že musel mít scénu s muzikou a zpomalením jako v přechozích filmech, to už je ohraný ale vyřídit ho na začátku filmu a pak ho ukázat jak jde kolem až na konci je velký zklamání. Hudba ve filmu byla celkem fajn a akce ve vlaku dobrá i když možná se mi víc líbila akce na ulici kde Nightcrawler přemisťoval lidi. Záporák byl o hovně.
Martin | Fandíme filmu
Martin | 2019-06-06 14:00:29 | 0 0
Tak horší než Apokalypsa to snad nebude doufám. Ta byla tragická po všech stránkách. Jinak pokud se nepletu dohlížel na to Kevin Feige tak mě i překvapuje, že je to takový údajný průser. P.s. kdo na tom byl je tam potitulkovka nebo není ať vím jestli mám čekat nebo ne?
Fimi | Fandíme filmu
Fimi | 2019-06-06 09:57:27 | 0 0
Lammar tak hlavně A4 předpokládá že Thanose znáš, není to vyloženě samostatný film...že prý to není horší než Shazam, je to spíš na stejné úrovni jako Liga ale lepší než F4...no já zvědav...
Lamarr | Fandíme filmu
Lamarr | 2019-06-06 08:37:51 | 0 0
Ja som od tohto filmu moc necakal predsalen ist proti A3 a A4 je dost tazke. Kazdopadne som rad ze si to zachovalo tu svoju vlastnu xmen atmosferu a nesklzlo to MCU vtipkov ako DC filmy (Shazam! ehm je tu na ten film vlastne recka??) Nevyrazneho zaporaka mali aj Avengers 4 :D (tam uz Thanos toho moc nenahral a keby som nevidel A3 tak by bol Thanos este horsi nez Stefanwolf)
Ano Dark Phoenix (povodne sa prv hovorilo o trilogii) je film na ktory asi vecsina ludi zabudne ale zas ja by som mu dal symbolických 7z10 a ano mne sa pacil aj Apocalypse
pbd | Fandíme filmu
pbd | 2019-06-05 23:04:47 | 0 0
"tichý pšouk, který se rychle vyvětrá", to si musím zapamatovat, lol.

Jinak bych rád reagoval na toho: "Udělejte si vlastní názor lidi. Tady máte názor jednoho člověka. Asi vám to něco řekne ale jinak je to jen na vás. Bohužel nechcu se dotknout Anarvina ale prostě to na mě působí ta jeho recenze trochu jako ja mam pravdu a jiný názor nemůže být a on je nejlepší."

Mám pocit, že flipus či jak moc neví, co je to recenze. ODJAKŽIVA jsou recenze názory jednoho člověka či redakce. ODJAKŽIVA je celkový názor pak na divákovi. NIKDE v recenzi není psáno ani naznačeno, že by Anarvin měl pravdu a jiný názor nemohl existovat. Ty tady dlouhodobě trolíš u každé recenze atd., to jde vidět. Recenze jsou odjakživa jenom publicistika = NÁZOROVÉ články, takže SUBJEKTIVNÍ, takže ZAUJATÉ. Nikdy tomu nebylo a nikdy tomu nebude jinak. Bože jak mě tyhle rádoby chytré kecy štvou.

Jinak recenze tady i obecně tak nějak reflektují můj dosavadní dojem a strach z filmu, tož uvidíme, půjdu o víkendu, x-meni jsou už pro mě skoro povinnost. Těším se na akci, ta je prej dobrá, tak asi tak přísný nebudu. Po Apocalypse a od Kinberga už nic moc převratného nečekám. Jen otázka, je to menší nebo větší průšvih než Apocalypse?
misar3 | Fandíme filmu
misar3 | 2019-06-05 22:17:43 | 0 0
Zahraniční recenze hlásí dost podobná hodnocení. Taky jsem film viděl a bojím se, že většina fanoušků mutantí sérii bude zklamaná. Herecké výkony jsou nevýrazné, linku se záporákem by mohli klidně vyškrtnout nebo alespoň zkrátit a až na pár světlých momentů, kdy film pohání hlavně vizuál a několik nápaditých scén, kdy jsou schopnosti mutantů využité tím správným a efektivním způsobem, nic moc extra nečekejte. Komu se líbila Apokalypsa, asi nebude mít problém ani s tímhle, ale bohužel chybí scéna s Quicksilverem, která dle mého byla na předchozím filmu jednou z nejlepších věcí.
RobbDavis | Fandíme filmu
RobbDavis | 2019-06-05 22:13:53 | 0 0
Jenže to je Fimi právě ono...čteš to všude na netu. A tady se, speciálně v ,,Mr. A,, recenzích nikdy - NIKDY - nepíše nic jiného než na netu. Proto mě tak potěšil Venom. Tady byla recenze obšlehnutá přesně dle vět z netu a ten film dal skoro miliardu navzdory všem...protože si na to lidi naštěstí udělali názor sami a ne dle keců z netu. Někdy mám dojem, že na ty filmy snad ani nechodí :) jen načte net a transformuje sem. Ale nechci křivdit samozřejmě :)...Jinak jako si nemůžu pomoct, ale nedávno jsem konečně viděl Captain Marvel. Je to naproto normální marvelovská tuctovka z výrobní linky - zde vynášena do nebes....Dle mě ten film vydělal mld jen proto, že každý chtěl vidět, jaké to bude oproti Wonder Woman...je tam pár dobrých scén a ano - Samuel je nej! - ale jinak ten film nemá nic zapamatovatelnýho...Marvel má o moc lepší filmy!...začátek je dost zmatený a film začne dávat smysl až po půl hodině..pak jako o.k. Ale, že by tam byly nějaký nadprůměrný výkony?? Určitě ne. Samuel o.k. a ten hlavní,,měnič,, taky, ale jinak nic...A tak se teda ptám Mistra A. - Kde je v tom filmu jakákoliv invence či neotřelý pohled??? Což jsou věci, které se tu tak rády vyčítají a zmiňují u všech - VŠECH! - filmů, které nejsou MCU a které recenzuje Mr. A.??? Nechcete si to už konečně přerozdělit??
flipus | Fandíme filmu
flipus | 2019-06-05 21:55:21 | 0 0
Nejsem troll. Bych tu kritizoval furt a to nedělám uz ne. Ale tady mi to tak přijde a každý si tu může říct názor tak klid ;). Ja si myslim o filmu že nápad je to super dark phoenix, dramatický film, ale něco se tam podelalo, možná dialogy mezi postavama, nevýrazný postavy, triky co ja vim. Mě přijde že spousta filmu má super nápady jen nejsou dotazeny a je to škoda a myslím si že u tohohle to je moc škoda. Dark Phoenix si zaslouží comeback po Dark Phoenix z roku 2006 protože to byl des. A nemyslím si že tohle bude horší.
Carnage | Fandíme filmu
Carnage | 2019-06-05 21:21:12 | 0 0
Na film pujdu pravděpodobně až příští týden, je tam nějak vysvětleno proč měla Jean Phoenix Force už v Apocalypse?

Přidat nový komentář

Pro psaní komentářů, se přihlašte.

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu
Článků v systému:
15510
Komentářů v systému:
126674

Nejnovější videa z našeho youtube kanálu!

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu

© 2011 - 2019 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest