Gladiátor 2: Scott ví, jak přivést zpět Russella Crowea

Gladiátor 2: Scott ví, jak přivést zpět Russella Crowea | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Ridley Scott zvažuje další a další pokračování svých starých hitů.

První Gladiátor byl obrovský hit. V kinech utržil 457 milionů dolarů, a to jde o mládeži nepřístupné historické drama, které nevychází z žádného populárního románu apod. Snímek shrábl také pět Oscarů, včetně Oscara za nejlepší film. To bylo v roce 2000. Od té doby se tu a tam mluví o tom, jakým způsobem by se dalo na úspěch snímku navázat.

Objevily se nápady na prequel, na velkolepou rodinnou ságu ve stylu Kmotra II, kdy by se část zabývala Maximem (Crowe) v minulosti a část jeho potomky v budoucnosti. Mluvilo se také o spin-offu s Luciem, popřípadě se Russell Crowe zaobíral posmrtným životem ve starém Římě, aby našel nějakou skulinku k tomu, jak si postavu znovu zahrát. Pořádně velkou skulinu později navrhl scenárista Nick Cave (ano, ten známý muzikant, který napsal Proposition a Zemi bez zákona). Ten si vymyslel, že se bude Maximus postupně reinkarnovat během dějin a pomáhat tam, kde je potřeba. Chránil by křesťany v Římě proti útisku, objevil by se také ve druhé světové válce, ve válce ve Vietnamu a nakonec bychom jej viděli jako generála v současném Pentagonu.

Žádný z těchto návrhů nebyl realizovaný, ale teď režisér Ridley Scott začal tvrdit, že přišel na to, jakým způsobem Maxima přivést zpátky. Režisér ví, že je Crowe starší, a že je vytížený, ale snaží se s ním domluvit schůzku. Se studiem už o projektu jednal a zatím si není jistý, jestli se nakonec projekt podaří realizovat.

Co vy na to? Chtěli byste vidět pokračování Gladiátora po dvaceti letech?

Zdroje: EW

Galerie: 5

Gladiátor 2: Scott ví, jak přivést zpět Russella Crowea | Fandíme filmu Gladiátor 2: Scott ví, jak přivést zpět Russella Crowea | Fandíme filmu Gladiátor 2: Scott ví, jak přivést zpět Russella Crowea | Fandíme filmu Gladiátor 2: Scott ví, jak přivést zpět Russella Crowea | Fandíme filmu Gladiátor 2: Scott ví, jak přivést zpět Russella Crowea | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu